-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Η ρόκα είναι ένα πράσινο λαχανικό πλούσιο σε μικροθρεπτικά συστατικά και η λιαστή τομάτα μία καλή πηγή λυκοπενίου. Επειδή η λιαστή τομάτα, συνήθως είναι εμβαπτισμένη σε λάδι και περιέχει ήδη αρκετό, είναι σκόπιμο να ζητήσουμε την αποφυγή χρήσης επιπλέον ποσοτήτων λαδιού και να χρησιμοποιήσετε μόνο το μπαλσάμικο ως ντρέσινγκ. Τέλος, αποφύγετε την κρέμα από μπαλσάμικο, αφού περιέχει μεγαλύτερες ποσότητες απλών σακχάρων, χωρίς να κάνει τη σημαντική διαφορά στην τελική γεύση και απόλαυση που θα έχετε επιλέγοντας την εν λόγο σαλάτα.Με ανάλογο τρόπο, θα πρέπει να αξιολογείτε και κάθε άλλη επιλογή σαλάτας. Προσπαθήστε να ελέγχετε την ποσότητα του λίπους και του λαδιού που θα χρησιμοποιείτε. Επιπλέον αποφύγετε την χρήση λιπαρών τροφίμων, όπως λιπαρά τυριά ή άλλα ζωικά προϊόντα. ...
Πηγή adiexodos.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Ποιές Είναι Οι Πρωτεΐνες Στο Γάλα
Οι πρωτεΐνες στο γάλα είναι μια απόλαυση για την κουρασμένη επιδερμίδα, η οποία θα πίνει γάλα μέχρι να επανέλθει το δέρμα και θα δείχνει και πάλι νεανικό, σφριγηλό και λαμπερό. 2. ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ - Στο τέλος κάθε ημέρας, πλύνετε το πρόσωπό σας, ως συνήθως. Βάλτε λίγο αποβουτυρωμένο γάλα σε ένα ποτήρι και τρίψτε το στο πρόσωπό σας, κάτω από το πηγούνι σας και στο λαιμό σας με ένα κομμάτι βαμβάκι. 3. Κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας απαλά, με κινήσεις πάνω και έξω, προς την αντίθετη κατεύθυνση της βαρύτητας. 4. Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα και πηγαίνετε για ύπνο, ως συνήθως. Ξεπλύνετε το γάλα στο ντους το πρωί. 5. Δώστε ένα μια φορά την εβδομάδα εντατική θεραπεία δέρματος με το γιαούρτι. Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπό σας, κάτω από το πηγούνι σας και στο λαιμό σας. Αφήστε το να καθίσει για 30 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. 6. Συνεχίστε αυτή τη ρουτίνα για μια-δυο εβδομάδες και θα δείτε το δέρμα σας να είναι πιο σταθερό και πιο υγιεινό από ό,...
Πηγή neadiatrofis.gr >>>
Τι Είναι Τα Κουκούτσια Σταφυλιού
Τα κουκούτσια σταφυλιού είναι άπεπτα στο ανθρώπινο στομάχι. Για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το περιεχόμενό τους, είναι αναγκαίο να χρησιμοποιηθούν οι κατάλληλες τεχνολογίες για την εξαγωγή των πολύτιμων συστατικών από αυτά: Δείτε εδώ: Τι διατροφικό πλούτο κρύβουν τα κουκούτσια από τα σταφύλια;Και δεν αναφέρομαι σε κάτι τυχαίο που απλώς βρήκα και προτείνω, αλλά για πιστοποιημένο, προϊόν ΜΕΛΈΤΗΣ του πανεπιστημίου Αθηνών!Επιμέλεια/Απόδοση: AdRianna Gkika για τα proionta-tis-fisis.com via explorehealthyfood.comΠΡΟΣΟΧΗ: Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη....
Πηγή news123.gr >>>
Τι Είναι Το Ανοσοποιητικό Σύστημα Τροφική Δυσανεξία
Το ανοσοποιητικό σύστημα δεν είναι υπεύθυνο για τα συμπτώματα της τροφικής δυσανεξίας, ακόμη και εάν αυτά τα συμπτώματα μπορεί να μοιάζουν με εκείνα της τροφικής αλλεργίας. Η κοιλιοκάκη (επίσης γνωστή ως εντεροπάθεια ευαίσθητη στη γλουτένη ή δυσανεξία γλουτένης) είναι μια παθολογική κατάσταση του λεπτού εντέρου, προερχόμενη από μια σύνθετη ανοσολογική απάντηση που προκαλείται από τη γλουτένη. Η γλουτένη είναι μια αποθηκευτική πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι και σε άλλα δημητριακά, όπως η σίκαλη, το κριθάρι και η βρώμη. Η κοιλιοκάκη εμφανίζει μία σειρά εξουθενωτικών συμπτωμάτων, αλλά με την κατάλληλη δίαιτα ελεύθερη γλουτένης, οι πάσχοντες μπορούν να ανακάμψουν πλήρως. Η κοιλιοκάκη δεν αποτελεί αλλεργία, απλά η γλουτένη στα τρόφιμα οδηγεί σε καταστροφή του βλεννογόνου του εντέρου, η οποία με τη σειρά της εμποδίζει τη σωστή πέψη και απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό. Το αποτέλεσμα είναι ουσιαστικά χρόνιος υποσιτισμός με ανεπάρκεια θερμίδων και απαραίτητων θρεπτικών ουσιών, όπως πρωτεΐνες, βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία. Τα κλασικά συμπτώματα της κοιλιοκάκης, η οποία δεν έχει ακόμα αντιμετωπισθεί, σχετίζονται με τη δυσαπορρόφηση της τροφής, που οδηγεί σε διάρροια, κράμπες του εντέρου και φούσκωμα, και με υποσιτισμό ο οποίος προκαλεί, μεταξύ άλλων, απώλεια βάρους στους ενήλικες, προβλήματα ανάπτυξης στα παιδιά, αναιμία και ασθένειες των οστών. Πιο πρόσφατα έχει αναφερθεί ότι οι επιπτώσεις της δυσανεξίας γλουτένης επεκτείνονται αρκετά και εκτός του βλεννογόνου του εντέρου και ασθένειες αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους, όπως η ηπατική νόσος, η δερματίτιδα, ο διαβήτης τύπου Ι και η στειρότητα, πιθανόν να συνδέονται με αυτή την ...
Πηγή iator.gr >>>