-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Τι Είναι Τα Καρύδια Βραζιλίας
Τα καρύδια Βραζιλίας είναι η καλύτερη πηγή σεληνίου στα τρόφιμα, και είναι καλό να τρώνε με δημητριακά. Το κρεμμύδι είναι επίσης ένα καλό καθαριστικό για τους πνεύμονες. Το Κρεμμύδι μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια για την πρόληψη πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των λοιμώξεων του πνεύμονα. Σε περιπτώσεις ατόμων που έχουν ήδη καρκίνο, εμποδίζει την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Το Τζίντζερ , ως φυσικό φάρμακο και τροφίμων, βοηθά στην άμυνα κατά των κακοήθων νόσων. Είναι ένα άλλο ισχυρό εργαλείο για την απελευθέρωση των τοξινών από τους πνεύμονες. Μπορείτε να καταναλωθεί σε τσάι της ρίζας τζίντζερ, δεδομένου ότι διευκολύνει την αναπνοή. Επίσης, μπορείτε να καταναλώνετε ένα κομμάτι του τζίντζερ με τα γεύματα. Τα Πορτοκάλια περιέχουν κρυπτοξανθίνη που έχει προληπτική δράση κατά του καρκίνου του πνεύμονα. Η Τσουκνίδα επίσης είναι ένα φυτό γεμάτο σιδήρο, αλλά και πολύ χρήσιμο ως ένα μέσο για την απολύμανση των πνευμόνων και έχει σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση των λοιμώξεων. Και τέλος το Τσάι από πευκοβελόνες χρησιμοποιείται παραδοσιακά για το ξέπλυμα του στόματος και του λαιμού, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας καλός σύμμαχος στον αγώνα κατά του καρκίνου του πνεύμονα. 1.6kSHARES ⇧⇧ Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση! :) 2015-04-03 Εδώ σχολιάζεις ...
Πηγή press-news.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Το λευκό ρύζι είναι ιδανικό, αφού κατά τη διαδικασία του μαγειρέματος χάνει περισσότερες ιδιότητες στο νερό από ότι το πλήρες ρύζι. Μεταξύ των μεγαλύτερων ωφελειών του είναι οι εξής: Φυσική ενέργεια. Αντιμετώπιση γαστρεντερικών προβλημάτων, όπως η διάρροια, η ναυτία και οι εμετοί. Πρόληψη της γαστρεντερίτιδας. Συμβολή στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Συνιστάται για έγκυες γυναίκες, επειδή διεγείρει την παραγωγή μητρικού γάλακτος. Ανακούφιση από ερεθισμούς του δέρματος. Πρόληψη και θεραπεία της δυσκοιλιότητας. Για την ομορφιά Οι αντιοξειδωτικές ουσίες, οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχονται στο νερό ρυζιού κάνουν θαύματα για το δέρμα. Το νερό ρυζιού μπορεί να συμβάλει στην προστασία του δέρματός σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, να καταπολεμήσει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό και να αποτρέψει την πρόωρη γήρανση. Ένα από τα εντυπωσιακότερα συστατικά του είναι η ινοσιτόλη, μια πολύπλοκη ουσία που προάγει την ανάπτυξη των κυττάρων και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Έτσι, μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη των σημαδιών της γήρανσης και να μειώσει την εμφάνιση διευρυμένων πόρων. Θα βρείτε ιδιαίτερα σημαντικές τις παρακάτω ωφέλειες: Απαλό και λείο δέρμα. Εξαιρετική φυσική τόνωση του δέρματος. Άνοιγμα των βουλωμένων πόρων. Εξασφάλιση ενός προστατευτικού στρώματος στο δέρμα. Για λαμπερά και απαλά ...
Πηγή treladiko.gr >>>
Τι Είναι Τα Άσπρα Ρεβίθια Στον Ιπποκράτη
Τα άσπρα ρεβίθια είναι υπακτικά, διουρητικά και θρεπτικά. Το σκόρδο είναι θερμαντικό, υπακτικό και διουρητικό. Ωφελεί το σώμα, βλάπτει τα μάτια και η δράση του εξασθενίζει με το βράσιμο. Το κρεμμύδι κάνει καλό στα μάτια, αλλά βλάπτει το σώμα, το οποίο θερμαίνει και ξηραίνει. Το πράσο είναι θερμαντικό, υπακτικό και διουρητικό. Υγραίνει, σταματά τις ξινίλες και είναι καλό να τρώγεται προς το τέλος του γεύματος. Το ράπανο διαλύει το φλέγμα με την καυστικότητά του, είναι θερμαντικό, αλλά και δύσπεπτο. Το μαρούλι είναι δροσιστικό, αλλά προκαλεί αδυναμία στο σώμα. Το σέλινο είναι διουρητικό. Η φρέσκια αντράκλα (γλιστρίδα) δροσίζει και ως τουρσί θερμαίνει. Η τσουκνίδα έχει καθαρτική δράση. Το βλίτο διευκολύνει τις κενώσεις. Η ρίγανη θερμαίνει και βοηθά τη λειτουργία της χολής. Το θυμάρι είναι θερμαντικό, υπακτικό και διουρητικό. Ο Γαληνός αναφέρει ότι το ρύζι σταματάει τη διάρροια και οι φακές διευκολύνουν τις κενώσεις. Αν βραστούν δεύτερη φορά, ξηραίνουν τα ρεύματα της κοιλιάς. Το σουσάμι χορταίνει γρήγορα, η πέψη γίνεται αργά και η τροφή που δίνει στο σώμα είναι λιπαρή. Το πεπόνι είναι διουρητικό και υπακτικό και καθαρίζει το δέρμα. Τα αγγούρια είναι διουρητικά, ενώ τα σύκα έχουν αξιόλογη καθαρτήρια ιδιότητα. «Περί διαίτης» Τι πρέπει να τρώνε οι παχύσαρκοι Ειδική δίαιτα για τους παχύσαρκους είχε περιλάβει ο Ιπποκράτης στο «Περί διαίτης υγιεινής» έργο του. Για τους παχύσαρκους, ο πατέρας της Ιατρικής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρέπει δε, οι μεν παχύσαρκοι να βαδίζουν ταχύτερα, οι δε λεπτοί ησυχότερα». Για την εργασία και τη διατροφή γράφει: «Οι παχείς και όσοι θέλουν να γίνουν λεπτοί, πρέπει όλες τις ταλαιπωρίες (εργασία, οδοιπορία) να τις κάνουν όσο είναι νηστικοί. Να τρώνε ενώ ακόμη είναι λαχανιασμένοι από τον κόπο και χωρίς να δροσιστούν πρώτα και αφού προηγουμένως έχουν πιει νερωμένο κρασί και όχι πολύ δροσερό. Καρυκεύματα Τα φαγητά να τα παρασκευάζουν με σουσάμια ή με καρυκεύματα και με τον ίδιο τρόπο και τα άλλα κι ας είναι πιο λιπαρά, διότι έτσι θα χορτάσουν με λιγότερο φαγητό! Και να τρώνε μία φορά την ημέρα και να μην κάνουν λουτρό, να κοιμούνται σε σκληρό κρεβάτι και να περπατούν ελαφρά ντυμένοι, όσο πιο πολύ γίνεται». Ο Ιπποκράτης έδινε έμφαση και στις καθάρσεις, οι οποίες είχαν τη θεωρητική τους στήριξη στη χυμοπαθολογία, δηλαδή την πύκνωση και αραίωση τεσσάρων χυμών του ανθρώπου (αίμα, φλέγμα, κίτρινη χολή και μαύρη χολή). ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Πηγή:...
Πηγή https: >>>
Τι Είναι Η Έκθεση Σε Σαλμονέλα Από Το Χοιρινό
Η έκθεση σε σαλμονέλα από το χοιρινό είναι σε ποσοστό 8%. Αν και οι κατευθυντήριες γραμμές συμβουλεύουν μαγείρεμα του χοιρινού κρέατος σε θερμοκρασία 62 βαθμούς Celsius, καλό είναι να το μαγειρεύετε στους 74 C° για επιπλέον προστασία. Θαλασσινά. Εκτός από τα βακτήρια όπως σαλμονέλα και το Campylobacter που μπορούν επίσης να υπάρχουν και στα θαλασσινά, τα στρείδια και τα μύδια εγκυμονούν περισσότερους κινδύνους μόλυνσης με Vibrios, βακτήρια που υπάρχουν φυσιολογικά στα νερά των ωκεανών. Και μπορεί να σας προκαλέσουν διάρροια, κράμπες, ναυτία, έμετο, πυρετό και ρίγη. Το μαγείρεμα των θαλασσινών σε θερμοκρασία 62 C° διώχνει τους κινδύνους. Αν σκοπεύετε να φτιάξετε το δικό σας σούσι, να αγοράσετε το ψάρι από έναν αξιόπιστο ιχθυοπώλη. Μήπως όταν ήσασταν μικροί η μαμά σας δεν σας άφηνε να φάτε ωμή ζύμη μπισκότων; Υπήρχε ένας λόγος. Αν φάτε ωμά αυγά έχετε μεγάλες περιπτώσεις να εκτεθείτε στη σαλμονέλα. Καλό είναι λοιπόν να αποφεύγετε τα ωμά αυγά. Σκληρό δέρμα στα φρούτα και λαχανικά. Ακόμα κι αν δεν τρώτε το δέρμα ενός φρούτου ή λαχανικού, να παίρνετε προφυλάξεις. Τα βακτήρια μπορούν εύκολα να κρυφτούν στις γωνίες και στις σχισμές του φλοιού και στη συνέχεια, να προσκολληθούν στο μαχαίρι σας. Να πλένετε πολύ καλά όλα τα φρούτα και τα λαχανικά με νερό και για επιπλέον ασφάλεια όταν τα ξεφλουδίσετε, να πλύνετε και πάλι το μαχαίρι σας, πριν τα κόψετε σε κομμάτια. Κάντε στη σελίδα μας στο για να μαθαίνετε όλα τα νέα....
Πηγή jenny.gr >>>