-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Το sherry είναι από πολλούς παρεξηγημένο κρασί. Ωστόσο, τα πολλά στυλ του και τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά το κάνουν ιδανικό σύντροφο για πολλά, αλλά και δύσκολα γεύματα, ενώ ταιριάζει ιδανικά με πληθώρα πιάτων της ελληνικής κουζίνας. Δώστε μια ευκαιρία σε αυτό το εξαιρετικό κρασί, ειδικά αυτή τη βδομάδα που διανύουμε και θα με θυμηθείτε. Έως τότε… ¡Salud! Ο Δημήτρης Μότσος αποφοίτησε από το Τμήμα Ιστορίας & Εθνολογίας Δ.Π.Θ. και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών με τίτλο «Σπουδές Ν.Α Ευρώπης» στη Νομική Δ.Π.Θ. Από το 2016, εργάζεται στο Γραφείο Τύπου, Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, στην Δ/νση Ανάπτυξης & Προγραμματισμού του Δήμου Παύλου Μελά, κι από το 2014 είναι Σύμβουλος Πωλήσεων και στις Δημόσιες Σχέσεις στην Cava Abatzis....
Πηγή parallaximag.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Οι πατάτες είναι πλούσιες σε θρεπτικά στοιχεία και φυτικές ίνες, το ίδιο και οι γλυκοπατάτες! Και ενώ και τα δυο είδη του γαιόμηλου αποδίδουν σχεδόν ίδιες θερμίδες, υπάρχουν μερικά στοιχεία που τις διαφοροποιούν! Δεν αναφερόμαστε, φυσικά, στην εμφάνιση και τον τρόπο παραγωγής τους, αλλά στο ότι η γλυκοπατάτα έχει 50% περισσότερες φυτικές ίνες, υψηλότερη περιεκτικότητα βιταμίνης Α, βιταμίνης C και Β6, λιγότερο κάλιο όμως από την κοινή πατάτα. Η γλυκοπατάτα, μάλιστα, περιέχει μια μοναδική πρωτεΐνη αποθήκευσης που ονομάζεται σπορα-μίνη, η οποία είναι γνωστή για ...
Πηγή infowoman.gr >>>
Τι Είναι Ο Γνωστός Πτωχός Πασατέμπος
Ο γνωστός «πτωχός» πασατέμπος είναι μια υπερτροφή πλούσια σε βιταμίνες E, C, Κ, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως το φυλλικό οξύ και βιταμίνη Α. Εκτός του ότι βοηθάει στην εξισορρόπηση των επιπέδων ζακχάρου στο αίμα, είναι και ένα απολαυστικό σνακ με ηρεμιστικές ιδιότητες. Αυγά Είναι πηγή βιταμίνης Β12 που αποτρέπει τις «ψυχολογικές» μεταπτώσεις, επίσης περιέχουν χολίνη, που ενισχύει τις λειτουργίες του εγκεφάλου και ισχυρά αντιοξειδωτικά, όπως είναι το σελήνιο. Φράουλες Περιέχουν σημαντικές ποσότητες βιταμίνης C που εκτός από τα γνωστά ...
Πηγή athensvoice.gr >>>
Το ποσέ είναι έτοιμο για κατανάλωση. Καλή όρεξη! Τα μυστικά για τέλεια ποσέ αβγάΜερικές φορές, το απλούστερο γεύμα, το αβγό, μπορεί να σε δυσκολέψει. Μάθε τα μυστικά για τέλεια ποσέ αβγά που δε διαλύονται και διατηρούν το σχήμα τους. Βήμα 1ο: Μη λυπηθείς το νεράκι Δε χρειάζεται να γεμίσεις το τηγάνι ή την κατσαρολίτσα μέχρι πάνω αλλά φρόντισε να είναι τουλάχιστον μέχρι τη μέση. Βήμα 2ο: Ρίξε λίγο ξίδι Το ξίδι θα βοηθήσει το ασπράδι να «δέσει» γρήγορα και να μη διαλυθεί. Βήμα 3ο: Καυτό νερό - Είναι βασικό Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά για τα αβγά ποσέ είναι το καυτό νερό. Βεβαιώσου πως το νερό είναι κοντά στη θερμοκρασία βρασμού για να σπάσεις και να ρίξεις στο τηγάνι το αβγό σου. Το κόλπο είναι να το σπάσεις, όσο το δυνατό πιο χαμηλά για να παραμείνει το σχήμα του αβγού. Βήμα 4ο: Χαμήλωσε τη φωτιά Μόλις ρίξεις το αβγό, χαμήλωσε τη φωτιά έτσι ώστε η θερμοκρασία να σταθεροποιηθεί σε ένα επίπεδο λίγο κάτω από τη θερμοκρασία βρασμού. Αν το νερό βράζει, οι φυσαλίδες και οι αναταράξεις θα απλώσουν και θα διαχωρίσουν το αβγό. Βήμα 5ο: Βγάλε το με τρυπητή κουτάλα Όταν το ασπράδι είναι συμπαγές κι ο κρόκος όπως εσύ επιθυμείς, ανάλογα αν θέλεις μελάτο ή πιο σφιχτό αποτέλεσμα, αφαίρεσε το αβγό με μια τρυπητή κουτάλα, για να μη διαλυθεί. Το ποσέ είναι έτοιμο για κατανάλωση. Καλή όρεξη!...
Πηγή womenonly.gr >>>