Ποιά Είναι Τα Οφέλη Της Κατανάλωσης Λιναρόσπορου: Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Ποιά Είναι Τα Οφέλη Της Κατανάλωσης Λιναρόσπορου
Τα οφέλη της κατανάλωσης λιναρόσπορου είναι πολλά καθώς πέρα από την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, συμβάλει στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, στη ρύθμιση των επιπέδων του σακχάρου και της χοληστερόλης στο αίμα, καθώς και στον έλεγχο και τη διατήρηση του σωματικού βάρους. Τα παντζάρια Το πεντανόστιμο παντζάρι αποτελεί μια ακόμα καλή πηγή βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών. Συγκεκριμένα, το παντζάρι είναι ιδανική τροφή για την ενίσχυση του οργανισμού καθώς περιέχει πλήθος αντιοξειδωτικών, μαγνήσιο και φυλλικό οξύ και βιταμινών του συμπλέγματος Β, με αποτέλεσμα να ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, τη λειτουργία της καρδίας και τη προστασία των κυττάρων από την ανάπτυξη καρκίνου. Σπόροι κολοκύθας Άλλη μια πλούσια πηγή ψευδαργύρου, ο οποίος ενισχύει το ανοσοποιητικό δρώντας ως αντιοξειδωτικό και αποκαθιστώντας τις βλάβες στα κύτταρα του οργανισμού, είναι οι σπόροι κολοκύθας. Επιπλέον, οι σπόροι της κολοκύθας είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνη, απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνες όπως οι βιταμίνες C και Α. Προσθέστε του σπόρους κολοκύθας στο φαγητό ή στα σνακ σας και γευτεί τα οφέλη τους στην καθημερινή σας ευεξία. Το τζίντζερ Η ρίζα του τζίντζερ είναι πολύ πλούσια πηγή πολλών θρεπτικών συστατικών και βιταμινών που είναι απαραίτητα για υγεία του οργανισμού. Είναι επίσης καλή πηγή μετάλλων όπως το κάλιο, το μαγγάνιο, ο χαλκός και το μαγνήσιο. Επιπλέον, ανακουφίζει από δυσφορία στο στομάχι και χαλαρώνει το εντερικό σας σύστημα. Top 10 donna.gr posted on 10 Ιουνίου 2015 posted on 28 Μαρτίου 2015 posted on 7 Μαΐου 2015 posted on 11 Μαΐου 2015 posted on 28 Μαρτίου 2015 posted on 20 Μαΐου 2015 posted on 6 Απριλίου 2015 posted on 19 Μαρτίου 2015 posted on 2 Απριλίου 2015 posted on 17 Μαΐου ...