Τι Είναι Το Καστανό Ρύζι : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Το καστανό ρύζι είναι γεμάτο με ψευδάργυρο και βοηθά άμεσα στο να δυναμώσει η τρίχα σου. Θυμήσου γενικά πως οι επιλογές ολικής άλεσης είναι οι καλύτερες όχι μόνο για την σιλουέτα αλλά και για τα μαλλιά σου! Καρότα: Ναι αγαπάμε τα καρότα και μπορούμε να τα τρώμε όχι μόνο μαγειρεμένα στο φαγητό μας αλλά και ωμά σαν σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα καρότα δυναμώνουν την τρίχα μας και είναι με το μέρος μας στον άνισο αγώνα με την τριχόπτωση. Όσπρια: Τα όσπρια όπως ο αρακάς, τα φασόλια, οι γίγαντες, τα ρεβύθια είναι γεμάτα βιοτίνη, που είναι η βιταμίνη που βοηθά τα μαλλιά μας να μεγαλώνουν και να δυναμώνουν. Το αβοκάντο: Δεν είναι τυχαίο πως το αβοκάντο χρησιμοποιείται σε τόσες μάσκες ομορφιάς. Απλά ξεχνάμε να το καταναλώσουμε. Πλούσιο σε βιταμίνες Β και Ε που βοηθάει τα μαλλιά να μακρύνουν ενώ διατηρούν υγιές το κρανίο ενυδατώνοντας ταυτόχρονα και τις άκρες της τρίχας. Γαλακτοκομικά: Ειδικά το γάλα και το γιαούρτι είναι γεμάτα ασβέστιο το οποίο βοηθάει πολύ στο να δυναμώσει και να μακρύνει η τρίχα σου! Φυστικοβούτυρο: Ακριβώς όπως και το καστανό ...
Πηγή offmagazine.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Το κρεμόριο είναι μία σκόνη που είναι επιστημονικώς γνωστή ως όξινο τρυγικό κάλιο. Πρόκειται για ένα μη αλκοολούχο ίζημα που δημιουργείται στη βάση ενός βαρελιού με κρασί . Παρακάτω, παρατίθενται ορισμένα οφέλη του κρεμορίου στην υγεία. ΤΟ ΚΡΕΜΟΡΙΟ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ Το κρεμόριο δεν βοηθάει απλώς στην αποβολή της νικοτίνης από τον οργανισμό. Σας βοηθάει επίσης να γίνετε σταδιακά όλο και λιγότερο επιρρεπείς προς το κάπνισμα. Για όλους όσους προσπαθούν να κόψουν το κάπνισμα, ο καταλληλότερος τρόπος είναι η χρήση του κρεμορίου, αναμεμειγμένου με φυσικό χυμό πορτοκαλιού. Το στυμμένο πορτοκάλι είναι ωφέλιμο καθώς αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα της βιταμίνης C στον οργανισμό, τα οποία είναι μειωμένα εξαιτίας των χημικών ουσιών που περιέχονται στο τσιγάρο. Η βιταμίνη C συμβάλλει και αυτή κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης από τη νικοτίνη. Αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσετε το κάπνισμα εάν, συστηματικά, για ένα μήνα, πίνετε ένα μέτριο ποτήρι με φυσικό χυμό πορτοκαλιού αναμεμειγμένου με ένα κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ Σε 100 γραμμάρια κρεμορίου περιλαμβάνονται 2 χιλιοστόγραμμα μαγνησίου, ενός ...
Πηγή kontranews.gr >>>
Η γλυκοπατάτα είναι πλούσια σε ίνες, β-καροτένιο, κάλιο, σίδηρο, ασβέστιο, πολλές βιταμίνες και ανόργανα άλατα. Είναι ευεργετική για την καλή λειτουργία του οργανισμού, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο πολλών παθήσεων και είναι ιδανική για όσους ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή για να χάσουν βάρος καθώς και για όσους υποφέρουν από διαβήτη, γιατί έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Καλλιεργούνται στον κήπο ή σε δοχείο, σε ηλιόλουστο μέρος και τα λουλούδια τους ομορφαίνουν τον κήπο μας. 8. Ρίγανη Η ρίγανη είναι πλούσια σε βιταμίνη K, η οποία προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα και ενισχύει τα οστά. Οι αντιβακτηριαδιακές της ιδιότητες είναι εντυπωσιακές και αντιμετωπίζει τη λοιμώδη διαρροϊκή ασθένεια γιαρδίαση αποτελεσματικότερα από το επίσημο φάρμακο. Είναι πλούσια σε σίδηρο, μαγγάνιο, ίνες και λιπαρά οξέα ωμέγα-3. Η άριστη θερμοκρασία ανάπτυξης της ρίγανης κυμαίνεται από 18-22 °C με όρια ανάπτυξης από 4 έως 33 °C, ενώ το ριζικό της σύστημα σε καλά αναπτυγμένα φυτά αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες. Επιβιώνει και σε χαμηλά επίπεδα φωτισμού, αλλά για να επιτευχθεί υψηλή περιεκτικότητα σε αιθέρια έλαια, το φως είναι απαραίτητο. Η ρίγανη συναντάται ως αυτοφυές φυτό σε μεγάλη ποικιλία εδαφών και κλιμάτων από παραθαλάσσιες έως ορεινές περιοχές, στη νησιώτικη και την ηπειρωτική Ελλάδα, σε πλούσια και φτωχά εδάφη. Αναπτύσσεται σε ποικιλία εδαφών, με καλή στράγγιση. Η ρίγανη αντέχει στην ξηρασία και μπορεί να καλλιεργηθεί ως ξηρικό είδος. Σε περίπτωση παρατεταμένης ξηρασίας, ιδίως την περίοδο της άνοιξης, ένα ή και δύο ποτίσματα είναι ωφέλιμα, αυξάνοντας την απόδοση, χωρίς να μειώνεται ιδιαίτερα η ποιότητα. 9. Ηλιόσπορος Οι ηλίανθοι είναι από τα ομορφότερα λουλούδια που μπορεί κανείς να έχει στον κήπο του. Αυτά τα ανθεκτικά φυτά που ανθούν δυο φορές το χρόνο, είναι πολύ εύκολο να καλλιεργηθούν, γι” αυτό και αποτελούν μια καλή επιλογή για όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με την καλλιέργεια φυτών για πρώτη φορά. Παίρνοντας σαν δεδομένο ότι έχετε ήδη προετοιμάσει το έδαφος για την καλλιέργεια, αυτό που χρειάζεται είναι να βρείτε ένα μέρος στον κήπο σας που να συγκεντρώνει πολύ φως και ήλιο και η καλλιέργεια των ηλίανθων θα γίνει παιχνιδάκι. Ποτίστε με αρκετό νερό τους σπόρους, αλλά αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί τελικά το φυτό θα μαραθεί. Οι πρώτοι ήλιοι θα βγουν σε περίπου 1-2 εβδομάδες μετά την καλλιέργεια. Η συγκομιδή των καρπών είναι εύκολη υπόθεση, αρκεί να ψαλιδίσετε το ανθισμένο κομμάτι του φυτού όταν το κόψετε και να το τρίψετε προσεκτικά πάνω σε ένα καθαρό κομμάτι ύφασμα. Όταν το πίσω μέρος του λουλουδιού κιτρινίσει και τα βράκτια ξεραθούν και γίνουν καφετιά, περίπου 30-45 μέρες μετά την ανθοφορία τότε οι σπόροι είναι έτοιμοι για συγκομιδή. econews Ετικέτες ...
Πηγή econews.gr >>>
Η παέγια στην ουσία είναι ένα πιλάφι από ρύζι με σαφράν, μέσα στο οποίο συνδυάζεται κρέας, ή συνηθέστερα, θαλασσινά και λαχανικά. Συχνά περιέχει κοτόπουλο, χοιρινό κρέας ή κουνέλι (Ανάμικτη Παέγια). Αν και θεωρείται το τυπικό ισπανικό έδεσμα, στην πραγματικότητα η ύπαρξή του μάλλον οφείλεται στο πέρασμα των Μαυριτανών από την Ισπανία. Πρόκειται δηλαδή για συνταγή με αραβικές καταβολές. The place to eat στην Αθήνα – Χάρητος 45, Κολωνάκι, τηλ. 210 7210155 7. Φαχίτας, Μεξικό Αν και η αρκετά πικάντικη -για τα ελληνικά δεδομένα- μεξικανική κουζίνα δεν είναι τόσο συμπαθής συνήθως στο «άμαθο» στομάχι μας, οι φαχίτας έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας! Tα φαχίτας είναι ζεστή τορτίγια με γέμιση με κρέας, κρεμμύδι, γουακαμόλε, ξινόκρεμα και σάλτσα. Κι όσο κι αν υπόσχεστε στον εαυτό σας «άλλο ένα και τέλος», ξέρετε ότι ο δρόμος των φαχίτας, δεν έχει γυρισμό! The place to eat στην Αθήνα -Ευδήλου 15, Γουδή, τηλ. 210 ...
Πηγή eleftherostypos.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 09/01/2017