-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Ποιά Είναι Η Ανακούφιση Από Τα Πεπτικά Προβλήματα Αλόη
Η ανακούφιση από τα πεπτικά προβλήματα είναι άμεση. Αύξηση του μεταβολισμού: Η αλόη βοηθάει το σώμα να κάψει πιο πολύ λίπος ως ενέργεια λόγω της θετικής επίδρασης που έχει στην λειτουργία του συκωτιού ( το συκώτι είναι υπεύθυνο για την αποθήκευση και απελευθέρωση της ενέργειας που παίρνουμε από τις τροφές). Επιπλέον λόγω της αποτοξινωτικής και επουλωτικής δράσης σε όλον το οργανισμό το σώμα γενικά λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και πιο αποδοτικά. Ιδού και μια λίστα με κάποιες ακόμα περιπτώσεις όπου φημολογείται ότι η χρήση της αλόης έχει ευεργετικά αποτελέσματα: Αθλητικές κακώσεις, αιμορροΐδες, ακμή, αναζωογόνηση μαλλιών & δέρματος κεφαλής, αναιμία, αρθρίτιδα οστεοαρθρίτιδα, δερματικά έλκη, έρπης, διαβήτης, έκζεμα, μυκητιάσεις, υπέρταση, φλεγμονές ψωρίαση. Προϊόντα και χυμούς αλόης μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα με φυσικά προϊόντα προσέξτε μόνο την περιεκτικότητα και τις πιστοποιήσεις για οργανική καλλιέργεια. Βέβαια θα πρέπει επίσης να προσθέσουμε ότι δεν έχει και πολύ νόημα να χρησιμοποιείτε αλόη και ταυτόχρονα η καθημερινή σας διατροφή σας να βασίζεται στο έτοιμο φαγητό και να είναι φορτωμένη με λίπη, ζάχαρη, αλάτι και χημικά πρόσθετα. Όχι ότι δεν βοηθάει ακόμα και έτσι αλλά καλά θα είναι να προσπαθούμε να συνδυάζουμε τέτοια καταπληκτικά συμπληρώματα με μια ολοκληρωμένη υγιεινή στάση ζωής και διατροφής. Πηγή: fe-mail....
Πηγή iator.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Το Κρέας Κόκκινο Ή Λευκό
Το κρέας (κόκκινο ή λευκό) είναι η πιο πλούσια σε πρωτείνη τροφή όμως μπορεί να αντικατασταθεί την περίοδο της νηστείας με όσπρια (π.χ φακές) συνδιασμένα με δημητριακά (ρύζι ή κινόα) οπότε αυξάνεται η απορρόφηση του σιδήρου. Πλουσιες σε πρωτείνη τροφές είναι και οι ξηροί καρποί ,δημητριακά όπως η βρώμη, η ζέα και τα προιόντα της σόγιας. Ασβέστιο προσλαμβάνεται με τα θαλασσινά, αμύγδαλα, σουσάμι ,ταχίνι και χαλβά. Μετά το πέρας της νηστείας έρχεται ο εορτασμός του Πάσχα και τα παιδιά σύμφωνα με το πνεύμα των εορτών καταναλώνουν αυγά, άφθονο κρέας και πολλά γλυκά. Η απότομη αλλαγή του προγράμματος διατροφής από την νηστεία στην ανεξέλεκτη κατανάλωση των πασχαλινών εδεσμάτων μπορεί να προκαλέσει γαστρεντερικές ενοχλήσεις σε παιδιά αλλά και σε μεγάλους. Η προσαρμογή της διατροφής από τη νηστεία πρέπει να γίνει με προσοχή .Τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες δεν χρειάζεται να φάνε σε μία ημέρα όλα όσα στερήθηκαν κατά τη διάρκεια της νηστείας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίδεται στα παιδιά που πάσχουν από νεανικό διαβήτη και σε όσα είναι υπέρβαρα . Η πατροπαράδοτη μαγειρίτσα το βράδυ της Ανάστασης του Χριστού βοηθά στη προετοιμασία του πεπτικού συστήματος στο φαγοπότι της επόμενης ημέρας. Ανήμερα του Πάσχα στο γιορτινό τραπέζι πρέπει να υπερέχει η παρουσία φρέσκων λαχανικών που θα συνοδεύουν τον οβελία.. Τα μικρά παιδιά θα είναι προτιμότερο να καταναλώνουν το πιο άπαχο τμήμα του αρνιού (μπούτι).Το κρέας του αρνιού μπορεί να εμπλουτίζεται με άφθονη ρίγανη που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες και προστατεύει από τις επικίνδυνες νιτροζαμίνες που παράγονται στο κρέας. Επίσης να μην ξεχνάμε το λεμόνι που βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου. Τα παιδιά είναι καλό να μην καταναλώνουν ζωικά εντοσθία αλλά φρέσκιες σαλάτες και μετρημένες ποσότητες ψητού κρέατος. Τα πασχαλινά αυγά πρέπει να περιορίζονται σε μόνο ένα την ημέρα αφού η υπερκατανάλωσή τους αυξάνει τα λιπίδια του αίματος Ένα παιδί μπορεί να καταναλώνει άφοβα τρία έως πέντε αυγά την εβδομάδα .Μέτρο χρειάζεται και στα γλυκά που κατακλύζουν τα περισσότερα σπίτια, με το παραδοσιακό τσουρέκι να έχει την τιμητική του τις ημέρες του Πάσχα. Ας μη ξεχνάμε ότι τα περισσότερα από τα γλυκά αυτά προσφέρουν εκατοντάδες ...
Πηγή daddy-cool.gr >>>
Τα ζυμάρια είναι ζωντανοί οργανισμοί. Κάποιος με πολλή φαντασία και δημιουργικότητα μπορεί κάθε μέρα να φτιάχνει κάτι καινούργιο, κάτι ιδιαίτερο, κάτι μοναδικό. Οπότε αυτό μου αρέσει». Στόχος η επιστροφή στην Ελλάδα Ο νεαρός αρτοποιός σπουδάζει τώρα την τέχνη του στο Μίνστερ, στην καλύτερη επαγγελματική σχολή στη Γερμανία, όπως υποστηρίζει, κι έτσι μπόρεσε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αφού εάν έμενε στην Ελλάδα θα είχε «καεί» όπως λέει. Παράλληλα από τον Αύγουστο και μέχρι τον Δεκέμβριο θα εργάζεται στο φούρνο του Γιόζεφ Χίνκελ. Πέρυσι, μετά από μια σειρά σκληρών διαγωνισμών, εκπροσώπησε τη Γερμανία στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για νέους αρτοποιούς. Το ελληνικό του διαβατήριο δεν τον εμπόδισε, όπως τονίζει. Αυτό που μέτρησε ήταν αποκλειστικά και μόνο οι ικανότητές του. Αναδείχθηκε πρώτος σε τέσσερις κατηγορίες καταφέρνοντας να ξεπεράσει ακόμα και τους Γάλλους στα κρουασάν. Τώρα όνειρό του είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2017, όταν θα τελειώσει τις σπουδές του για να στηρίξει την οικογενειακή επιχείρηση και να δημιουργήσει περισσότερα προϊόντα που δεν θα έχουν ως στόχο μόνο την απόλαυση αλλά και την υγεία.
Πηγή news.in.gr >>>
Τι Είναι Η Κατανάλωση Κρασιού
Η κατανάλωση κρασιού είναι κάτι που μας αρέσει αλλά μας κάνει και καλό, αρκεί να πίνουμε με μέτρο. Γιατί πρέπει να πίνουμε και πόσο βελτιώνει την υγεία μας το κρασί; Το κρασί μας αδυνατίζει! Τα κρασιά που έχουν παλαιώσει σε δρύινο βαρέλι μας βοηθούν να ελέγξουμε το βάρος μας. Όλα αυτά τα άρθρα που δημοσιεύονται κατά καιρούς με εντυπωσιακούς τίτλους («Το κρασί αδυνατίζει»... κοκ) λένε εν μέρει την αλήθεια. Φαίνεται ότι το ελλαγικό οξύ που περιέχεται σε κάποια κρασιά βοηθά στη μείωση του λιπώδους ήπατος (κύρια αιτία της παχυσαρκίας που μας δυσκολεύει από το να χάσουμε βάρος). Βέβαια το ελλαγικό οξύ δεν υπάρχει στη σύσταση αυτού καθέ αυτού του κρασιού, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων. Το ελαγικό οξύ μεταφέρεται στο κρασί από τα ...
Πηγή pliroforiodotis.gr >>>