-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Τι Είναι Το Βράσιμο Της Πατάτας
Το βράσιμο της πατάτας δεν είναι δα και πυρηνική φυσική αλλά έχει τα μυστικά του γράφει η ιστοσελίδα Tasting Table. Εάν θέλετε να βγαίνουν οι πατάτες σας ομοιόμορφα βρασμένες και να μην θρυμματίζονται ή να είναι μαλακές εξωτερικά και ωμές μέσα, δεν πρέπει να τις βάζετε σε νερό που βράζει, όπως δηλαδή κάνετε με τα περισσότερα λαχανικά σας. Αντίθετα, τοποθετήστε τις εξαρχής στην κατσαρόλα με το νερό πριν το βάλετε στο μάτι. Με αυτόν τον τρόπο θα βράσουν ομοιόμορφα....
Πηγή koutipandoras.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Η ελληνική ελιά είναι πιο παραγωγική από τον Έλληνα. Έτσι κάπως αισθάνονται οι Έλληνες. Σαν να τους έχουν πάρει τα σπίτια, τους έχουν πετάξει από τα τραπέζια που τρώγανε, σαν να τους πήραν την χαρά. Σαν να σκορπίσαν δάκρυα και πόνο και θυσίες. Είναι ένα αίσθημα που το νοιώθεις καθημερινά παντού. Ανοίγεις το στόμα σου να αναπνεύσεις κι αναπνέεις μια απελπισία, μια στεναχώρια.Γυρνώντας προς το σπίτι μέσα στα σοκάκια κάποια στιγμή, από μια πόρτα ανοιχτή είδα ένα ζευγάρι, ήταν καθισμένο, η πόρτα του ψυγείου τους ήταν ανοιχτή. Χαιρετηθήκαμε , η γυναίκα μου είπε να περάσω να με κεράσουν έναν καφέ. Κοντοστάθηκα εκεί στην πόρτα, ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες και μου λέει «Του λέω του άντρα μου, θα βρεις καμιά δουλειά να βάλουμε τίποτα στο ψυγείο γιατί έχει μείνει μόνο του κι αυτό χωρίς ούτε ένα φρούτο να του κάνει παρέα. Κι αυτός τι μου λέει; Ψυγείο να υπάρχει! Όσο υπάρχει το ψυγείο υπάρχει και η ελπίδα να έρθει το φρούτο».Έτσι ακριβώς μοιάζει και η Ελλάδα ολόκληρη. Σαν ένα ψυγείο που περιμένει. Ψυγείο να υπάρχει!!Υ.Γ.: Συζητείται, έμαθα, ότι αυτοί που βρέθηκαν με πλαστά πτυχία θα δώσουν εξετάσεις για να παραμείνουν στο δημόσιο. Αν είναι ας ειδοποιήσει κάποιος και τους νέους ανθρώπους που κάθονται και σπουδάζουν ότι δεν χρειάζεται να παλεύουν για πραγματικά πτυχία. Ας πάρουν ένα πλαστό να κάνουν την δουλειά τους κι αργότερα θα βρεθεί μια κυβέρνηση να τους τα νομιμοποιήσει. SHARE loading... ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ 19-11-2016 - 13:22μμ 19-11-2016 - 9:16πμ 18-11-2016 - 21:00μμ 18-11-2016 - 19:20μμ 18-11-2016 - 18:07μμ 18-11-2016 - 17:05μμ 18-11-2016 - 16:05μμ 18-11-2016 - 15:01μμ 18-11-2016 - 14:31μμ 18-11-2016 - 14:00μμ 18-11-2016 - 13:26μμ 18-11-2016 - 11:37πμ 18-11-2016 - 11:00πμ 17-11-2016 - 21:18μμ 17-11-2016 - 20:10μμ ...
Πηγή altsantiri.gr >>>
Ποιά Είναι Η Ιταλική Κουζίνα
Η ιταλική κουζίνα είναι γεμάτη αρώματα και γεύσεις που μας παρασύρουν κι εμείς ενδίδουμε και την απολαμβάνουμε σε πέντε διευθύνσεις στα βόρεια προάστια. Osteria Trattoria Da MicheleΛεωφ. Μαραθώνος 61, Άνοιξη, 210 8140525Σε έναν μικρό χώρο – ελάχιστα τραπεζάκια μέσα και έξω - στην Άνοιξη, ο ιδιοκτήτης και chef Michele, βέρος Ιταλός, ετοιμάζει αυθεντικές γεύσεις με προϊόντα που εισάγει απευθείας από την Ιταλία. Εδώ θα δοκιμάσετε εκλεκτά πιάτα όπως λιγκουίνι με θαλασσινά, σαλάτα με αγκινάρες και λιαστή ντομάτα, μπρουσκέτες με τυρί και προσούτο, πράσινη σαλάτα με μοτσαρέλα ντοματίνια και μαρμελάδα πιπεριάς, αλλά και κάποιες επιλογές σε κρέας όπως το ωραιότατο λεμονάτο κοτόπουλο με ψητά λαχανικά. Υπολογίστε περί τα 25€/ άτομο με ένα ωραιότατο proseco (...
Πηγή in2life.gr >>>
Τι Είναι Το Γιαούρτι Και Όχι Το Επιδόρπιο Γιαουρτιού
Το γιαούρτι (και όχι το επιδόρπιο γιαουρτιού) είναι ένας καλός τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Συνδύασέ το με μέλι και δημητριακά και άσε τα toppings για την ώρα που θα θες κάτι γλυκό. Τίποτα δεν συγκρίνεται με έναν φρεσκοστυμμένο χυμό Συσκευασμένοι χυμοί φρούτων: Γιατί να επιλέξεις συσκευασμένο αντί για φυσικό χυμό; Οι συσκευασμένοι χυμοί περιέχουν αρκετή ζάχαρη, οπότε αξίζει να αφιερώσεις 5 λεπτά παραπάνω και να στύψεις 3 πορτοκάλια. Αυτό δεν θα το φας ποτέ (μα ποτέ) για πρωινό! Κέικ – κουλουράκια – muffins – σφολιάτα: Λιπαρά και ζάχαρη κάνουν πάρτι σε αυτές τις τροφές εκτός και αν έχεις φτιάξει μια πιο ελαφριά συνταγή με τα χεράκια σου οπότε, σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να τα εντάξεις στο πρωινό σου. Τα αλλαντικά είναι για μεζές, όχι για πρωινό! Αλλαντικά: Το αλάτι δεν έχει καμία απολύτως θέση στο πρωινό μας και τα αλλαντικά έχουν μπόλικο. Αν, ωστόσο, θες οπωσδήποτε να βάλεις αλλαντικά σε κάποιο από τα γεύματα της ημέρας, προτίμησε το μεσημεριανό ή το σνακ (σε κάποιο σάντουιτς ίσως), όχι το βραδινό γιατί το αποτέλεσμα, εκτός από επιβάρυνση με επιπλέον θερμίδες, είναι και άνοδος της αρτηριακής πίεσης. Πηγή: olivenagazine....
Πηγή womantoc.gr >>>