-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Ποιά Είναι Η Παραγωγή Της Coca Cola
Η παραγωγή της Coca Cola είναι ίση με τη παραγωγή νερού στους Καταρράκτες του Νιαγάρα, δηλαδή περίπου 1,5 εκατ. λίτρα ανά δευτερόλεπτο. 5. Σερβίρεται και ζεστή (όπως ο καφές) σε διάφορες χώρες του κόσμου. 6. Περιείχε κοκαΐνη μέχρι το 1905, η οποία εχρησιμοποιείτο νόμιμα εκείνη την εποχή (τέλη 19ου-αρχές 20ού αι.) ως αναλγητικό φάρμακο, αφού η πρώτη χρήση της Coca Cola ήταν φαρμακευτική. Στις αρχές του 20ού αι. η κοκαΐνη αντικαταστάθηκε από την καφεΐνη. 7. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της τουαλέτας (το κιτρικό οξύ καθαρίζει ότι έχει μείνει πάνω σε υαλώδη αντικείμενα), την αφαίρεση του λίπους αλλά και για να λασκάρετε τις σκουριασμένες βίδες. 8. Αποτελεί άριστο καταπραϋντικό στα τσιμπημάτων μεδουσών. 9. Περισσότερες από 15.000 Coca Cola, όλων των τύπων, καταναλώνονται σε όλον τον κόσμο κάθε δευτερόλεπτο. 10. Λίγη Coca Cola στο μαγείρεμα του χοιρινού, κάνει το κρέας τρυφερό και ζουμερό. 11. Για να αφαιρέσετε λεκέδες γράσου από κάποιο ρούχο, προσθέστε μια Coca Cola στο πλυντήριο μαζί με το απορρυπαντικό και κάντε μια κανονική πλύση. Οι λεκέδες θα εξαφανιστούν. 12. Για να μεταφερθεί το κύριο συμπυκνωμένο διάλυμα της Coca Cola πρέπει το φορτηγό να φέρει το σήμα «Hazardous Material», που σημαίνει «Υλικό Υψηλού Κινδύνου». 0 σχόλια :...
Πηγή senaria.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Η σταφίδα είναι μεγαλύτερη υπερτροφή από άλλες όπως το γκότζι μπέρι και η Αχαΐα πρέπει να την αναδείξει είπε ο κ. Πήττας. Η Σοφία Χριστοπούλου από την πλευρά της, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και συγγραφέας του βιβλίου «Αχαιών Γεύσεις», αφού θύμισε αγνά και γευστικά τοπικά εδέσματα, ξεχασμένα κάπως σήμερα, επεσήμανε ότι «η κουζίνα της περιοχής μας , αστική και λαϊκή, δεν έπαψε ποτέ να δανείζεται, να μιμείται, να εμπλουτίζεται, να αφομοιώνει και συνεπώς να μεταμορφώνεται. Αυτή την κουζίνα καλούμαστε να ενισχύσουμε και να ακολουθήσουμε. Γιατί αυτή η κουζίνα είναι η άυλη κληρονομιά μας». O Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Περιφέρειας Πατρών Ηλίας Μεντζελόπουλος προέτρεψε «να εντάξουμε το αχαϊκό πρωινό στα ξενοδοχεία. «Οι ξένοι θέλουν ένα τοπικό έδεσμα». Στην παρέμβασή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε προωθημένο στάδιο και πιθανότατα να έρθει προς ψήφιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σε ένα περίπου μήνα, η αγροδιατροφική σύμπραξη, η οποία αποτελεί έναν φορέα που δημιουργεί συνενώσεις μεταξύ παραγωγών, ξενοδόχων, μεταποιητών, για την προώθηση των τοπικών προϊόντων....
Πηγή filodimos.gr >>>
Τι Είναι Η Μαύρη Σοκολάτα
Η μαύρη σοκολάτα χαρίζει ενέργεια και είναι πλούσια σε σίδηρο και μαγνήσιο. Είναι πιο υγιεινή από την σοκολάτα γάλακτος διότι περιέχει λιγότερη ζάχαρη και περισσότερο κακάο. Για αυτό επιλέγουμε μαύρες σοκολάτες με περιεκτικότητα σε κακάο άνω του 70%. Το καλύτερο είναι ότι δεν είναι τόσο εθιστική όσο η σοκολάτα γάλακτος. 7. Αβγά Οι κρόκοι των αβγών περιέχουν βιταμίνες του συμπλέγματος B. Επίσης, τα αβγά είναι άριστες πηγές πρωτεΐνης και βιταμίνης D και βραστά, σκέτα ή ψιλοκομμένα σε μια σαλάτα, μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ θρεπτικό σνακ. 8. Κολοκυθόσποροι Οι κολοκυθόσποροι αποτελούν πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών, καλών λιπαρών, φυτικών ινών και μετάλλων όπως το μαγγάνιο, το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος και ο φώσφορος. Τους τρώμε σκέτους ή σε σαλάτες ή δημητριακά. 1 of 8 Πεπόνι Κολοκυθόσποροι Κάσιους Μαύρη σοκολάτα Αβγά Ενταμάμε Σαρδέλες Κινόα econews Ετικέτες ...
Πηγή econews.gr >>>
Τι Είναι Ο Ορρός Γάλακτος
Ο ορρός γάλακτος είναι προϊόν των αγελάδων που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, ορμόνες και αντιβιοτικά. Ο ορρός γάλακτος στεγνώνεται με θερμότητα και με αυτή τη διαδικασία χάνει σχεδόν το 90% των όποιων θρεπτικών ουσιών του, καθιστώντας το εντελώς άχρηστο. Θυμηθείτε: Μεταλλαγμένα στη διατροφή μας! Και κάτι ανάλογο συμβαίνει και γενικά με τα γάλατα του εμπορίου: Επικίνδυνο κοκτέιλ 20 χημικών ουσιών σε ένα ποτήρι γάλα! Λεκιθίνη σόγιας Η λεκιθίνη σόγιας παράγεται όταν ένας χημικός διαλύτης εξάγει σογιέλαιο από ακατέργαστη σόγια. Στη συνέχεια, θα «αποκομμιωθεί» με νερό έως ότου η λεκιθίνη διαχωριστεί από το έλαιο. Έπειτα θα υποστεί λεύκανση σε μια ξηρή κατάσταση με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Η σόγια πλέον κατά 98% είναι γενετικά τροποποιημένο προϊόν: Είναι η Σόγια επικίνδυνη; Δείτε και Πετάξτε αυτό το λάδι: Είναι πιο επικίνδυνο και από τη ζάχαρη Βανιλλίνη Η βανιλίνη είναι χημικά επεξεργασμένη σε ένα εργαστήριο, χρησιμοποιώντας πετρέλαιο και το 95% αποτελείται μόνο το άρωμα της βανίλιας, με σχεδόν μηδαμινό ίχνος της πραγματικής βανίλιας. Δείτε και Συντηρητικά – Πρόσθετα τροφίμων, μία ωρολογιακή βόμβα Όξινο γλουταμινικό νάτριο Επίσης, περιέχει MSG ,το οποίο έχει επιβλαβή επίπεδα της εξιτο-τοξίνης και γλουταμινικού οξέος. Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι η εξιτο-τοξίνη οδηγεί σε πολλές νευρολογικές διαταραχές, όπως ημικρανίες και επιληπτικές κρίσεις. Εδώ και αν μιλάμε για δηλητήριο: Όξινο γλουταμινικό νάτριο: η μάστιγα της σύγχρονης διατροφής! MSG: Το αργό δηλητήριο σε συνηθισμένες τροφές που δεν φανταζόμαστε Οπότε η λύση; Εύκολη σπιτική μερέντα με πραγματικά φουντούκια, χωρίς ζάχαρη!! Επίσης η φίλη Anna Rokoudi προτείνει μία αρκετά καλή λύση: το ταχίνι με κακάο έχει πολύ καλή γεύση. Το δίνω στα δικά μου παιδιά τους λέω ότι είναι μερέντα!! και το τρώνε ευχάριστα χωρίς να καταλαβαίνουν τη διάφορα! 1kSHARES ⇧⇧ Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση! :) 2016-04-11 Εδώ σχολιάζεις ...
Πηγή press-news.gr >>>