Τι Είναι Η Ρόκα

Η ρόκα είναι ένα πράσινο λαχανικό πλούσιο σε μικροθρεπτικά συστατικά και η λιαστή τομάτα μία καλή πηγή λυκοπενίου. Επειδή η λιαστή τομάτα, συνήθως είναι εμβαπτισμένη σε λάδι και περιέχει ήδη αρκετό, είναι σκόπιμο να ζητήσουμε την αποφυγή χρήσης επιπλέον ποσοτήτων λαδιού και να χρησιμοποιήσετε μόνο το μπαλσάμικο ως ντρέσινγκ. Τέλος, αποφύγετε την κρέμα από μπαλσάμικο, αφού περιέχει μεγαλύτερες ποσότητες απλών σακχάρων, χωρίς να κάνει τη σημαντική διαφορά στην τελική γεύση και απόλαυση που θα έχετε επιλέγοντας την εν λόγο σαλάτα.Με ανάλογο τρόπο, θα πρέπει να αξιολογείτε και κάθε άλλη επιλογή σαλάτας. Προσπαθήστε να ελέγχετε την ποσότητα του λίπους και του λαδιού που θα χρησιμοποιείτε. Επιπλέον αποφύγετε την χρήση λιπαρών τροφίμων, όπως λιπαρά τυριά ή άλλα ζωικά προϊόντα. ...

Πηγή adiexodos.gr >>>

Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα: