-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Τα ντόνατς είναι πεντανόστιμα. Αν και πολλοί τα αποφεύγουμε σε καθημερινή βάση λόγω του ότι παχαίνουν, δεν μπορούμε να αντισταθούμε πάντα στα ντόνατς. Αλλά γιατί να τρέχετε έξω για να αγοράσετε ντόνατς; Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας στο σπίτι. Ακούγεται δύσκολο και περίπλοκο, αλλά είναι εύκολο… Τα ντόνατς είναι πεντανόστιμα. Αν και πολλοί τα αποφεύγουμε σε καθημερινή βάση λόγω του ότι παχαίνουν, δεν μπορούμε να αντισταθούμε πάντα στα ντόνατς. Αλλά γιατί να τρέχετε έξω για να αγοράσετε ντόνατς; Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας στο σπίτι. Ακούγεται δύσκολο και περίπλοκο, αλλά είναι εύκολο να τα φτιάξετε. Χρησιμοποιώντας μόνο δύο υλικά, μπορείτε να να σερβίρετε στην οικογένεια και τους φίλους ντόνατς μέσα σε λίγα λεπτά. Θα χρειαστείτε: Ζύμη για μπισκότα βουτύρου φυτικό έλαιο. Αρχικά, ανοίξτε την συσκευασία και ...
Πηγή fanpage.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Το Ανοσοποιητικό Σύστημα Τροφική Δυσανεξία
Το ανοσοποιητικό σύστημα δεν είναι υπεύθυνο για τα συμπτώματα της τροφικής δυσανεξίας, ακόμη και εάν αυτά τα συμπτώματα μπορεί να μοιάζουν με εκείνα της τροφικής αλλεργίας. Η κοιλιοκάκη (επίσης γνωστή ως εντεροπάθεια ευαίσθητη στη γλουτένη ή δυσανεξία γλουτένης) είναι μια παθολογική κατάσταση του λεπτού εντέρου, προερχόμενη από μια σύνθετη ανοσολογική απάντηση που προκαλείται από τη γλουτένη. Η γλουτένη είναι μια αποθηκευτική πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι και σε άλλα δημητριακά, όπως η σίκαλη, το κριθάρι και η βρώμη. Η κοιλιοκάκη εμφανίζει μία σειρά εξουθενωτικών συμπτωμάτων, αλλά με την κατάλληλη δίαιτα ελεύθερη γλουτένης, οι πάσχοντες μπορούν να ανακάμψουν πλήρως. Η κοιλιοκάκη δεν αποτελεί αλλεργία, απλά η γλουτένη στα τρόφιμα οδηγεί σε καταστροφή του βλεννογόνου του εντέρου, η οποία με τη σειρά της εμποδίζει τη σωστή πέψη και απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό. Το αποτέλεσμα είναι ουσιαστικά χρόνιος υποσιτισμός με ανεπάρκεια θερμίδων και απαραίτητων θρεπτικών ουσιών, όπως πρωτεΐνες, βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία. Τα κλασικά συμπτώματα της κοιλιοκάκης, η οποία δεν έχει ακόμα αντιμετωπισθεί, σχετίζονται με τη δυσαπορρόφηση της τροφής, που οδηγεί σε διάρροια, κράμπες του εντέρου και φούσκωμα, και με υποσιτισμό ο οποίος προκαλεί, μεταξύ άλλων, απώλεια βάρους στους ενήλικες, προβλήματα ανάπτυξης στα παιδιά, αναιμία και ασθένειες των οστών. Πιο πρόσφατα έχει αναφερθεί ότι οι επιπτώσεις της δυσανεξίας γλουτένης επεκτείνονται αρκετά και εκτός του βλεννογόνου του εντέρου και ασθένειες αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους, όπως η ηπατική νόσος, η δερματίτιδα, ο διαβήτης τύπου Ι και η στειρότητα, πιθανόν να συνδέονται με αυτή την ...
Πηγή iator.gr >>>
Ποιά Είναι Η Μεγαλύτερη Ανησυχία Με Φυτικά Γάλατα
Η μεγαλύτερη ανησυχία με φυτικά γάλατα είναι η προστιθέμενη περιεκτικότητά τους σε σάκχαρα . Μην ξεγελιέστε! Συστατικά όπως το «evaporated cane juice» είναι μόνο διάφορα ονόματα για τη ζάχαρη. Ορισμένα φυτικά γάλατα έχουν πάνω από 20 γραμμάρια ζάχαρης ανά μπουκάλι κάτι που ισοδυναμεί με μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη! Ψάξτε στη συσκευασία η ζάχαρη να αποδίδει λιγότερο από 12 γραμμάρια ανά μερίδα. 2. Το νάτριο Τα φυτικά γάλατα μπορεί επίσης να είναι αρκετά υψηλά σε νάτριο (αλάτι), το οποίο δεν είναι καλό για την υγεία σας. Προσπαθήστε το νάτριο να είναι λιγότερο από 100mg ανά μερίδα. 3. Την καραγενάνη Πρόκειται για ένα φύκι που χρησιμοποιείται ως παχυντικό και γαλακτοματοποιητής σε τρόφιμα όπως το παγωτό, οι καραμέλες, τα συμπληρώματα βιταμινών, και, ναι καλά το μαντέψατε, τα φυτικά γάλατα! Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι η καραγενάνη μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή στο γαστρεντερικό , ακόμη και καρκίνο του παχέος εντέρου σε ζώα. Οι άνθρωποι που πάσχουν από φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου συνιστάται να αποφεύγουν τα προϊόντα που περιέχουν καραγενάνη. Τώρα, αν απλώς χρησιμοποιείτε ας πούμε 1/3 φλιτζάνι γάλα σόγιας στον καφέ σας μία φορά την ημέρα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ για το πόσο καραγενάνη ήπιατε. Αλλά αν πίνετε αρκετά ποτήρια γάλα την ημέρα και καταναλώνετε άλλα προΐόντα που περιέχουν καραγενάνη, θα ήταν σημαντικό να επιλέξετε κάποιο γάλα που δεν περιέχει καραγενάνη. © clickatlife.gr γυναικα πίνει γάλα Ποιο φυτικό γάλα φυτό είναι το πιο νόστιμο; Όπως όλοι γνωρίζουμε, η γεύση είναι ένα θέμα προσωπικής προτίμησης. Αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η γεύση του κάθε γάλακτος δεν εξαρτάται μόνο από τα συστατικά που περιέχει αλλά και τον τύπο που κάθε μάρκα χρησιμοποιεί. Δοκιμάστε διαφορετικές μάρκες γάλακτος μέχρι να βρείτε το ένα που σας αρέσει περισσότερο και προτιμήστε . Επίσης, τα διάφορα είδη γάλακτος χρησιμοποιούνται διαφορετικά σε διάφορα τρόφιμα και ροφήματα, δεν κάνουν όλα για όλες τις συνταγές. Ενώ το γάλα καρύδας είναι τέλειο για ένα κάρυ, το γάλα ρυζιού κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι. Το μυστικό είναι να πειραματιστείτε για να μάθετε τι είναι καλύτερο για σας και τις συνταγές. Δέσποινα ΜαρσέλουΚλινική διαιτολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσαΗρώων Πολυτεχνείου 67, Πειραιάς, 210 4536144 , Σχετικά άρθρα:...
Πηγή https: >>>
Ποιά Είναι Η Ελληνική Κουζίνα
Η ελληνική κουζίνα είναι πολύ ιδιαίτερη και διαφορετική, παρόλο που υπάρχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ των γαστρονομικών παραδόσεων των διαφόρων περιοχών στο εσωτερικό της χώρας, υπάρχουν επίσης και πολλές διαφορές, γεγονός που καθιστά δύσκολο να παρουσιάσει έναν πλήρη κατάλογο των αντιπροσωπευτικών πιάτων. Για παράδειγμα, το χορτοφαγικό πιάτο είναι ένα τυπικό πιάτο της δυτικής Κρήτης, στην περιοχή των . Μια οικογένεια στα Χανιά μπορεί να καταναλώσει αυτό το πιάτο 1-2 φορές την εβδομάδα κατά τη θερινή περίοδο. Ωστόσο, δεν είναι δημοφιλείς σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Ο κατάλογος θα παρουσιάσει μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά ελληνικά πιάτα που μπορούν να βρεθούν σε όλη τη χώρα και τα πιο δημοφιλή από τους τοπικούς φορείς:...
Πηγή xanthitimes.gr >>>