-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Τι Είναι Τα Μαύρα Φασόλια
Τα μαύρα φασόλια είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και φυτικές ίνες, ενώ οι πιπεριές περιέχουν βιταμίνη C Ο πρωταγωνιστικός ρόλος όμως, ανήκει δικαίως στο αυγό που περιέχει πρωτεΐνη και μπορεί να σε τραβήξει μακριά από την υπερκατανάλωση τροφής στο υπόλοιπο της ημέρας. Προτίμησέ τα βραστά για extra υγιεινό αποτέλεσμα. ...
Πηγή tlife.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τα νιτρώδη είναι συντηρητικά που βρίσκονται στο επεξεργασμένο κρέας (π.χ. μπέικον, λουκάνικα), ενώ το όξινο γλουταμινικό νάτριο αποτελεί συστατικό σε πολλά κατεψυγμένα ή κονσερβοποιημένα τρόφιμα, σε σούπες, σε σνακ και σε έτοιμες σάλτσες. «Περιορίζουμε την πρόσληψη αυτών των συστατικών όταν περιορίζουμε την κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων» ο Βίνσεντ Μάρτιν, ένας εκ των δύο ερευνητών που εκπόνησαν την επισκόπηση, από το Τμήμα Παθολογίας του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι. Από την άλλη, ο ερευνητής συνιστά την κατανάλωση περισσότερων φρέσκων προϊόντων, όπως φρούτα, λαχανικά και κρέας . Ο Μάρτιν και ο συνάδελφός του Μπράιντερ Βιχ, από το Τμήμα Νευρολογίας του ίδιου πανεπιστημίου, ανέλυσαν περισσότερες από 180 επιστημονικές μελέτες σχετικά με τον ρόλο της διατροφής στον πονοκέφαλο και την ημικρανία προκειμένου να καταλήξουν στα παραπάνω συμπεράσματα. «Τα άτομα που εκδηλώνουν πονοκεφάλους και ημικρανίες έχουν σήμερα περισσότερες επιλογές από ποτέ όσον αφορά τη διατροφή. Μια υγιεινή διατροφή ενάντια στον πονοκέφαλο αποκλείει τα επεξεργασμένα τρόφιμα, ελαχιστοποιεί την πρόσληψη και περιλαμβάνει πολλά φρούτα, λαχανικά, ψάρι και καθαρό κρέας» αναφέρει ο Μάρτιν. πηγή : http://www.onmed.gr/diatrofi/story/348986/diatrofi-enantia-ston-ponokefalo-kai-tin-...
Πηγή trikalaview.gr >>>
Η ραφινέ ζάχαρη, που είναι καθαρή και χωρίς την προσθήκη ξένων ουσιών, είναι απαραίτητη για την καλή υγεία της μέλισσας και την ισορροπημένη διατροφή της. Προσέξτε τα μελισσοκομικά προϊόντα που επιλέγετε για τα μελισσοσμήνη σας, να περιέχουν ραφιναρισμένη ζάχαρη, ώστε να μην επηρεάζεται η υγεία της μέλισσας και η μετέπειτα ποιότητα του μελιού. Ποικιλία σε φυτικούς σακχαρίτεςΟι μονοσακχαρίτες και πολυσακχαρίτες φυτικής προέλευσης, όπως η γλυκόζη, η φρουκτόζη και η μαλτόζη, περιλαμβάνονται στη φυσική διατροφή της μέλισσας (δεδομένου ότι συναντώνται στα φυτά, τα λουλούδια και τα φρούτα) και εξασφαλίζουν μία διατροφή πλούσια σε υγιεινά σάκχαρα, απαραίτητα για την καλή ανάπτυξη του μελισσοσμήνους. Όλα αυτά τα συστατικά και ακόμη περισσότερα θα τα βρείτε σε αφθονία στα κορυφαία μελισσοκομικά είδη με την υπογραφή της Apifonda. Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα και βρείτε μελισσοκομικά προϊόντα που κάνουν τη διαφορά....
Πηγή pliroforiodotis.gr >>>
Τι Είναι Η Ινδική Κουζίνα
Η ινδική κουζίνα που είναι σε μεγάλο βαθμό χορτοφαγική, περιέχει εδώ και δύο χιλιετίες κεφτέδες ή τύπου μπιφτέκια παρασκευές με λαχανικά, όσπρια και μπαχαρικά· η Ιαπωνία μέχρι δύο γενιές πριν ήταν κατά βάση χορτοφάγος· στην Ελλάδα, ο Πυθαγόρας (ίσως και από τα χρόνια του με τους ιερείς της Αιγύπτου) ήταν επίσης χορτοφάγος, αν και είχε μια περίεργη αποστροφή για τα φασόλια και κάπου διάβασα πως θεωρούσε ότι τα όσπρια επηρεάζουν τη σκέψη· παρά δε την συμβολή του Απίκιου στην αρχαία ιστορία του κεφτέ με κρέας, ο ρωμαϊκός στρατός επέλαυνε με χορτοφαγικό στομάχι, γράφει ο Derek Wall (The Diet of Early Humans – Vegetarianism and Archaeology) στο Vegetarian Society, 1988. Η κουζίνα της Μέσης Ανατολής και η ελληνική έχουν πάμπολλες συνταγές «ψευτοκεφτέδων» στρογγυλών ή επίπεδων με λαχανικά (ντοματοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, ...
Πηγή econews.gr >>>