Ποιά Είναι Η Σπιτική Πίτσα : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Ποιά Είναι Η Σπιτική Πίτσα
Η σπιτική πίτσα είναι πάντα καλύτερη... Υλικά για τη ζύμη: 2 ½ φλιτζάνια αλεύρι 2/3 φλιτζανιου νερό 1 κουταλιά του γλυκού ξερή μαγιά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο αλάτι για την πίτσα: 1 φλιτζάνι τριμμμένο λευκό τυρί 1 φλιτζάνι τυρί cottage 1 φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί 1 φλιτζάνι τριμμένο καπνιστό τυρί 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτές ½ κουταλιά του γλυκού ξερός βασιλικός ελαιόλαδο Υλικά για μια πίτσα με διάμετρο 30 εκατοστά. Εκτέλεση Η σπιτική πίτσα είναι πάντα καλύτερη... Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη μαγιά και το αλάτι. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το νερό και αρχίζουμε να ζυμώνουμε....
Πηγή entertv.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Το cognac είναι σίγουρα το τέλειο αλκοόλ για τις σταφίδες. Μπορείτε όμως κάλλιστα να το αντικαταστήσετε με whisky, bourbon, liqueur πορτοκάλι ή μανταρίνι. Επειδή τα liqueurs είναι γλυκά, μειώστε λίγο τη ζάχαρη.
Πηγή in2life.gr >>>
Τι Είναι Η Κατανάλωση Αλκοολούχων Ποτών
Η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών δεν είναι υπόθεση της σύγχρονης κοινωνίας. Είναι συνήθεια τόσο παλιά όσο και κοινωνική ζωή των ανθρώπων. Η κατανάλωση χαμηλών ποσοτήτων συνήθως δεν προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα. Μην περιμένεις να αποκτήσεις σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ για να ελέγξεις τις συνήθειές σου σχετικά με το ποτό. Μέτρησε πόσες μονάδες αλκοόλης καταναλώνεις την μέρα και πόσες την εβδομάδα. Προσπάθησε να θέσεις όρια και μην ξεχνάς, δεν χρειάζεσαι πολύ ποτό για να διασκεδάσεις....
Πηγή pliroforiodotis.gr >>>
Το φασκόμηλο είναι ένα πολύ αρωματικό και με ξυλώδη γεύση βότανο που τα αρώματά του είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στο μαγείρεμα. Το χρησιμοποιούμε συχνά σε πιάτα με χοιρινό, σε συνδυασμούς με πατάτες και τυρί. 3. Κoρίανδρος ή κόλιανδρο : Χρησιμοποιείται στην ινδική κουζίνα αλλά και σε πολλά μεξικάνικα πιάτα. Διαφορετικοί άνθρωποι μπορεί να αντιληφθούν διαφορετικά τη γεύση του κόλιανδρου. Αυτοί που τους αρέσει να λένε ότι έχει μια αναζωογονητική γεύση όπως λεμονιού ή λάιμ, ενώ σε όσους δεν αρέσει να έχουν μια ισχυρή αποστροφή προς τη γεύση και την οσμή του, παρομοιάζοντας την με εκείνη του σαπουνιού. Δοκιμάστε το και δείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε. 4. Βασιλικός : O βασιλικός είναι ένα από τα δημοφιλέστερα βότανα και χρησιμοποιείται πολύ στην ιταλική κουζίνα. Χρησιμοποιείται στη λαϊκή φαρμακευτική ως βότανο καθώς πιστεύεται πως είναι καλό διουρητικό και καταπραΰνει το στομαχόπονο και το πονοκέφαλο. Στη μαγειρική χρησιμοποιούνται κυρίως τα αποξηραμένα φύλλα της πλατύφυλλης ποικιλίας του βασιλικού, το άρωμα των οποίων μοιάζει λίγο με αυτό του γλυκάνισου. 5. Κανέλα : Η κανέλα είναι ένα από τα παλαιότερα γνωστά μπαχαρικά, ειδικά σε χώρες όπως η Ινδία, η Σρι Λάνκα και άλλα μέρη της Ασίας. Είναι μια καλή εναλλακτική λύση για την αντικατάσταση του αλατιού καθώς έχει την ικανότητα να ρυθμίζει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα και βοηθάει επίσης στη μείωση της χοληστερόλης. 6. Κάρδαμο : Το κάρδαμο είναι ένα πολύ γνωστό υποκατάστατο του άλατος καθότι η γεύση του είναι διαφορετική από τις παραπάνω επιλογές και μάλιστα πολύ ισχυρή. 7. Πιπέρι καγιέν : Οι ...
Πηγή healthynews.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 05/01/2017