Τι Είναι Το Τηγάνισμα : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Το τηγάνισμα δεν είναι εύκολη δουλειά. Για να είναι καλά τηγανισμένο το ψάρι μας δεν πρέπει να καεί, δεν πρέπει να τραβήξει λάδι, δεν πρέπει όμως να είναι και ωμό . Πρέπει να έχει τραγανή κρούστα και να είναι ζουμερό από μέσα. Φυσικά πρέπει να αποφεύγουμε τα πολλά τηγανιτά , αλλά χρειάζονται και αυτά που και που. Όταν τηγανίζουμε οτιδήποτε, χρησιμοποιούμε πάντα ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο είναι ανθεκτικότερο από τα υπόλοιπα λίπη και έλαια (φυτικά και ζωικά) στις υψηλές θερμοκρασίες του τηγανίσματος και είναι υγιεινότερο. Το ψάρι δεν πρέπει να ακουμπάει το ένα με το άλλο ...
Πηγή epaggelmagynaika.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Η μαγιονέζα είναι μία συμπυκνωμένη πηγή ενέργειας. Τη σαλάτα αυτήν πρέπει να την συνοδεύσετε με λίγο ψωμί, ώστε να γίνει ένα πλήρες γεύμα προσφέροντας στον οργανισμό σας εύχρηστη ενέργεια με την μορφή υδατανθράκων.Χωριάτικη σαλάτα : αν και είναι η παραδοσιακή ελληνική σαλάτα, οι τουρίστες ξέρουν να την χρησιμοποιούν καλύτερα από τους Έλληνες. Μας κάνει εντύπωση όταν τη βλέπουμε με τη μορφή κυρίως πιάτου σε ένα γρήγορο μεσημεριανό γεύμα διακοπών. Είναι όμως πράγματι ένα πλήρες γεύμα. Όταν συνοδεύεται από ψωμί και τυρί φέτα, προσφέρει όλα τα μακροθρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός (πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, λίπος και φυτικές ίνες). Η βιβλιογραφία που εκθειάζει τις ευεργετικές ιδιότητες της παράλληλης κατανάλωσης ντομάτας, κρεμμυδιού, αγγουριού και ελαιολάδου είναι μακρά. Φυσικά, εάν θέλουμε να έχουμε αυξημένη πρόσληψη θερμίδων είναι σκόπιμο να την συνοδεύσουμε με ένα λευκό τυρί χαμηλών λιπαρών και να περιορίσουμε την χρήση λαδιού.Τονοσαλάτα : Και αυτή η περίπτωση σαλάτας έχει ανάλογα χαρακτηριστικά. Δηλαδή είτε αν περιέχει καλαμπόκι είτε αν συνοδεύεται από ψωμί προσφέρει υδατάνθρακες, η παρουσία του τόνου προσφέρει την πρωτεΐνη και η σάλτσα μία σχετική ποσότητα λίπους. Φυσικά η κατανάλωση ψαριού, με τη μορφή του τόνου, συμβάλλει στη συνολική και εβδομαδιαία κατανάλωση ψαριού, η οποία ορίζεται τουλάχιστον στις 2 φορές εβδομαδιαίως. Μοναδικά σημεία άξια προσοχής είναι η αποφυγή κατανάλωσης ψωμιού, εάν η σαλάτα περιέχει καλαμπόκι και η ποσότητα της σάλτσας, η οποία πρέπει πάντα να μετριάζεται.Ρόκα, λιαστή ντομάτα, μπαλσάμικο και παρμεζάνα : Η επιλογή αυτή είναι ίσως η ιδανικότερη για γυναίκες που δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά. Παράλληλα, η ρόκα είναι ένα λαχανικό που προσφέρει σημαντικές ποσότητες ασβεστίου και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων. Η σύσταση αυτή την κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα πράσινα φυλλώδη λαχανικά.. Επίσης η παρμεζάνα είναι ένα σκληρό κίτρινο τυρί που συγκριτικά με άλλα τυριά της κατηγορίας του περιέχει λιγότερα λιπαρά. Η ρόκα είναι ένα πράσινο λαχανικό πλούσιο σε μικροθρεπτικά συστατικά και η λιαστή τομάτα μία καλή πηγή λυκοπενίου. Επειδή η λιαστή τομάτα, συνήθως είναι εμβαπτισμένη σε λάδι και περιέχει ήδη αρκετό, είναι σκόπιμο να ζητήσουμε την αποφυγή χρήσης επιπλέον ποσοτήτων λαδιού και να χρησιμοποιήσετε μόνο το μπαλσάμικο ως ντρέσινγκ. Τέλος, αποφύγετε την κρέμα από μπαλσάμικο, αφού περιέχει μεγαλύτερες ποσότητες απλών σακχάρων, χωρίς να κάνει τη σημαντική διαφορά στην τελική γεύση και απόλαυση που θα έχετε επιλέγοντας την εν λόγο σαλάτα.Με ανάλογο τρόπο, θα πρέπει να αξιολογείτε και κάθε άλλη επιλογή σαλάτας. Προσπαθήστε να ελέγχετε την ποσότητα του λίπους και του λαδιού που θα χρησιμοποιείτε. Επιπλέον αποφύγετε την χρήση λιπαρών τροφίμων, όπως λιπαρά τυριά ή άλλα ζωικά προϊόντα. ...
Πηγή adiexodos.gr >>>
Τι Είναι Η Τρανσγλουταμινάση Ή Αλλιώς Κόλλα Κρέατος
Η τρανσγλουταμινάση (ή αλλιώς «κόλλα κρέατος») είναι μια λευκή σκόνη που πωλείται με το κιλό, με την οποία κομμάτια από βοδινό, αρνί, κοτόπουλο, ακόμη και ψάρι, «κολλάνε» μεταξύ τους έτσι ώστε το τελικό προϊόν να μοιάζει με ένα συμπαγές κομμάτι κρέατος (ή ψαριού). Αφήστε το σχόλιό σας Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας στην σελίδα μας στο Facebook!...
Πηγή fanpage.gr >>>
Ποιές Είναι Οι Πρωτεΐνες Στο Γάλα
Οι πρωτεΐνες στο γάλα είναι μια απόλαυση για την κουρασμένη επιδερμίδα, η οποία θα πίνει γάλα μέχρι να επανέλθει το δέρμα και θα δείχνει και πάλι νεανικό, σφριγηλό και λαμπερό. 2. ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ - Στο τέλος κάθε ημέρας, πλύνετε το πρόσωπό σας, ως συνήθως. Βάλτε λίγο αποβουτυρωμένο γάλα σε ένα ποτήρι και τρίψτε το στο πρόσωπό σας, κάτω από το πηγούνι σας και στο λαιμό σας με ένα κομμάτι βαμβάκι. 3. Κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας απαλά, με κινήσεις πάνω και έξω, προς την αντίθετη κατεύθυνση της βαρύτητας. 4. Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα και πηγαίνετε για ύπνο, ως συνήθως. Ξεπλύνετε το γάλα στο ντους το πρωί. 5. Δώστε ένα μια φορά την εβδομάδα εντατική θεραπεία δέρματος με το γιαούρτι. Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπό σας, κάτω από το πηγούνι σας και στο λαιμό σας. Αφήστε το να καθίσει για 30 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. 6. Συνεχίστε αυτή τη ρουτίνα για μια-δυο εβδομάδες και θα δείτε το δέρμα σας να είναι πιο σταθερό και πιο υγιεινό από ό,...
Πηγή neadiatrofis.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 27/12/2016