-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Τι Είναι Το Αβοκάντο Για Την Ομορφιά
Το αβοκάντο: Δεν είναι τυχαίο πως το αβοκάντο χρησιμοποιείται σε τόσες μάσκες ομορφιάς. Απλά ξεχνάμε να το καταναλώσουμε. Πλούσιο σε βιταμίνες Β και Ε που βοηθάει τα μαλλιά να μακρύνουν ενώ διατηρούν υγιές το κρανίο ενυδατώνοντας ταυτόχρονα και τις άκρες της τρίχας. Γαλακτοκομικά: Ειδικά το γάλα και το γιαούρτι είναι γεμάτα ασβέστιο το οποίο βοηθάει πολύ στο να δυναμώσει και να μακρύνει η τρίχα σου! Φυστικοβούτυρο: Ακριβώς όπως και το καστανό ρύζι έτσι και το φυστικοβούτυρο έχει πολύ ψευδάργυρο. Άπλωσέ το στο ψωμί σου και έχεις έτοιμο ένα δυναμωτικό σνακ όχι μόνο για τον οργανισμό σου αλλά κυρίως για την τρίχα σου. Λιναρόσπορος: Αν ρίξεις μια χούφτα λιναρόσπορο στα δημητριακά ή το γιαούρτι σου στο πρωινό σου όχι μόνο θα πάρεις ενέργεια αλλά και θα δυναμώσεις την τρίχα σου με αποτέλεσμα να μακρύνει γρηγορότερα. Ο λιναρόσποος είναι πλούσιος σε Ωμέγα 3 αλλά και σε πρωτεϊνη και αν τον εντάξεις στη διατροφή σου θα δεις άμεσα διαφορά. Πηγή:womenonly....
Πηγή offmagazine.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Το λεμόνι κονφί είναι λεμόνι «ψημένο» σε αλάτι και διατηρημένο μέσα σε ελαιόλαδο. Για να το φτιάξω κόβω 1 λεμόνι σε φέτες και τις αφήνω για δύο ημέρες μέσα σε ψιλό αλάτι. Κατόπιν τις βγάζω, τις ξεπλένω και τις τοποθετώ σε γυάλινο αποστειρωμένο βάζο. Τις σκεπάζω με ελαιόλαδο ή σπορέλαιο ή με μείξη των δύο. Κλείνω με καπάκι και αφήνω το βάζο στον ήλιο για λίγες ημέρες. Τα λεμόνια διατηρούνται στο ψυγείο για περίπου 6 μήνες.
Πηγή tovima.gr >>>
Το sushi πλέον είναι και ποιοτικό και οικονομικό και απευθύνεται σε όλους! Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, παρέες, ζευγάρια απολαμβάνουν την αυθεντική sushi εμπειρία χωρίς να ξοδεύουν πια μια περιουσία. Η πρόταση όμως των Koi έκανε ακόμα κι αυτούς που δεν ήταν... φαν του είδους να επιτρέψουν στον εαυτό τους αυτή τη δοκιμή. Προσφέροντας ποιοτικό sushi, προσαρμοσμένο φυσικά στα ελληνικά δεδομένα και στις γεύσεις που αρέσουν στον Έλληνα, μπορείς να ικανοποιήσεις ακόμα και αυτόν που δεν το έχει εντάξει στις πλέον αγαπημένες του γεύσεις. Γιατί; Γιατί από τη στιγμή που πρόκειται για μια οικονομική πρόταση, ακόμα και ο πιο δύσπιστος πελάτης έχει τη δυνατότητα να το δοκιμάσει! Και όταν το προϊόν είναι φρέσκο, ποιοτικό και γευστικό, τότε σε κάνει να το αγαπήσεις! Το μυστικό όμως δεν είναι μόνο μέσα στην κουζίνα! Φιλική ατμόσφαιρα, μοντέρνος χώρος, καλό service και χαλαρή διάθεση, μετέτρεψαν το Koi σε μια απολαυστική συνήθεια! Σύνταγμα, Βούλα, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Πειραιάς, Μελίσσια, Πόρτο Ράφτη, Γλυφάδα, Ν.Φιλαδέλφεια, Ν.Σμύρνη, Καλαμαριά και κέντρο Θεσσαλονίκης σερβίρουν στο κοινό τις μοναδικές Κoi γεύσεις και η συνέχεια φαίνεται ιδιαίτερα δυναμική. ...που έφερε την επιτυχία στο koi! Το Koi δεν θα το βαρεθείς ποτέ! Ο κατάλογος ανανεώνεται 4 φορές το χρόνο, προσφέροντας νέες γεύσεις στο κοινό. Δεν είναι τυχαίο που όλοι μιλούν για το Koi experience... Η επίσκεψη σε ένα κατάστημα Koi δεν είναι απλά μια έξοδος για φαγητό, ή μια επιλογή για delivery του υγιεινού εδέσματος... αλλά μια value for money επιλογή που καλεί όλους σε ένα γευστικό ταξίδι μέσα από μια υγιεινή, απολαυστική διαδρομή!...
Πηγή franchise-success.gr >>>
Η γαστρονομία είναι η τέχνη τού να τρως καλά και καμία σχέση δεν έχει ούτε με κάποια δίαιτα, ούτε με το φαγητό της επιβίωσης. Αντίθετα, είναι ένα λεπτό μείγμα συστατικών, γεύσεων, συνταγών και τρόπων παρασκευής, ταυτισμένο με την απόλαυση και απευθυνόμενο προς όλες τις αισθήσεις, και όχι μόνο προς αυτή της γεύσης. Είναι η τάση που φέρνει τους σεφ να πρωταγωνιστούν ως επιδέξια αστέρια ενός αριστοτεχνικού μαραθώνιου έμπνευσης, πρόσμειξης και κατανάλωσης νέων ή ακόμα και άγνωστων υλικών, σε ένα πεδίο όπου όλα είναι πιθανά και καθετί μπορεί να παίξει τον ρόλο του στη δημιουργία μιας νέας συνταγής. Η γαστρονομία δεν ακολουθεί κανόνες, πέρα από τους μαγειρικούς, οι οποίοι εξελίχτηκαν σε μεγάλο βαθμό από την περίοδο της Αναγέννησης (περίοδο που σηματοδοτεί την απαρχή της τάσης της περίτεχνης μαγειρικής) και διαμορφώθηκαν στην ...
Πηγή imerisia.gr >>>