Τι Είναι Η Χρήση Της Στέβιας Στη Ζαχαροπλαστική

Η χρήση της στέβιας στη ζαχαροπλαστική είναι δύσκολη, όπως έχω ακούσει. «Είναι η αλήθεια. Πρέπει να βρεις το κουμπί της. Στις ζύμες η συμπεριφορά της είναι διαφορετική από εκείνη της ζάχαρης. Αλλά τελικά όλα είναι θέμα επιμονής και πειραματισμού. Βασικό στοιχείο είναι η σωστή πρώτη ύλη. Η στέβια που εμείς χρησιμοποιούμε προέρχεται από την Παραγουάη και γενικότερα επιλέγουμε αγνά υλικά και ελαφρύ βούτυρο». Από τις βιτρίνες δεν λείπει κανένα γλυκό από αυτά που συναντάς σε ένα συνηθισμένο ζαχαροπλαστείο: σοκολατάκια – ιδιαίτερο αυτό με σοκολάτα γάλακτος και φιστικοβούτυρο – κέικ, μπισκότα, χειροποίητες μαρμελάδες, παγωτά, πάστες, τούρτες – όλα αυστηρά με στέβια. Μάλιστα, αρκετά από τα γλυκά είναι φτιαγμένα και χωρίς γλουτένη, όπως η θαυμάσια μους βανίλιας Μαδαγασκάρης. Την προσοχή μας τράβηξε και η σειρά γλυκών Chef’s Choice, στην οποία όμορφα βαζάκια κλείνουν μέσα τους ελαφριές μους. Το καλύτερο νέο; Το maximum των θερμίδων ενός γλυκού είναι οι 280! Λεωφ. Πεντέλης 59, Bριλήσσια, τηλ. 210 6646 716,

Πηγή tovima.gr >>>

Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα: