Τι Είναι Η Ρεβιθάδα : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Η ρεβιθάδα είναι η νοστιμότερη που δοκίμασα ποτέ. Σπουδαίο ρόλο παίζουν βέβαια τα ρεβίθια που είναι άνυδρα και ψιλά σχετικά και βέβαια η γάστρα αφού χαρίζει αυτή την ρουστίκ πινελιά στην γεύση, καθόλου τυχαίο που η αγγειοπλαστική ανθεί στο νησί. Αυτό είναι ένα από τα μυστικά της κουζίνας τους... Περισσότερα ...
Πηγή sport-fm.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Η ελληνική ελιά είναι πιο παραγωγική από τον Έλληνα. Έτσι κάπως αισθάνονται οι Έλληνες. Σαν να τους έχουν πάρει τα σπίτια, τους έχουν πετάξει από τα τραπέζια που τρώγανε, σαν να τους πήραν την χαρά. Σαν να σκορπίσαν δάκρυα και πόνο και θυσίες. Είναι ένα αίσθημα που το νοιώθεις καθημερινά παντού. Ανοίγεις το στόμα σου να αναπνεύσεις κι αναπνέεις μια απελπισία, μια στεναχώρια.Γυρνώντας προς το σπίτι μέσα στα σοκάκια κάποια στιγμή, από μια πόρτα ανοιχτή είδα ένα ζευγάρι, ήταν καθισμένο, η πόρτα του ψυγείου τους ήταν ανοιχτή. Χαιρετηθήκαμε , η γυναίκα μου είπε να περάσω να με κεράσουν έναν καφέ. Κοντοστάθηκα εκεί στην πόρτα, ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες και μου λέει «Του λέω του άντρα μου, θα βρεις καμιά δουλειά να βάλουμε τίποτα στο ψυγείο γιατί έχει μείνει μόνο του κι αυτό χωρίς ούτε ένα φρούτο να του κάνει παρέα. Κι αυτός τι μου λέει; Ψυγείο να υπάρχει! Όσο υπάρχει το ψυγείο υπάρχει και η ελπίδα να έρθει το φρούτο».Έτσι ακριβώς μοιάζει και η Ελλάδα ολόκληρη. Σαν ένα ψυγείο που περιμένει. Ψυγείο να υπάρχει!!Υ.Γ.: Συζητείται, έμαθα, ότι αυτοί που βρέθηκαν με πλαστά πτυχία θα δώσουν εξετάσεις για να παραμείνουν στο δημόσιο. Αν είναι ας ειδοποιήσει κάποιος και τους νέους ανθρώπους που κάθονται και σπουδάζουν ότι δεν χρειάζεται να παλεύουν για πραγματικά πτυχία. Ας πάρουν ένα πλαστό να κάνουν την δουλειά τους κι αργότερα θα βρεθεί μια κυβέρνηση να τους τα νομιμοποιήσει. SHARE loading... ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ 19-11-2016 - 13:22μμ 19-11-2016 - 9:16πμ 18-11-2016 - 21:00μμ 18-11-2016 - 19:20μμ 18-11-2016 - 18:07μμ 18-11-2016 - 17:05μμ 18-11-2016 - 16:05μμ 18-11-2016 - 15:01μμ 18-11-2016 - 14:31μμ 18-11-2016 - 14:00μμ 18-11-2016 - 13:26μμ 18-11-2016 - 11:37πμ 18-11-2016 - 11:00πμ 17-11-2016 - 21:18μμ 17-11-2016 - 20:10μμ ...
Πηγή altsantiri.gr >>>
Το σπανάκι είναι ένα από τα πλουσιότερα σε θρεπτικά συστατικά πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Ένα φλιτζάνι βρασμένο σπανάκι υπερκαλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού μας σε βιταμίνες Α και Κ. Επίσης, το σπανάκι είναι πλουσιότατη πηγή μαγγανίου και φυλλικού οξέος, ενώ παρέχει μαγνήσιο και σίδηρο (αν και στη λιγότερο απορροφήσιμη από τον οργανισμό μας μορφή του), βιταμίνη C και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Είναι λογικό, λοιπόν, που οι επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν πόσο ωφέλιμο είναι για την υγεία μας. Διαβάστε περισσότερα: Δ.Ο.Λ. © Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε. Το σύνολο του περιεχομένου και ...
Πηγή agro.in.gr >>>
Η ρόκα είναι ένα πράσινο λαχανικό πλούσιο σε μικροθρεπτικά συστατικά και η λιαστή τομάτα μία καλή πηγή λυκοπενίου. Επειδή η λιαστή τομάτα, συνήθως είναι εμβαπτισμένη σε λάδι και περιέχει ήδη αρκετό, είναι σκόπιμο να ζητήσουμε την αποφυγή χρήσης επιπλέον ποσοτήτων λαδιού και να χρησιμοποιήσετε μόνο το μπαλσάμικο ως ντρέσινγκ. Τέλος, αποφύγετε την κρέμα από μπαλσάμικο, αφού περιέχει μεγαλύτερες ποσότητες απλών σακχάρων, χωρίς να κάνει τη σημαντική διαφορά στην τελική γεύση και απόλαυση που θα έχετε επιλέγοντας την εν λόγο σαλάτα.Με ανάλογο τρόπο, θα πρέπει να αξιολογείτε και κάθε άλλη επιλογή σαλάτας. Προσπαθήστε να ελέγχετε την ποσότητα του λίπους και του λαδιού που θα χρησιμοποιείτε. Επιπλέον αποφύγετε την χρήση λιπαρών τροφίμων, όπως λιπαρά τυριά ή άλλα ζωικά προϊόντα. ...
Πηγή adiexodos.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 02/01/2017