-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Το νερό κάκτου , επίσης, αναμένεται να είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά και να μπει δυναμικά στις ζωές μας. Όσο για το γιαούρτι λαχανικών , πρόκειται για παραδοσιακά γιαούρτια μαζί με λαχανικά όπως καρότο, αγγούρι, κολοκύθα, παντζάρι κ.ο.κ., τα οποία κάνουν πολλούς να ξινίζουν, αλλά ίσως αποτελέσουν νέα τάση στη διατροφή και τη γεύση. Στη λίστα συναντάμε και πολλές λιχουδιές, τόσο σε φαγητά, όσο και σε ποτά. Το γλυκό και αναζωογονητικό νερό καρπουζιού θεωρείται ότι θα καταναλωθεί πολύ μέσα στο 2017, ενώ τα γκουρμέ πακέτα γευμάτων θα πάρουν τα πάνω τους και τα τεράστια (milkshake που κουβαλούν πάνω τους ολόκληρα ντόνατς, brownies, κουλούρια, καραμέλες, σαντιγί κ.ο.κ.) θα πάρουν σημαντική θέση ανάμεσα στα επιδόρπια....
Πηγή clickatlife.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Η Αγκινάρα Της Ιερουσαλήμ
Η αγκινάρα της Ιερουσαλήμ, όπως είναι το άλλο του – επίσης παράξενο – όνομα (sunroot ή topinambur), διατίθεται αρκετές φορές και στα μανάβικα των μεταναστών. Προσοχή όμως: δεν πρέπει να καταναλώνεται ωμό, γιατί περιέχει τοξικές ουσίες που καταστρέφονται μόνο με τη θερμότητα του μαγειρέματος και πρέπει όχι απλώς να πλένεται εξωτερικά αλλά να ξεφλουδίζεται καλά και μάλιστα σε βάθος. Εχει μεγάλη διατροφική αξία και είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, σίδηρο και πρωτεΐνες. Σερβίρεται μαζί με τη σκορδαλιά. Φωκιανό Η ποικιλία του σταφυλιού που συνδέεται πιο πολύ με τον ικαριώτικο Πράμνιο οίνο, ένα κρασί με δυνατότητα να φθάσει στους 16 αλκοολικούς βαθμούς. Τα τσαμπιά του Φωκιανού δεν είναι πυκνόρωγα, έχουν κωνικό σχήμα και είναι μεγάλα με κόκκινες ρώγες μετρίου μεγέθους. Δίνουν ωστόσο κρασιά όλων των αποχρώσεων.
Πηγή tovima.gr >>>
Τι Είναι Η Μαύρη Σοκολάτα
Η μαύρη σοκολάτα χαρίζει ενέργεια και είναι πλούσια σε σίδηρο και μαγνήσιο. Είναι πιο υγιεινή από την σοκολάτα γάλακτος διότι περιέχει λιγότερη ζάχαρη και περισσότερο κακάο. Για αυτό επιλέγουμε μαύρες σοκολάτες με περιεκτικότητα σε κακάο άνω του 70%. Το καλύτερο είναι ότι δεν είναι τόσο εθιστική όσο η σοκολάτα γάλακτος. 7. Αβγά Οι κρόκοι των αβγών περιέχουν βιταμίνες του συμπλέγματος B. Επίσης, τα αβγά είναι άριστες πηγές πρωτεΐνης και βιταμίνης D και βραστά, σκέτα ή ψιλοκομμένα σε μια σαλάτα, μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ θρεπτικό σνακ. 8. Κολοκυθόσποροι Οι κολοκυθόσποροι αποτελούν πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών, καλών λιπαρών, φυτικών ινών και μετάλλων όπως το μαγγάνιο, το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος και ο φώσφορος. Τους τρώμε σκέτους ή σε σαλάτες ή δημητριακά. 1 of 8 Πεπόνι Κολοκυθόσποροι Κάσιους Μαύρη σοκολάτα Αβγά Ενταμάμε Σαρδέλες Κινόα econews Ετικέτες ...
Πηγή econews.gr >>>
Η καρυδιά είναι αυτοφυές φυτό σε περιοχές με θερμό και υγρό κλίμα. Στην ελληνική επαρχία τη συναντάμε πολύ συχνά σε αυλές και κήπους ή ακόμα και σε περιοχές χωρίς ανθρώπινη παρουσία. Πολλοί ονομάζουν την καρυδιά “θαύμα της φύσης” γιατί δίνει στον άνθρωπο πολλά περισσότερα από τους γνωστούς σε όλους μας καρπούς της. Εκτός από τα καρύδια που διατίθενται για κατανάλωση, τα φύλλα της μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αφεψήματα, τα οποία βοηθούν αρκετά σε τροφικές δηλητηριάσεις και προβλήματα διάρροιας, ενώ το ξύλο της χρησιμοποιείται για την παραγωγή επίπλων. Πηγή Ετικέτες ...
Πηγή econews.gr >>>