Πώς Είναι Το Αυθεντικό Ρύζι : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Πώς Είναι Το Αυθεντικό Ρύζι
Το αυθεντικό ρύζι είναι πιο πυκνό και θα βουλιάξει στον πάτο του ποτηριού. Το πλαστικό ρύζι θα επιπλεύσει. 2. Μύκητες Μαγειρέψτε μια μικρή ποσότητα ρυζιού και βάλτε την σε ένα δοχείο. Αφήστε το να κάτσει μέσα στο δοχείο και αν σε μερικές μέρες δεν έχει αρχίσει να σχηματίζεται μούχλα (όπως θα έπρεπε με το κανονικό ρύζι), τότε είναι πλαστικό. 3. Μουντζούρα Να είστε παρατηρητικοί όταν μαγειρεύετε το ρύζι σας. Αν έχει σχηματιστεί ένα παχύ στρώμα κατάλοιπο πάνω από το νερό κατά τον βρασμό, τότε έχετε λόγο να ανησυχείτε. 4. Βάλτε του φωτιά Όταν μπαίνει φωτιά στο ψεύτικο ρύζι, τότε το “ρύζι” θα βγάλει μια μυρωδιά πλαστικού ή γλυκοπατάτες. Ναι, θα καεί όπως φαντάζεστε ότι καίγεται το πλαστικό. Γι’αυτό αν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, βάλτε του φωτιά! Δείτε κι άλλους τρόπους να ελέγξετε το ρύζι σας παρακάτω: Το πιο πιθανό είναι ότι το ρύζι στο σπίτι σας είναι μια χαρά, αλλά καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί με τέτοια θέματα και να τα ελέγχουμε…...
Πηγή katohika.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Οι υπερτροφές, εξηγούν καλύτερα οι ειδικοί, είναι τρόφιμα που είτε μας δίνουν μεγάλες ποσότητες θρεπτικών συστατικών όταν τα καταναλώνουμε είτε περιέχουν μεγάλες ποσότητες από ουσίες που έχει βρεθεί ότι δρουν προστατευτικά για κάποια συγκεκριμένη ασθένεια. Έτσι, είναι λογικό και αναμενόμενο το γεγονός ότι, σύμφωνα με τη Βρετανική Ένωση Διαιτολογίας, το 60% των Βρετανών θα δοκιμάσει ένα τρόφιμο ή ένα ποτό ακριβώς επειδή έχει χαρακτηριστεί ως υπερτροφή. Πρόκειται άραγε για διαφημιστικό τρικ ή για πραγματικότητα που αποδεικνύεται επιστημονικά; Ακριβώς επειδή μερικές φορές τα πράγματα είναι συγκεχυμένα, η Ευρωπαϊκή Ένωση απαγόρευσε τη χρήση του όρου υπερτροφή από τους παραγωγούς παρά μόνο αν μπορούν να εξηγήσουν τα οφέλη. Εμείς, λοιπόν, ως καταναλωτές τι να κάνουμε; Οι διατροφολόγοι εξηγούν ότι το ιδανικό θα ήταννα ακολουθούμε μια ισορροπημένη, υγιεινή, φυσική διατροφή που να ...
Πηγή vita.gr >>>
Τι Είναι Το Αμινοξύ Αργινίνη
Το αμινοξύ αργινίνη είναι εξαιρετικά σημαντικό στην παραγωγή νιτρικού οξέος, και η γαλοπούλα είναι πλούσια σε αυτό. Είναι ένα συνηθισμένο συμπλήρωμα που χρησιμοποιούν οι αρσιβαρίστες για να ‘φουσκώσουν’, αλλά ο καλύτερος τρόπος πρόσληψης από εσάς είναι η διατροφή σας. Μπακαλιάρος Τα ω-3 λιπαρά του προάγουν την σεξουαλική διέγερση αυξάνοντας τα επίπεδα ντοπαμίνης. Είναι η ορμόνη νευροδιαβιβαστής της ευφορίας. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναικείοι οργασμοί είναι πιο έντονοι μετά την κατανάλωση αυτού του ψαριού. Αν και ο σολομός είναι το πιο φημισμένο ψάρι για τα ω-3 λιπαρά του, ο μπακαλιάρος είναι ακόμη πλούσιος σε ηλεκτρολύτες και σελήνιο. Αβοκάντο Μαλακά, μεταξένια και γευστικά, τα αβοκάντος, πλούσια σε μαγνήσιο, θα βοηθήσουν το αίμα να κυκλοφορήσει στα σωστά σημεία του σώματος, στηρίζοντας έτσι βέλτιστες αποδόσεις. Brazil Nuts Έρευνες έχουν δείξει ότι το σελήνιο έχει ισχυρή επίδραση στην κινητικότητα και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Η καλύτερη φυσική πηγή σεληνίου είναι τα Brazil Nuts. Δύο έως τρία την ημέρα εξασφαλίζουν την συνιστώμενη ημερήσια δόση σεληνίου. Διαβάστε και το:...
Πηγή entertv.gr >>>
Οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε μονοακόρεστα λιπαρά, τα οποία βοηθούν στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης, αλλά και σε πολυακόρεστα λίπη, τα οποία βοηθούν στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων. Επίσης, οι ξηροί καρποί είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης, ασβεστίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, χαλκού, σελήνιου, φυλλικού οξέως, βιταμίνης Ε και βιταμίνης Α. Έχουν όμως πολλές θερμίδες και γι’ αυτό θα πρέπει να τους καταναλώνουμε με μέτρο. Αυτό σημαίνει 28 φιστίκια, 14 μισά καρύδια και μόνο 7 καρύδια Βραζιλίας. Πράσινα φυλλώδη λαχανικά Αυτή η κατηγορία των λαχανικών περιλαμβάνει τα πάντα, από το κατσαρό μαρούλι, μέχρι το σπανάκι και τη ρόκα. Αυτά τα λαχανικά παρέχουν σημαντικές θρεπτικές ουσίες καθώς και φυτικές ίνες (προσπαθήστε να τρώτε 20 έως 35 γραμ. κάθε μέρα) στον οργανισμό μας. Προσπαθήστε να τρώτε τουλάχιστον τρεις μερίδες λαχανικών κάθε μέρα. Φρούτα-Λαχανικά πλούσια σε βιταμίνη C Περιλαμβάνουν τα εσπεριδοειδή, τις φράουλες, τις κόκκινες και πράσινες πιπεριές, το λάχανο, το μπρόκολο, το σπανάκι, τις ντομάτες, τις πατάτες, το ακτινίδιο και το μαϊντανό. Εκτός από τη σημασία τους στην συνολική μας υγεία, τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνη C -ένα αντιοξειδωτικό- πρόσφατα συνδέθηκαν με το μειωμένο κίνδυνο εκδήλωσης στεφανιαίας νόσου. Φροντίστε να καταναλώνετε 2-3 μερίδες (ή και περισσότερες) φρούτων καθημερινά. Η συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα βιταμίνης C για τις γυναίκες είναι 75 mg την ημέρα. Τροφές πλούσιες σε σίδηρο Λόγω του μηνιαίου κύκλου τους, οι προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες χρειάζονται περισσότερο σίδηρο. Καλές πηγές σιδήρου είναι τα φασόλια, το άπαχο βοδινό κρέας, τα σέσκουλα, το τόφου και τα αποξηραμένα βερίκοκα. Οι γυναίκες χρειάζονται 12 έως 15 mg. σιδήρου κάθε μέρα, σε σύγκριση με τα μόλις 10-12 mg. που χρειάζονται οι άνδρες. Τροφές πλούσιες σε ασβέστιο Το ασβέστιο βοηθά στη διατήρηση γερών οστών και μαζί με τακτικές ασκήσεις με βάρη, βοηθά κατά της οστεοπόρωσης. Καλές επιλογές είναι τα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα, τα σκούρα πράσινα φυλλώδη λαχανικά (λάχανο, μπρόκολο κ.ά.), τα εμπλουτισμένα με ασβέστιο προϊόντα σόγιας, το τόφου και οι ενισχυμένοι με ασβέστιο χυμοί και δημητριακά. πηγή: govastileto....
Πηγή mcnews.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 09/01/2017