-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Ποιά Είναι Η Κρέμα Γάλακτος
Η κρέμα γάλακτος μπορεί να είναι και ελαφριά, δεν έχει σημασία. Εγώ βάζω πάντα κρέμα γάλακτος από σόγια. Για τυρί βάλτε όποιο τυρί που λιώνει εύκολα σας αρέσει. Εγώ εδώ έβαλα τσένταρ. Μπορείτε να βάλετε και γκούντα για παράδειγμα, ή ακόμα κάποιο από τα τυριά με μπαχαρικά. Την έμπνευση την πήρα από Οι Συνταγές της Παρέας σας παρέχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσετε όλες τις συνταγές που φτιάξατε και σας άρεσαν ή όσες σας κίνησαν το ενδιαφέρον και θα θέλατε να φτιάξετε, ώστε να τις βρίσκετε εύκολα και γρήγορα. Φτιάξτε το δικό σας βιβλίο συνταγών online, ώστε να τις έχετε μαζί σας όπου και να πάτε! Μάλιστα μπορείτε να φτιάξετε όσα βιβλία συνταγών θέλετε, ώστε να χωρίσετε τις συνταγές ανά κατηγορίες και να τις βρίσκετε ακόμα πιο εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γραφτείτε μέλος στη σελίδα μας (ή να συνδεθείτε εάν είστε ήδη μέλος) και μετά, σε όποια συνταγή σας αρέσει, να πατάτε το +Στις συνταγές μου που θα βρείτε σε όλες τις συνταγές....
Πηγή https: >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Το Γάλα Από Ξηρούς Καρπούς
Το γάλα από ξηρούς καρπούς είναι εντελώς ήπιο για το στομάχι και χωνεύεται εύκολα. Έχει ελαφρώς γλυκιά γεύση και απαλή υφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ουδέτερη βάση για μιλκ σέικ, δημητριακά πρωινού, παγωτά, μπεσαμέλ ή άλλες συνταγές. Το μόνο που χρειάζεται για να το φτιάξετε είναι ξηροί καρποί και νερό, αλλά μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε κι άλλα συστατικά για να το κάνετε πιο γλυκό ή να του δώσετε άρωμα βανίλιας ή σοκολάτας ή ότι άλλο σας αρέσει! Τι θα χρειαστείτε… 1 κούπα ωμά αμύγδαλα (καρύδια, φουντούκια ή ότι άλλο επιλέξετε ΟΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ) 2 ή 3 κούπες νερό (ανάλογα με το πόσο πηκτό το προτιμάτε) 1 κούπα νερό (για να μουλιάσουν τα αμύγδαλα) 1 κουταλιά μέλι ή πετιμέζι Αφήνετε τα αμύγδαλα να μουλιάσουν σε μία κούπα νερό για 8 – 10 ώρες. Βάζετε στο blender τα αμύγδαλα, το μέλι και ...
Πηγή vlahasnews.gr >>>
Τι Είναι Το Πεπόνι Στον Ιπποκράτη
Το πεπόνι είναι διουρητικό και υπακτικό και καθαρίζει το δέρμα. Τα αγγούρια είναι διουρητικά, ενώ τα σύκα έχουν αξιόλογη καθαρτήρια ιδιότητα. «Περί διαίτης» Τι πρέπει να τρώνε οι παχύσαρκοι Ειδική δίαιτα για τους παχύσαρκους είχε περιλάβει ο Ιπποκράτης στο «Περί διαίτης υγιεινής» έργο του. Για τους παχύσαρκους, ο πατέρας της Ιατρικής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρέπει δε, οι μεν παχύσαρκοι να βαδίζουν ταχύτερα, οι δε λεπτοί ησυχότερα». Για την εργασία και τη διατροφή γράφει: «Οι παχείς και όσοι θέλουν να γίνουν λεπτοί, πρέπει όλες τις ταλαιπωρίες (εργασία, οδοιπορία) να τις κάνουν όσο είναι νηστικοί. Να τρώνε ενώ ακόμη είναι λαχανιασμένοι από τον κόπο και χωρίς να δροσιστούν πρώτα και αφού προηγουμένως έχουν πιει νερωμένο κρασί και όχι πολύ δροσερό. Καρυκεύματα Τα φαγητά να τα παρασκευάζουν με σουσάμια ή με καρυκεύματα και με τον ίδιο τρόπο και τα άλλα κι ας είναι πιο λιπαρά, διότι έτσι θα χορτάσουν με λιγότερο φαγητό! Και να τρώνε μία φορά την ημέρα και να μην κάνουν λουτρό, να κοιμούνται σε σκληρό κρεβάτι και να περπατούν ελαφρά ντυμένοι, όσο πιο πολύ γίνεται». Ο Ιπποκράτης έδινε έμφαση και στις καθάρσεις, οι οποίες είχαν τη θεωρητική τους στήριξη στη χυμοπαθολογία, δηλαδή την πύκνωση και αραίωση τεσσάρων χυμών του ανθρώπου (αίμα, φλέγμα, κίτρινη χολή και μαύρη χολή). ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Πηγή:...
Πηγή https: >>>
Τι Είναι Το Μέταλλο Για Την Κατάψυξη Τροφίμων
Το μέταλλο είναι ιδανικό για την κατάψυξη τροφίμων. Οι ανοιγμένες κονσέρβες μπορούν να μπουν κατευθείαν στην κατάψυξη και ξεπαγώνουν κατευθείαν αν τις βάλουμε σε ζεστό νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταλλικές παγοκυψέλες, μεταλλικά κυπελάκια και άλλα αντίστοιχα δοχεία για την κατάψυξη μικρών ποσοτήτων τροφίμων. —Χαρτί Εάν καταψύχετε τρόφιμα για μικρότερο διάστημα, δύο, τρεις εβδομάδες το μέγιστο μπορείτε να τα τυλίξετε σε αντικολλητικό λαδόχαρτο ή μη λευκασμένο χασαπόχαρτο. Για μεγαλύτερη διάρκεια τυλίγουμε σε περισσότερο λαδόχαρτο και σφραγίζουμε καλά με ταινία ώστε τα τρόφιμα να μην «καούν» από τον παγωμένο αέρα της κατάψυξης. —Αλουμινόχαρτο Το αλουμινόχαρτο είναι εύθραυστο και μια μόνο αμυχή μπορεί να επιτρέψει στον παγωμένο αέρα να κάψει τα τρόφιμα. Όμως, εάν το τυλίξουμε προσεκτικά, τότε το αλουμινόχαρτο είναι άριστη επιλογή για την κατάψυξη. —Χάρτινες συσκευασίες Μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε χάρτινες συσκευασίες από γάλα, χυμούς και κρέμα γάλακτος για την αποθήκευση τροφίμων στην κατάψυξη. Είναι ιδανική λύση για σούπες και ζωμούς διότι επιτρέπουν τη διαστολή των υγρών χωρίς να μουλιάζουν. Κόψτε με ένα ψαλίδι το πάνω μέρος της συσκευασίας, καθαρίστε την καλά και όταν την γεμίσετε σφραγίστε με κολλητική ταινία. Σημειώστε τι έχετε μέσα γιατί δεν βλέπετε τα περιεχόμενα. —Κατάψυξη χωρίς συσκευσία Πολλά φρούτα και λαχανικά όπως οι μπανάνες, τα αχλάδια και οι ντομάτες δεν χρειάζεται να καταψυχθούν σε δοχεία. Το καλύτερο είναι ότι ξεφλουδίζονται πιο εύκολα όταν αποψυχθούν. —Λίγα πράγματα για τα πλαστικά Εάν επιμένετε στη χρήση των πλαστικών δοχείων καλό είναι να γνωρίζετε . Εδώ μάθετε ακόμα 26 χρήσιμα πράγματα για τα πλαστικά και εάν αποφασίσετε να ζήσετε χωρίς αυτά και ώστε να απαλλαγείτε άπαξ διά παντός και να συμβάλλετε με το προσωπικό σας παράδειγμα στην προστασία του πλανήτη. econews Ετικέτες ...
Πηγή econews.gr >>>