-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Τι Είναι Οι Σαλάτες Με Αβγά Ή Πατάτες
Οι σαλάτες με αβγά ή πατάτες είναι πιο επιρρεπείς στην ανάπτυξη βακτηρίων. Σαλάτες όπως αυτές, ειδικά όταν ξεχνιούνται στο πίσω μέρος του ψυγείου, μπορεί να αναπτύξουν βακτήρια και να χαλάσουν.Χυμοί ψυχρής έκθλιψηςΟι χυμοί ψυχρής έκθλιψης (cold-pressed) είναι υγιεινοί χυμοί, αλλά μόνο αν τους καταναλώσετε αμέσως. Για να αποφύγετε δυσάρεστα ενδεχόμενα, φροντίστε να τους καταναλώνετε μέσα σε 48-72 ώρες και να τους αγοράζετε από δοκιμασμένο κατάστημα. Φρέσκο κρέαςΤα φρέσκα κρέατα έχουν συνήθως μια ημερομηνία πώλησης, η οποία ενημερώνει το κατάστημα για το διάστημα που μπορούν να κρατήσουν ένα προϊόν προς πώληση, δίνοντας μια τελική ημερομηνία. Πολλές φορές, το φρέσκο, ωμό κρέας μπορεί να είναι μολυσμένο με Salmonella, E. Coli ή άλλα βακτήρια. Για αυτό, πρέπει πάντοτε να το μαγειρεύετε στις σωστές θερμοκρασίες. ΑλλαντικάΗ διάρκεια ζωής τους είναι περίπου 3 με 5 ημέρες, γι’ αυτό είναι σημαντικό να τα αγοράζετε, όταν ξέρετε ότι θα τα καταναλώσετε άμεσα. Τα αλλαντικά είναι επιρρεπή σε ένα συγκεκριμένο είδος βακτηρίου, τη λιστέρια, το οποίο πολλαπλασιάζεται στο κρύο περιβάλλον του ψυγείου....
Πηγή koutipandoras.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Η Κατανάλωση Κρασιού
Η κατανάλωση κρασιού είναι κάτι που μας αρέσει αλλά μας κάνει και καλό, αρκεί να πίνουμε με μέτρο. Γιατί πρέπει να πίνουμε και πόσο βελτιώνει την υγεία μας το κρασί; Το κρασί μας αδυνατίζει! Τα κρασιά που έχουν παλαιώσει σε δρύινο βαρέλι μας βοηθούν να ελέγξουμε το βάρος μας. Όλα αυτά τα άρθρα που δημοσιεύονται κατά καιρούς με εντυπωσιακούς τίτλους («Το κρασί αδυνατίζει»... κοκ) λένε εν μέρει την αλήθεια. Φαίνεται ότι το ελλαγικό οξύ που περιέχεται σε κάποια κρασιά βοηθά στη μείωση του λιπώδους ήπατος (κύρια αιτία της παχυσαρκίας που μας δυσκολεύει από το να χάσουμε βάρος). Βέβαια το ελλαγικό οξύ δεν υπάρχει στη σύσταση αυτού καθέ αυτού του κρασιού, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων. Το ελαγικό οξύ μεταφέρεται στο κρασί από τα ...
Πηγή pliroforiodotis.gr >>>
Τα σατσούμα είναι μεγάλα μανταρίνια από την Ιαπωνία που έχουν χαλαρή φλούδα και ξινή αλλά δροσιστική σάρκα. Επίσης, έχουν πολύ λίγα κουκούτσια. Είναι πλούσια πηγή καλίου και βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Η παρουσία αλάτων βρωμίου δικαιολογεί την ηρεμιστική του δράση. Η αποξηραμένη φλούδα του φρούτου χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Η γεύση τους είναι γλυκιά με έναν τόνο οξύτητας. Τα σατσούμα καλλιεργούνται και σε μερικές περιοχές στην Ελλάδα όπως στο Λεωνίδιο Αρκαδίας. 1 of 5 Αυστραλιανό λάιμ Φράπα (πομέλο) Χέρι του Βούδα Σατσούμα Κουμκουάτ econews Ετικέτες ...
Πηγή econews.gr >>>
Το μουρουνέλαιο είναι πλούσι και σε καροτενοειδή. Μάλιστα η βιταμίνη Α στην πραγματικότητα ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά σε λιπαρές ουσίες βουτύρου και στο μουρουνέλαιο το 1913! • Στεφανιαία νόσος Η ημερήσια πρόσληψη ποσότητας μουρουνελαίου μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της στεφανιαίας αθηροσκλήρωσης. Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Lipids κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση μόλις 1,5γρ από Ν-3 λιπαρά οξέων ανά ημέρα οδήγησε σε σημαντική μείωση της ανάπτυξης της στεφανιαίας νόσου. • Μειωμένος κίνδυνος διαβήτη Αρκετές μελέτες έχουν δείξει μια αντίστροφη σχέση μεταξύ των συγκεντρώσεων βιταμίνης D στον οργανισμό και τον κίνδυνο του διαβήτη τύπου-2. Σε άτομα με αυτό τον τύπο διαβήτη, τα ανεπαρκή επίπεδα βιταμίνης D μπορεί να έχουν δυσμενή επίδραση στην έκκριση και την αντίσταση σε ινσουλίνη και γλυκόζη. Σε μια συγκεκριμένη μελέτη, βρέφη που έπαιρναν 2.000 IU/ημέρα βιταμίνης D είχαν 88% χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη-1 μέχρι την ηλικία των 32 ετών. • Υγιής εγκυμοσύνη Οι έγκυες γυναίκες που έχουν έλλειψη βιταμίνης D διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για εμφάνιση προεκλαμψίας και είναι πιο πιθανό να χρειάζονται καισαρική τομήστον τοκετό. Η μειωμένη βιταμίνη D στον οργανισμό συνδέεται επίσης με τον σακχαρώδη διαβήτη κύησης και την βακτηριακής κολπίτιδα σε έγκυες γυναίκες. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι τα υπερβολικά υψηλά επίπεδα βιταμίνης D κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σχετίζονται με την αύξηση των τροφικών αλλεργιών του παιδιού κατά τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής. • Γνωστική ικανότητα Μια σύνδεση μεταξύ της βιταμίνης D και της γνωστικής απόδοσης προσδιορίστηκε σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Neurology, Neurosurgery & Psychiatry. Οι συγγραφείς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η βιταμίνη D μπορεί να διαδραματίσει καίριο ρόλο στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του εγκεφάλου στην τρίτη ηλικία....
Πηγή stogiatro.gr >>>