-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Ποιά Είναι Η Ιταλική Κουζίνα
Η ιταλική κουζίνα είναι γεμάτη αρώματα και γεύσεις που μας παρασύρουν κι εμείς ενδίδουμε και την απολαμβάνουμε σε πέντε διευθύνσεις στα βόρεια προάστια. Osteria Trattoria Da MicheleΛεωφ. Μαραθώνος 61, Άνοιξη, 210 8140525Σε έναν μικρό χώρο – ελάχιστα τραπεζάκια μέσα και έξω - στην Άνοιξη, ο ιδιοκτήτης και chef Michele, βέρος Ιταλός, ετοιμάζει αυθεντικές γεύσεις με προϊόντα που εισάγει απευθείας από την Ιταλία. Εδώ θα δοκιμάσετε εκλεκτά πιάτα όπως λιγκουίνι με θαλασσινά, σαλάτα με αγκινάρες και λιαστή ντομάτα, μπρουσκέτες με τυρί και προσούτο, πράσινη σαλάτα με μοτσαρέλα ντοματίνια και μαρμελάδα πιπεριάς, αλλά και κάποιες επιλογές σε κρέας όπως το ωραιότατο λεμονάτο κοτόπουλο με ψητά λαχανικά. Υπολογίστε περί τα 25€/ άτομο με ένα ωραιότατο proseco (...
Πηγή in2life.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Το καγιέν είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό στην ανακούφιση των διαβητικών επιπλοκών όπως η βλάβη των νεύρων και οι καρδιακές παθήσεις. Δίνει προσωρινή ανακούφιση στο πόνο από ψωρίαση, έρπη ζωστήρα, νευραλγία και πονόδοντο. – 1.4kSHARES ⇧⇧ Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση! :) 2015-10-30 Εδώ σχολιάζεις ...
Πηγή press-news.gr >>>
Ο σταφυλίνακας είναι ένα άγριο καρότο με λευκή ρίζα, πολύ αρωματικό, του οποίου τόσο η ρίζα όσο και οι βλαστοί τρώγονται, αρκεί βέβαια να τα βρείτε. Είναι ένας από τους προγόνους του γνωστού μας, συχνά άοσμου στις μέρες μας, καρότου. Λαγουδοπαξίµαδο Επειδή τα περίεργα ονόματα αρέσουν στους συλλέκτες λέξεων, δίνουμε άλλο ένα, ακόμη πιο περίπλοκο: το λαγουδοπαξίμαδο. Είναι και αυτό χόρτο, κυρίως της Ανατολικής Κρήτης, της οικογένειας των Χειλανθών, μοιάζει με τον κισσό, με έρποντες βλαστούς. Στην Κρήτη, όσοι το ξέρουν το χρησιμοποιούν συχνά αντί για μαϊντανό. Τα δύο αυτά χόρτα ανήκουν στην κατηγορία των «γιαχνερών», όπως τα λένε στην Κρήτη. Δηλαδή, στα φαγητά κατσαρόλας. Μετά το σοτάρισμα του κρεμμυδιού, βάζουν στη χύτρα πατάτες, ντομάτες ...
Πηγή tovima.gr >>>
Τι Είναι Τα Δημητριακά Ολικής Άλεσης Όπως Το Μαύρο Ρύζι
Τα δημητριακά ολικής άλεσης όπως το μαύρο ρύζι είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, οι οποίες περιορίζουν τις φλεγμονές και κρατούν την καρδιά και το έντερο υγιή. Προσέξτε όμως γιατί δεν είναι όλα τα ψωμιά ή οι φρυγανιές που διαφημίζονται ως ολικής άλεσης υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες. Διαβάζετε τις ετικέτες με προσοχή λοιπόν και αναζητάτε τα συστατικά που περιέχουν. Συνήθως τα προϊόντα που δεν είναι ολικής άλεσης περιέχουν υψηλές ποσότητες λίπους που επιδεινώνει τις φλεγμονές. Λιπαρά ψάρια Το σκουμπρί, η σαρδέλα, ο σολομός και τα υπόλοιπα «παχιά» ψάρια περιέχουν υψηλή δόση ω3 λιπαρών οξέων τα οποία προστατεύουν την καρδιά, τους πνεύμονες, τις αρθρώσεις και τον εγκέφαλο. Αποφύγετε τα ψάρια ιχθυοτροφείου καθώς περιέχουν μη αποδεκτά επίπεδα ω6 λιπαρών οξέων. Τα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στο λίπος αυτών των ψαριών μειώνουν την πιθανότητα εκδήλωσης καρκίνου του παχέος εντέρου. Για να αποκομίσετε τα οφέλη τους τρώτε 4 μερίδες την εβδομάδα. Αμύγδαλα Αποτελούν ένα ενεργειακό σνακ χαμηλής περιεκτικότητας σε κακή χοληστερόλη, πλούσιο σε φυτικές στερόλες και ωφέλιμο για τους διαβητικούς εξαιτίας της ιδιότητάς του να ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Είναι ακόμη πλούσια τροφή σε αμινοξέα τα οποία ενισχύουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης και ενδυναμώνουν το μυϊκό σύστημα. Καταναλώνετε το 1/3 του φλιτζανιού αμυγδάλων με τη φλούδα τους την ημέρα. Διαβάστε επίσης:...
Πηγή onmed.gr >>>