Τι Είναι Το Φιλτραρισμένο Βούτυρο : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Τι Είναι Το Φιλτραρισμένο Βούτυρο
Το φιλτραρισμένο βούτυρο είναι το ίδιο νόστιμο με το κανονικό, αλλά είναι καλύτερο για το μαγείρεμα καθώς δεν καίγεται. 12. Αν θέλετε να φτιάξετε ζύμη για μπισκότα ζυμώστε την με τα χέρια. Μη χρησιμοποιείτε μίξερ. 13. Σπάστε αυγά σε επίπεδη επιφάνεια, αντί να το σπάσετε στην άκρη του μπολ. 14. Και πριν χτυπήσετε τα αυγά, τρυπήστε τους κρόκους με ένα πιρούνι. 15. Τελειοποιήστε την τέχνη της ομελέτας, χτυπώντας με το χέρι το χερούλι του τηγανιού στα τελευταία στάδια του τηγανίσματος. 16. Με αυτό το ειδικό σκεύος μπορείτε να δώσετε μια καπνιστή γεύση στο φαγητό σας. 17. Τα μόνα φαγητά που μπορείτε να μαγειρεύετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι είναι ομελέτα, τηγανίτες και γαλλικό τοστ. Πείτε μας τη γνώμη σας: ...
Πηγή taz.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Το Κρεμμύδι Για Τους Πνεύμονές
Το κρεμμύδι είναι επίσης ένα καλό καθαριστικό για τους πνεύμονες. Το Κρεμμύδι μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια για την πρόληψη πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των λοιμώξεων του πνεύμονα. Σε περιπτώσεις ατόμων που έχουν ήδη καρκίνο, εμποδίζει την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Το Τζίντζερ , ως φυσικό φάρμακο και τροφίμων, βοηθά στην άμυνα κατά των κακοήθων νόσων. Είναι ένα άλλο ισχυρό εργαλείο για την απελευθέρωση των τοξινών από τους πνεύμονες. Μπορείτε να καταναλωθεί σε τσάι της ρίζας τζίντζερ, δεδομένου ότι διευκολύνει την αναπνοή. Επίσης, μπορείτε να καταναλώνετε ένα κομμάτι του τζίντζερ με τα γεύματα. Τα Πορτοκάλια περιέχουν κρυπτοξανθίνη που έχει προληπτική δράση κατά του καρκίνου του πνεύμονα. Η Τσουκνίδα επίσης είναι ένα φυτό γεμάτο σιδήρο, αλλά και πολύ χρήσιμο ως ένα μέσο για την απολύμανση των πνευμόνων και έχει σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση των λοιμώξεων. Και τέλος το Τσάι από πευκοβελόνες χρησιμοποιείται παραδοσιακά για το ξέπλυμα του στόματος και του λαιμού, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας καλός σύμμαχος στον αγώνα κατά του καρκίνου του πνεύμονα. 1.6kSHARES ⇧⇧ Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση! :) 2015-04-03 Εδώ σχολιάζεις ...
Πηγή press-news.gr >>>
Τι Είναι Η Μαύρη Σοκολάτα
Η μαύρη σοκολάτα χαρίζει ενέργεια και είναι πλούσια σε σίδηρο και μαγνήσιο. Είναι πιο υγιεινή από την σοκολάτα γάλακτος διότι περιέχει λιγότερη ζάχαρη και περισσότερο κακάο. Για αυτό επιλέγουμε μαύρες σοκολάτες με περιεκτικότητα σε κακάο άνω του 70%. Το καλύτερο είναι ότι δεν είναι τόσο εθιστική όσο η σοκολάτα γάλακτος. 7. Αβγά Οι κρόκοι των αβγών περιέχουν βιταμίνες του συμπλέγματος B. Επίσης, τα αβγά είναι άριστες πηγές πρωτεΐνης και βιταμίνης D και βραστά, σκέτα ή ψιλοκομμένα σε μια σαλάτα, μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ θρεπτικό σνακ. 8. Κολοκυθόσποροι Οι κολοκυθόσποροι αποτελούν πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών, καλών λιπαρών, φυτικών ινών και μετάλλων όπως το μαγγάνιο, το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος και ο φώσφορος. Τους τρώμε σκέτους ή σε σαλάτες ή δημητριακά. 1 of 8 Πεπόνι Κολοκυθόσποροι Κάσιους Μαύρη σοκολάτα Αβγά Ενταμάμε Σαρδέλες Κινόα econews Ετικέτες ...
Πηγή econews.gr >>>
Ποιά Είναι Τα Ψάρια Με Χαμηλή Περιεκτικότητα Σε Υδράργυρο
Τα ψάρια με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδράργυρο είναι κυρίως τα μικρά ψάρια όπως οι αθερίνες, ο γαύρος, οι σαρδέλες, οι μαρίδες αλλά και ο σολομός και ο μπακαλιάρος. Μάλιστα τα μικρά ψάρια που τα τρώμε με τα κόκκαλα, μας προσφέρουν εκτός των άλλων και πολύτιμη ποσότητα ασβεστίου. Τα πιο επικίνδυνα είναι τα μεγάλα ψάρια όπως ο ξιφίας, ο καρχαρίας, το βασιλικό σκουμπρί, ο τόνος, η παλαμίδα και ο μεγάλος κολιός. Συνεπώς, είναι καλό είτε να τα αποφεύγουμε είτε να περιορίσουμε την ποσότητα τους. Γενικότερα, είναι καλό να επιλέγουμε καταστήματα που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε για να αγοράζουμε ψάρια και θαλασσινά και να τα καταναλώνουμε την ίδια ή το αργότερο την επομένη ημέρα της αγοράς τους. Από τα θαλασσινά, τα οστρακοειδή είναι καλό να τα περιορίσουμε σε ένα γεύμα την εβδομάδα (μόνο εαν είναι μαγερειμένα, διαφορετικά απαγορεύονται) και να αποφεύγουμε τελείως τα στρείδια, τα ωμά και καπνιστά θαλασσινά, όπως το σούσι. Ο κύριος λόγος είναι πως υπάρχει πιθανότητα να περιέχουν λιστέρια που είναι ένα επικίνδυνο βακτήριο. Τέλος, ας δώσουμε και μια απάντηση στο ερώτημα κατεψυγμένα ή φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Φρέσκα μόνο εαν είμαστε σίγουρες ότι είναι όντως φρέσκα και κατεψυγμένα μόνο εαν έχουν καταψυχθεί με σωστές συνθήκες. Θα ήταν καλό, εαν επιλέξουμε κατεψυγμένα ψάρια να προτιμήσουμε επώνυμες μάρκες από αξιόπιστες εταιρίες. Καλή όρεξη!...
Πηγή entertv.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 12/01/2017