Τι Είναι Η Αβοκαντέζα: Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Τι Είναι Η Αβοκαντέζα
Η αβοκαντέζα μου είναι γνωστή στα τραπέζια και όταν δεν τη φτιάχνω οι φίλοι μου γκρινιάζουν! Και βεβαία εννοώ κάτι σαν μαγιονέζα που τη βάζω σαν βάση στη Ρώσικη σαλάτα μου ή σαν ντιπ στο τραπέζι. Γρήγορα-γρήγορα η συνταγή: Δύο ώριμα αβοκάντο στο μούλτι με λεμόνι, αλάτι και πιπέρι, δεν χρειάζεται ελαιόλαδο είναι από μόνο του πολύ λιπαρό το αβοκάντο μας! Αυτή, λοιπόν, είναι η βάση, πρόσθεσε φρέσκο κόλιανδρο, κρεμμύδι και σκόρδο ή στην ίδια βάση φρέσκο κρεμμυδάκι, αγγούρι και άνηθο, γενικά παίξε αλμυρά με αυτό το υπέροχο λιπαρό φρούτο και θα σε ανταμείψει. Και βέβαια σας έχω και γλυκό! Αν είσαι Vegan θα το λατρέψεις, ενώ αν δεν είσαι θα λατρέψεις εμένα και τη μοναδική συνταγή που σκαρφίστηκα όταν τα αβοκάντο στη φρουτιέρα μου έλιωσαν και έγιναν βούτυρο! Μους σοκολάτα με αβοκάντο και χυμό ρόδι Υλικά 4 πολύ ώριμα αβοκάντο 200 ml γάλα καρύδας ή φουντουκιού 80 ml μέλι ή σιρόπι της αρεσκείας σας 100 γρ. κακάο σε σκόνη 80 ml χυμό ρόδι (φυσικό κατά προτίμηση) 1 Ρόδι για γαρνιτούρα Διαδικασία Πολτοποιείτε στο μπλέντερ ή στο μούλτι τα αβοκάντο, το κακάο, το γάλα καρύδας, το μέλι, το χυμό ρόδι και χτυπάτε πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο. Γεμίζετε περίπου 6-8 μπολάκια και τα βάζετε στο ψυγείο να σφίξει λίγο η μους ή την τρώτε αμέσως. Τέλος, στολίζετε με ρόδια την επιφάνεια....