-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Ποιά Είναι Τα Καλύτερα Μανιτάρια
Τα καλύτερα μανιτάρια είναι τα ελαστικά, με δυνατό «κράτημα» και έντονο άρωμαΛάχανοΕμφάνιση: Τα φύλλα πρέπει να είναι λεπτά με ομοιογενές χρώμα, χωρίς σκούρα σημεία ή ξηρές περιοχέςΘυμηθείτε: Ένα ώριμο λάχανο δεν αλλάζει σχήμα αν το πιέσετε. Αν τα φύλλα είναι πολύ παχιά, μπορεί να περιέχει αρκετές νιτρικές ουσίεςΚουνουπίδιΕμφάνιση: Πρέπει να είναι ομοιογενώς λευκό ή με ελαφρώς κιτρινωπό χρώμα, αλλά χωρίς χώμα ή λεκέδες πάνω τουΘυμηθείτε: Το κεφάλι του πρέπει να είναι πολύ συμπαγέςΚρεμμύδιαΕμφάνιση: Δεν πρέπει να υπάρχουν σημάδια φθοράς στην επιφάνεια – τα εξωτερικά στρώματα να είναι λαμπερά και να μην έχουν πράσινες κηλίδεςΘυμηθείτε: Τα καλύτερα κρεμμύδια είναι συμπαγή, ξερά και δεν μπορείτε να τα «ζουλήξετε» εύκολα. Η μυρωδιά τους πρέπει να είναι διακριτική αλλά με οξύτητα.Πηγή:...
Πηγή in2life.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Ποιά Είναι Η Καλύτερη Μορφή Αλόης
Η καλύτερη μορφή αλόης είναι το 100% σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα, σαν υγιεινός χυμός. Αυτό το σταθεροποιημένο ζελέ πρέπει να είναι το κύριο συστατικό κάθε προϊόντος τοπικής εφαρμογής ή πόσιμου χυμού. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η αλόη έχει «καλό όνομα» για τις ευεργετικές ιδιότητές της εδώ και 6.000 χρόνια. Τον τελευταίο καιρό, όμως, μερικοί αδίστακτοι κατασκευαστές έχουν δημιουργήσει ένα άσχημο κλίμα στην προσπάθειά τους να εκμεταλλευτούν τον ανυποψίαστο καταναλωτή. Νοθεύουν τα προϊόντα τους με φτηνά υποκατάστατα, τα νερώνουν, ενώ προϊόντα έχουν βρεθεί να μην περιέχουν καθόλου αλόη βέρα παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς των εταιρειών παραγωγής τους. Στον αντίποδα, μια εταιρεία με παγκόσμιο κύρος και παρουσία σε 137 χώρες, η Forever Living Products, η Νο1 εταιρεία προϊόντων αλόης στον κόσμο και η πρώτη που απέκτησε τη Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (IASC), ελέγχει ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, με ιδιόκτητες φυτείες και εργοστάσια παραγωγής, έτσι ώστε να μπορεί να εγγυάται ότι προσφέρει ό,τι πιο αγνό, πιο φρέσκο και πιο ζωντανό για τον ανθρώπινο οργανισμό. Λόγω της πατενταρισμένης μεθόδου σταθεροποίησης, η αλόη της Forever Living Products δεν χρειάζεται να υποστεί βρασμό και να χάσει πολύτιμα συστατικά. Έτσι, η εταιρεία προσφέρει ένα 100% σταθεροποιη-μένο ζελέ χρησιμοποιώντας φυσικής προέλευσης συστατικά, ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι το ζελέ δεν αραιώνεται με πρόσθετα συστατικά, όπως μέλι και νερό, και δεν προστίθενται σ’ αυτό τεχνητά χρώματα. Έτσι, η εταιρεία προσφέρει με τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς την αγνότερη και πλουσιότερη σε περιεκτικότητα αλόη βέρα στην αγορά, κάτι που αποδεικνύεται και από έρευνες ανεξάρτητου αγγλικού φορέα (Proof, τ. 6 vo. 8, Μάρτιος 2002). http://www.humanspace.gr/...
Πηγή iator.gr >>>
Τι Είναι Το Μαγειρεμένο Στην Κατσαρόλα Φαγητό Σωστή Διατροφή
Το μαγειρεμένο στην κατσαρόλα φαγητό είναι υγιεινό, αρκεί να αποφεύγεται η υπερβολική χρήση λαδιού. Το ψήσιμο στα κάρβουνα επίσης πρέπει να αποφεύγεται, ενώ τα ξεροψημένα φαγητά καλό είναι να μην καταναλώνονται. Η τακτική κατανάλωση γάλακτος και γιαουρτιού (δύο μερίδες καθημερινά), καταλήγει ο κ. Χρύσου, με μέτρια περιεκτικότητα σε λιπαρά είναι απαραίτητη, αφού συμβάλλει στην επαρκή πρόσληψη ασβεστίου και βιταμίνης D που με την σειρά τους καθυστερούν την οστική αποδόμηση και εμφάνιση οστεοπόρωσης....
Πηγή iator.gr >>>
Τι Είναι Το Βεργάδι Ή Δευτερομίλιορο
Το βεργάδι ή δευτερομίλιορο είναι κατσίκι μεγαλύτερο των 2 ετών. Και με τα δύο πάντως κάνεις το γνωστό πιάτο κατσικάκι με χυλοπίτες. Το μαγείρεμά τους δεν έχει κάποιο μυστικό. Οταν σχεδόν γίνει το κρέας το βγάζουμε από την κατσαρόλα και στη σάλτσα θα προσθέσουμε λίγο νερό. Εκεί θα βράσουν οι χυλοπίτες και στο τέλος θα επαναφέρουμε το κρέας και αδελφωμένα θα πάνε μαζί ως το τραπέζι. Αθερινόπιτα Εδώ το όνομα δεν κρύβει πολλά, όμως πώς φτιάχνεται κάτι τέτοιο; Στη Σύμη τουλάχιστον, που τα νερά της θρέφουν ακόμη ψάρια, φτιάχνουν έναν χυλό από αλεύρι, αβγό και κρεμμύδι. Ρίχνουν την αθερίνα μέσα να κολυμπήσει και μετά στο τηγάνι δίνουν ένα σχήμα τηγανίτας με τα ψαράκια να είναι κολλημένα μεταξύ τους χάρη στον χυλό. Τρώγεται προτού προλάβει να κρυώσει. Γιαλίτικο Αν δεν το ξέρεις, δεν το μαντεύεις. Πρόκειται για παστουρμά κατσικίσιο σε αιγαιοπελαγίτικο σκηνικό. Στην Κάρπαθο και στην Αμοργό γνωρίζουν καλά να το φτιάχνουν με τη βοήθεια μπόλικου αλατιού και με την επίδραση του θαλασσινού αέρα που θα στεγνώσει το κρέας μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα. Το όνομα προέρχεται μάλλον από την Αιγιάλη>Γιάλη, το όμορφο αμοργιανό λιμάνι. Λαδένια Τι έχει μέσα η λαδένια, με ρώτησαν φίλοι από το εξωτερικό καθώς διαβάζαμε τον κατάλογο σε εστιατόριο ξενοδοχείου κάτω από την Ακρόπολη που έχει εντάξει στα προσφερόμενα φαγητά και μερικά από την παραδοσιακή νησιώτικη κουζίνα. Ξεροκατάπια, αλλά όσο και αν προσπάθησα να θυμηθώ δεν μπόρεσα να τους φωτίσω εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς το έκανε η κυρία που ήρθε για την παραγγελία. ...
Πηγή tovima.gr >>>