Τι Είναι Το Ψιλοκομμένο Ωμό Ψάρι : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Τι Είναι Το Ψιλοκομμένο Ωμό Ψάρι
Το ψιλοκομμένο ωμό ψάρι είναι τόσο δημοφιλές στο Περού, που υπάρχει και ημέρα αφιερωμένη σε αυτό. Το σεβίτσε πρέπει να μαριναριστεί τουλάχιστον τρεις ώρες σε όξινο υγρό, π.χ. χυμό λεμονιού. Το πιο πιθανό είναι το όνομά του να οφείλεται στη λέξη «siwichi» της τοπικής διαλέκτου των Κέτσουα ή στην ισπανική «escabeche», η οποία αναφέρεται σε φαγητό με κρέας σε ξίδι. Συνοδεύεται από τις «αχί αμαρίγιος», καυτερές κόκκινες πιπεριές, χαρακτηριστικές της περουβιανής κουζίνας. Τσία Σπόρος-υπερτροφή που μοιάζει με τον παπαρουνόσπορο. Στην ιθαγενή γλώσσα του Μεξικού σημαίνει «ελαιώδης» (ίσως λόγω της περιεκτικότητας σε ωμέγα-3 λιπαρά), ενώ είναι γνωστός και ως Salvia hispanica (...
Πηγή tovima.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Τα Φυτικής Προέλευσης Ακόρεστα Λιπαρά
Τα φυτικής προέλευσης ακόρεστα λιπαρά είναι καλά για την υγεία της καρδιάς και Τα κορεσμένα λιπαρά –που προέρχονται κυρίως από κρέας και γαλακτοκομικά– είναι κακά. Πέρυσι όμως, σε μετά-ανάλυση στην επιθεώρηση Annals of Internal Medicine βρέθηκε πως δεν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στα κορεσμένα λιπαρά και στον κίνδυνο για καρδιοπάθεια . Μάλιστα, τονίζεται σε αυτήν πως θα μπορούσε να υπάρχει ένα όφελος για την καρδιά από τα λιπαρά των γαλακτοκομικών. Ωστόσο, τα τρανς λιπαρά –τα χημικά επεξεργασμένα που βρίσκονται στις τυποποιημένες τροφές και αναγράφονται ως μερικώς υδρογονωμένα έλαια– πρέπει πάντα να τα αποφεύγεις: αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιοπάθειας και διαβήτη. Ποια είναι τα πιο καλά λιπαρά; Η διατροφολόγος μας δίνει τις καλύτερες πηγές Είναι κάποια λιπαρά καλύτερα από άλλα; Παρότι τα κορεσμένα λιπαρά μπορεί να μην είναι πλέον «κακά», οι ειδικοί εξακολουθούν να πιστεύουν πως τα ακόρεστα είναι καλύτερα. «Τα κορεσμένα λιπαρά είναι, τελικά, μάλλον ουδέτερα, με την έννοια ότι δεν προκαλούν βλάβες . Όμως, αυξάνοντας την πρόσληψη των ακόρεστων λιπαρών από φυτικά έλαια, ξηρούς καρπούς ή ψάρι, σίγουρα βελτιώνεις την υγεία σου» τονίζει ο Dariush Mozaffarian, M.D., συν-συγγραφέας της ανάλυσης στο Annals. Για την ακρίβεια, σε άλλη πρόσφατη ανάλυση που δημοσιεύτηκε στο Circulation διαπιστώθηκε πως η αύξηση της ποσότητας των ...
Πηγή shape.gr >>>
Ποιά Είναι Η Σπιτική Πίτσα
Η σπιτική πίτσα είναι πάντα καλύτερη... Υλικά για τη ζύμη: 2 ½ φλιτζάνια αλεύρι 2/3 φλιτζανιου νερό 1 κουταλιά του γλυκού ξερή μαγιά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο αλάτι για την πίτσα: 1 φλιτζάνι τριμμμένο λευκό τυρί 1 φλιτζάνι τυρί cottage 1 φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί 1 φλιτζάνι τριμμένο καπνιστό τυρί 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτές ½ κουταλιά του γλυκού ξερός βασιλικός ελαιόλαδο Υλικά για μια πίτσα με διάμετρο 30 εκατοστά. Εκτέλεση Η σπιτική πίτσα είναι πάντα καλύτερη... Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη μαγιά και το αλάτι. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το νερό και αρχίζουμε να ζυμώνουμε....
Πηγή entertv.gr >>>
Ο μαϊντανός δεν είναι απλώς το πράσινο αρωματικό στη σαλάτα ή το πιάτο μας. Προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα με τις βιταμίνες A και C, δυναμώνει τα οστά και συνθέτει το λίπος με τη βιταμίνη K. Τα πολλά αντιοξειδωτικά που περιέχει, όπως η λουτεολίνη, βοηθούν στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και λειτουργούν ως αντιφλεγμονώδη. Βασιλικός Δενδρολίβανο Δυόσμος Θυμάρι Λεβάντα Μαϊντανός Ρίγανη econews Ετικέτες ...
Πηγή econews.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 27/12/2016