-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Η σαλάτα πόμελο είναι ίσως η πιο γνωστή στην Ταϊλάνδη. Η συγκεκριμένη σαλάτα είναι πραγματικά μια νοστιμότατη σαλάτα. Ασφάλεια Το πόμελο όπως και τα άλλα εσπεριδοειδή, περιέχει στη φλούδα συστατικά που ερεθίζουν το δέρμα, όπως λιμονένιο και τερπένια, κιτράλη, αλδεΰδες, γερανιόλη, και λιναλοόλη, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν δερματίτιδα σε άτομα έρχονται σε υπερβολική επαφή με τα έλαια του εξωτερικού φλοιού. Μία ή περισσότερες ουσίες που περιέχονται στο πόμελο και στο χυμό του μπλοκάρουν τη δράση του κυτοχρώματος Ρ450 και του ενζύμου CYP3A4 και επιδρά στο μεταβολισμό των φαρμάκων στο συκώτι και στο έντερο. Μερικά από τα φάρμακα που αλληλοεπιδρούν με το πόμελο είναι amiodarone, dronedarone, terfenadine, diphenhydramine, astemizole, simvastatin, lovastatin, dextromethorphan, buspirone cisapride και lipitor. Πηγή: mydiatrofi....
Πηγή botanologika.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Η Ινδική Κουζίνα
Η ινδική κουζίνα που είναι σε μεγάλο βαθμό χορτοφαγική, περιέχει εδώ και δύο χιλιετίες κεφτέδες ή τύπου μπιφτέκια παρασκευές με λαχανικά, όσπρια και μπαχαρικά· η Ιαπωνία μέχρι δύο γενιές πριν ήταν κατά βάση χορτοφάγος· στην Ελλάδα, ο Πυθαγόρας (ίσως και από τα χρόνια του με τους ιερείς της Αιγύπτου) ήταν επίσης χορτοφάγος, αν και είχε μια περίεργη αποστροφή για τα φασόλια και κάπου διάβασα πως θεωρούσε ότι τα όσπρια επηρεάζουν τη σκέψη· παρά δε την συμβολή του Απίκιου στην αρχαία ιστορία του κεφτέ με κρέας, ο ρωμαϊκός στρατός επέλαυνε με χορτοφαγικό στομάχι, γράφει ο Derek Wall (The Diet of Early Humans – Vegetarianism and Archaeology) στο Vegetarian Society, 1988. Η κουζίνα της Μέσης Ανατολής και η ελληνική έχουν πάμπολλες συνταγές «ψευτοκεφτέδων» στρογγυλών ή επίπεδων με λαχανικά (ντοματοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, ...
Πηγή econews.gr >>>
Ο κουρκουμάς είναι αντιφλεγμονώδης, περιέχει αντιοξειδωτικά και έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες. Αυτό τον καθιστά τέλειο για την θεραπεία συνηθισμένων προβλημάτων των δοντιών όπως η ουλίτιδα. Το έλαιο καρύδας είναι αντιβακτηριακό, κάτι που το κάνει ιδανικό για την καταπολέμηση των βακτηρίων που έχουν την τάση να αναπτύσσονται στο στόμα. Επίσης, μειώνει την φλεγμονή. Επιπλέον, το έλαιο καρύδας και ο κουρκουμάς λευκαίνουν τα δόντια και τα κάνουν γυαλιστερά χωρίς την χρήση βλαβερών λευκαντικών ουσιών. Αν είχαμε επιλογή, σίγουρα θα επιλέγαμε αυτή την οδοντόκρεμα από αυτές του εμπορίου. Εσείς είστε έτοιμοι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κουρκουμά; Credit: Αφήστε το σχόλιό σας Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας στην σελίδα μας στο Facebook!...
Πηγή fanpage.gr >>>
Ποιός Είναι Ο Καλύτερος Κρόκος Αυγού
Ο καλύτερος κρόκος αυγού είναι το πορτοκαλί, όσο πιο βαθύ τόσο το καλύτερο! Ο χλωμός κίτρινος σε χρώμα κρόκος είναι ένα σημάδι ότι το κοτόπουλο έζησε σε κακές συνθήκες και ήταν άρρωστο. Αυτό το αυγό περιέχει λιγότερα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες από το υγιείς αυγό. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, ο θαμπός κρόκος μπορεί να περιέχει επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν σοβαρή λοίμωξη του στομάχου. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, μπορείτε να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα για την οικογένειά σας ! Απλά πρέπει να αγοράζετε φρέσκα αυγά σε διάφορα σημεία και να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά τους. Είμαι βέβαιος ότι θα εκπλαγείτε από το πόσο μεγάλη διαφορά έχουν … Διαφημιστείτε εδώ 1.7kSHARES ⇧⇧ Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση! :) 2016-03-17 Εδώ σχολιάζεις ...
Πηγή press-news.gr >>>