-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Τι Είναι Τα Υποκατάστατα Γάλακτος
Τα υποκατάστατα γάλακτος, είναι μία λύση που έχει υιοθετηθεί από αρκετούς κτηνοτρόφους προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των αδύναμων χοιριδίων. Συχνά οι μεγάλες τοκετοομάδες μπορεί να είναι καλή είδηση, αλλά βέβαια έχουν μερίδιο ευθύνης σε προβλήματα που παρουσιάζονται τα τελευταία χρόνια. Σε πολλές περιπτώσεις η χοιρομητέρα δεν παράγει επαρκείς ποσότητες γάλακτος για να υποστηρίξει την τοκετοομάδα, με αποτέλεσμα να υποφέρουν τα αδύναμα χοιρίδια. Η υιοθεσία μπορεί επίσης να παρουσιάσει προβλήματα και μπορεί να προσθέσει χρόνο και κόστος στην εκτροφή των χοιριδίων . Μια λύση που έχει υιοθετηθεί από πολλούς ...
Πηγή agronews.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Το υψηλό αλκοόλ είναι καταλυτικό. Η αρωματικότητα κλειστή και χαμηλή. Έχει σίγουρα να παίξει το ρόλο του σε ένα χαρμάνι, μόνο του όμως θα στεκόταν πολύ δύσκολα.Ακρωτήρι (14.5%abv)Το πιο «θαλασσινό» από όλα τα κρασιά. Το φρούτο πλαισιώνεται έντονα από ιώδιο, αλάτι και πέτρα σε μύτη και στόμα, όπου και η ένταση και η οξύτητα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Αν είχε λίγο χαμηλότερο αλκοόλ θα στεκόταν τέλεια και μόνο του.Η γενική ετυμηγορία ήταν εξαιρετικά θετική. Τα «7 Χωριά» είναι μια σπουδαία προσπάθεια που αναδεικνύει έμπρακτα το μεγαλείο του Ασύρτικου και του αμπελώνα της Σαντορίνης. Υπάρχει λόγος που τα κρασιά πωλούνται ως «σετ» και όχι χωριστά, και έτσι ακριβώς πρέπει να τα δοκιμάσει κανείς: συγκριτικά και το ένα δίπλα στο άλλο. Επί της ουσίας, τα «7 Χωριά» έχουν πολύ σημαντικό εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τον έμπειρο οινόφιλο και αξίζουν συγχαρητήρια στον Πάρι Σιγάλα, τόσο για τη σύλληψη της ιδέας, όσο και για την υλοποίησή της.Τα «7 Χωριά» από το Κτήμα Σιγάλα είναι όλα κρασιά από 100% σταφύλι της ποικιλίας Ασύρτικο και φέρουν την ένδειξη ΠΟΠ Σαντορίνη. Διατίθενται από επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης στην ενδεικτική τιμή των €170 (για όλο το σετ)....
Πηγή in2life.gr >>>
Τι Είναι Οι Αντεριές Τα Έντερα
Οι αντεριές (τα έντερα) είναι το δύσκολο κομμάτι, γιατί θέλουν εξονυχιστικό πλύσιμο στο εσωτερικό τους. Τις βάζουμε κάτω από την βρύση ώστε να πέφτει νερό απευθείας μέσα τους και στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε σε ένα μεγάλο μπωλ με μπόλικα κομμένα λεμόνια. Η δημιουργία Μόλις είμαστε έτοιμοι, περνάμε στη σούβλα τα γλυκάδια και τα συκώτια εναλλάξ. Από πάνω τυλίγουμε τις μπόλιες ώστε να κρατάει τα κομμάτια στη θέση τους, και όπου χρειάζεται βάζουμε οδοντογλυφίδες για να γίνει πιο σταθερό. Έπειτα, δένουμε το μία αντεριά στο άκρο της σούβλας και την πλέκουμε σταυρώνοντας κατά μήκος του κοκορετσιού μέχρι να δούμε ότι δημιουργείται ένα παχύ αλλά σταθερό στρώμα. Στη συνέχεια, πλέκουμε οριζόντια και δένουμε στο άλλο άκρο. Τελειώσαμε! Αφήνουμε το κοκορέτσι με τη σούβλα όρθια όλο το βράδυ να στραγγίξει όλα τα νερά. Το ψήσιμο Την επόμενη ημέρα, ανάβουμε φωτιά και ετοιμάζουμε γερή θράκα από μπόλικα κάρβουνα. Βάζουμε πάνω το κοκορέτσι αλλά ξεκινάμε το ψήσιμο από ψηλά και με αργή περιστροφή. Όταν αρχίσει να βγάζει αφρούς από το εσωτερικό, σημαίνει ότι βράζει μέσα. Τότε, μόλις ροδίσει και το εξωτερικό, κατεβάζουμε το κοκορέτσι μας πιο χαμηλά και συνεχίζουμε το γύρισμα πιο γρήγορα. Πως καταλαβαίνουμε ότι το κοκορέτσι είναι έτοιμο; Απλά, το τρυπάμε που και που με ένα πηρούνι. Όταν πάψει να βγάζει ζουμί, το κοκορέτσι είναι έτοιμο για κόψιμο και σερβίρισμα! Καλή όρεξη και Καλό Πάσχα, αδέλφια! Πηγή: www.supersyntages....
Πηγή polispress.gr >>>
Το νερό κάκτου , επίσης, αναμένεται να είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά και να μπει δυναμικά στις ζωές μας. Όσο για το γιαούρτι λαχανικών , πρόκειται για παραδοσιακά γιαούρτια μαζί με λαχανικά όπως καρότο, αγγούρι, κολοκύθα, παντζάρι κ.ο.κ., τα οποία κάνουν πολλούς να ξινίζουν, αλλά ίσως αποτελέσουν νέα τάση στη διατροφή και τη γεύση. Στη λίστα συναντάμε και πολλές λιχουδιές, τόσο σε φαγητά, όσο και σε ποτά. Το γλυκό και αναζωογονητικό νερό καρπουζιού θεωρείται ότι θα καταναλωθεί πολύ μέσα στο 2017, ενώ τα γκουρμέ πακέτα γευμάτων θα πάρουν τα πάνω τους και τα τεράστια (milkshake που κουβαλούν πάνω τους ολόκληρα ντόνατς, brownies, κουλούρια, καραμέλες, σαντιγί κ.ο.κ.) θα πάρουν σημαντική θέση ανάμεσα στα επιδόρπια....
Πηγή clickatlife.gr >>>