-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Τι Είναι Το Κρεμμύδι Για Τους Πνεύμονές
Το κρεμμύδι είναι επίσης ένα καλό καθαριστικό για τους πνεύμονες. Το Κρεμμύδι μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια για την πρόληψη πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των λοιμώξεων του πνεύμονα. Σε περιπτώσεις ατόμων που έχουν ήδη καρκίνο, εμποδίζει την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Το Τζίντζερ , ως φυσικό φάρμακο και τροφίμων, βοηθά στην άμυνα κατά των κακοήθων νόσων. Είναι ένα άλλο ισχυρό εργαλείο για την απελευθέρωση των τοξινών από τους πνεύμονες. Μπορείτε να καταναλωθεί σε τσάι της ρίζας τζίντζερ, δεδομένου ότι διευκολύνει την αναπνοή. Επίσης, μπορείτε να καταναλώνετε ένα κομμάτι του τζίντζερ με τα γεύματα. Τα Πορτοκάλια περιέχουν κρυπτοξανθίνη που έχει προληπτική δράση κατά του καρκίνου του πνεύμονα. Η Τσουκνίδα επίσης είναι ένα φυτό γεμάτο σιδήρο, αλλά και πολύ χρήσιμο ως ένα μέσο για την απολύμανση των πνευμόνων και έχει σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση των λοιμώξεων. Και τέλος το Τσάι από πευκοβελόνες χρησιμοποιείται παραδοσιακά για το ξέπλυμα του στόματος και του λαιμού, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας καλός σύμμαχος στον αγώνα κατά του καρκίνου του πνεύμονα. 1.6kSHARES ⇧⇧ Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση! :) 2015-04-03 Εδώ σχολιάζεις ...
Πηγή press-news.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Το γάλα κεφίρ είναι πλούσιο σε πολύτιμα ένζυμα, πρωτεϊνες, βιταμίνες και μέταλλα. Τροφοδοτεί το σώμα μας με δισεκατομμύρια υγιή βακτήρια και στελέχη ζύμης. Μερικά τρόφιμα όπως το γιαούρτι μπορούν να βοηθήσουν αλλά δεν είναι τόσο ισχυρό και περιέχει μόνο βακτήρια και όχι τις ευεργετικές ζύμες. Μέσα στο σώμα μας υπάρχουν ήδη δισεκατομμύρια βακτήρια και ζυμομύκητες. Η εσωτερική μικροχλωρίδα υποστηρίζει τη σωστή πέψη, τη σύνθεση των βιταμινών και των ανόργανων συστατικών και το ανοσοποιητικό σύστημα απομακρύνει ξένα και επιβλαβή βακτήρια, ζύμες και ιούς. Μελέτες έχουν δείξει ότι το γάλα κεφίρ είναι αντιμεταλλαξιγόνο και μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση των ελεύθερων ριζών στο σώμα λόγω του φολικού οξέους και της βιταμίνης Β τα οποία αυξάνονται κατά τη διάρκεια της ζύμωσης του κεφίρ. Το γάλα κεφίρ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα ιδιαίτερα ωφέλιμο το χειμώνα καθώς είναι μια δυνατή ασπίδα προστασίας κατά του κρυολογήματος και της γρίπης και μας δίνει ενέργεια. – Βοηθάει στην αντιμετώπιση ασθενειών που συσχετίζονται με τους πνεύμονες όπως της βρογχίτιδας, της φυματίωσης και του άσθματος. – Βοηθάει στην αντιμετώπιση ασθενειών που συσχετίζονται με το στομάχι και το έντερο. Βοηθάει σε ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων του πεπτικού και του εντερικού συστήματος όπως γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, φούσκωμα κ.ο.κ. Αποκαθιστά την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας, του οξύ του στομάχου, του δωδεκαδάκτυλου και βοηθάει στην αντιμετώπιση ασθενειών του παχέως εντέρου και του έλκους. Στην περίπτωση του έλκους συνιστάται να επουλωθεί το έλκος και μετά να καταναλωθεί το γάλα κεφίρ λόγω της όξινης φύσης του. – Βοηθάει στην αντιμετώπιση εσωτερικών και εξωτερικών φλεγμονών. – Παράγει αντικαρκινικές ενώσεις και αποτρέπει την μετάσταση. – Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και των μαλλιών. – Βοηθάει στην αντιμετώπιση αλλεργιών. – Βοηθάει στην αντιμετώπιση ημικρανιών. – Βοηθάει στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων και όλων των μορφών εκζεμάτων. – Βοηθάει στην αντιμετώπιση προβλημάτων του ουροποιητικού συστήματος και προστατεύει τον προστάτη. – Έχει θετική επίδραση στη χοληστερόλη, οστεοπόρωση και ρευματισμούς – Ρυθμίζει τον μεταβολισμό, την πέψη και αυξάνει την ενέργεια. – Βοηθάει στη μείωση του άγχους και της κατάθλιψης. Ιδανικό για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη Τα βακτήρια και οι μύκητες που περιέχονται στους κόκκους κεφίρ παράγουν το έζυμο λακτάση. Εξαιτίας της λακτάσης μεγάλο μέρος της λακτόζης στο γάλα μετατρέπεται σε εύπεπτες μορφές ζάχαρης σε γλυκόζη και γαλακτόζη. Μαζί με τα επιπλέον ένζυμα λακτάσης που δρουν ως καταλύτης για την πέψη κανούν το γάλα κεφίρ μια εύπεπτη τροφή. Μπορούμε να μειώσουμε ακόμη περισσότερο την περιεκτικότητα σε λακτόζη αν αφήσουμε το στραγγιστό γάλα κεφίρ για 24 ώρες επιπλέον πριν το καταναλώσουμε. Αφού στραγγίσουμε τους κόκκους κεφίρ αποθηκεύουμε το γάλα σε ένα γυάλινο μπουκάλι και το αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες πριν το καταναλώσουμε. Προβιοτικά και Κεφίρ Τα γαλακτομικά προϊόντα ζύμωσης όπως το κεφίρ θεωρούνται λειτουργικά τρόφιμα επειδή προσφέρουν ένζυμα. θρεπτικά συστατικά που βοηθάνε στη πέψη, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, και δισεκατομμύρια προβιοτικά. Τα προβιοτικά που βρίσκονται στο εμπόριο με τη μορφή χαπιού περιέχουν μόνο μια ή μια επιλεγμένη ποικιλία βακτηρίων. Είναι προτιμότερο να καταναλώσουμε μια τροφή που περιέχει δισεκατομμύρια προβιοτικά παρά τη λήψη ενός χαπιού. Αλκοόλ Το κεφίρ περιέχει 0,08% αλκοόλ σε μια 24ωρη ζύμωση. Εγκυμοσύνη Οι εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας των γυναικών συνιστούν οι έγκυες γυναίκες να πίνουν συχνά κεφίρ. Η γιατρός Alyson Lippman, ειδική στην υγεία του κόλπου εργάζεται στο Νοσοκομείο Prentice Γυναικών στο Northwestern Memorial Hospital του Σικάγου. Σύμφωνα με την γιατρό οι έγκυες γυναίκες μπορούν να πίνουν κεφίρ για να αποφευχθεί η υπερβολική αύξηση ενός βακτηρίου που ονομάζεται Ομάδα Β Beta Strep. Το βακτήρίδιο Ομάδα Β Beta Strep ζει στον κόλπο και το ορθό έντερο και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κατά τη διάρκεια ενός φυσιολογικού τοκετού. «Υπάρχουν δυνατότητες για τη διέλευση (Strep) στο μωρό σας, όπου μπορεί να είναι επιβλαβή και να προκαλέσουν λοίμωξη. Το κεφίρ είναι καλύτερο επειδή περιέχει περισσότερα προβιοτικά.”», δήλωσε η Lippman. Εκτός από το βακτήριο Strep, η μόλυνση ζύμης είναι επίσης μια ανησυχία των έγκυων γυναικών. Αυτή η μόλυνση μπορεί να αρχίσει στο στήθος και μπορεί να περάσει εύκολα στο παιδί όταν η μητέρα θηλάζει το νεογέννητο της. “Αν λαμβάνεται συχνά προβιοτικά, ο κίνδυνος μόλυνσης θα μειωθεί” δήλωσε η Lippman. Πριν από την κατανάλωση οποιοδήποτε ροφήματος ρωτήστε τον γυναικολόγο σας. Παιδιά Το γάλα κεφίρ συνιστάται σε παιδιά ηλικίας από ενός έτους. Για την επιτρεπόμενη ημερήσια κατανάλωση ενημερωθείτε από τον παιδίατρο σας. Δεν συνιστάται Στα άτομα με νόσο Niemann-Pick (τύποι Α και Β), η οποία είναι μια σπάνια γενετικά κληρονομική ασθένεια που προκαλείται από μια ανεπάρκεια στο ένζυμο σφιγγομυελινάσης. Άλλες χρήσεις Κήπος Το γάλα κεφίρ λόγω των βακτηρίων και της όξινης φύσης τούς είναι ένα ευεργετικό ποτό για τα φυτά μας. Επίσης, μπορούμε να εμπλουτίσουμε την κομποστοποίηση μας με γάλα κεφίρ και να το χρησιμοποιήσουμε σε εδάφη με υψηλό ph καθώς μειώνει το ph του. Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική Το γάλα κεφίρ μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική μας στη θέση του γάλατος. Έχουμε φτιάξει κέικ με γάλα κεφίρ και το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ γευστικό και πολύ αφράτο κέικ. Γίνεται υπέροχο τυρί το οποίο δεν διαλύεται κατά το μαγείρεμα. Ροφήματα με φρούτα (Smoothie) είναι ο ιδανικότερος τρόπος να το καταναλώνουμε καθημερινά ειδικά αν δεν μας αρέσει η όξινη γεύση του αλλά θέλουμε να παίρνουμε όλα τα προβιοτικά και τις βιταμίνες του που είναι οφέλιμα για την υγεία μας. Μαλλιά – Δέρμα Το γάλα κεφίρ δυναμώνει τα μαλλιά και βοηθάει στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων. Λόγω των ωφέλιμων μικροοργανισμών (προβιοτικά) βοηθάει στην αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών στο δέρμων, μειώνει τις ρυτίδες, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και απαλύνει τους χρωματισμούς στο δέρμα που οφείλονται στην ηλικία και τις φακίδες. Από που θα προμηθευτούμε κόκκους κεφίρ Mπορείτε να βρείτε δωρεάν κόκκους κεφίρ στις εξής ιστοσελίδες: Milk-Kefir.blogspot Xariseto.gr Οι κόκκοι κεφίρ είναι πολύ ανθεκτικοί και με καλή φροντίδα και γάλα το κεφίρ μας θα ζήσει για πάντα!
Πηγή vlahasnews.gr >>>
Ποιά Είναι Τα Σημαντικότερα Οφέλη Από Το Λεμόνι
Τα σημαντικότερα οφέλη από το λεμόνι είναι οι ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιιικές του ιδιότητες, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στην απώλεια σωματικού βάρους. Τα λεμόνια είναι τροφή πλούσια σε βιταμίνη C, Β, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, ένζυμα, αντιοξειδωτικά, και φυτικές ίνες. Δείτε για ποιους λόγους αξίζει να πίνετε κάθε πρωί ένα ποτήρι με ζεστό νερό και λεμόνι: Συμβάλλει στην καλύτερη πέψη Ο χυμός του λεμονιού απομακρύνει τα ανεπιθύμητα υλικά και τις τοξίνες από το σώμα. Η ατομική του σύνθεση είναι παρόμοια με το σάλιο και το υδροχλωρικό οξύ στα πεπτικά υγρά. Ενθαρρύνει το ήπαρ να παράγει χολή, η οποία είναι ένα οξύ που απαιτείται για την ...
Πηγή grandesecreto.gr >>>
Η ρεβιθάδα είναι η νοστιμότερη που δοκίμασα ποτέ. Σπουδαίο ρόλο παίζουν βέβαια τα ρεβίθια που είναι άνυδρα και ψιλά σχετικά και βέβαια η γάστρα αφού χαρίζει αυτή την ρουστίκ πινελιά στην γεύση, καθόλου τυχαίο που η αγγειοπλαστική ανθεί στο νησί. Αυτό είναι ένα από τα μυστικά της κουζίνας τους... Περισσότερα ...
Πηγή sport-fm.gr >>>