Τι Είναι Η Κατανάλωση Κρασιού : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Τι Είναι Η Κατανάλωση Κρασιού
Η κατανάλωση κρασιού είναι κάτι που μας αρέσει αλλά μας κάνει και καλό, αρκεί να πίνουμε με μέτρο. Γιατί πρέπει να πίνουμε και πόσο βελτιώνει την υγεία μας το κρασί; Το κρασί μας αδυνατίζει! Τα κρασιά που έχουν παλαιώσει σε δρύινο βαρέλι μας βοηθούν να ελέγξουμε το βάρος μας. Όλα αυτά τα άρθρα που δημοσιεύονται κατά καιρούς με εντυπωσιακούς τίτλους («Το κρασί αδυνατίζει»... κοκ) λένε εν μέρει την αλήθεια. Φαίνεται ότι το ελλαγικό οξύ που περιέχεται σε κάποια κρασιά βοηθά στη μείωση του λιπώδους ήπατος (κύρια αιτία της παχυσαρκίας που μας δυσκολεύει από το να χάσουμε βάρος). Βέβαια το ελλαγικό οξύ δεν υπάρχει στη σύσταση αυτού καθέ αυτού του κρασιού, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων. Το ελαγικό οξύ μεταφέρεται στο κρασί από τα ...
Πηγή pliroforiodotis.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Η Χρήση Της Στέβιας Στη Ζαχαροπλαστική
Η χρήση της στέβιας στη ζαχαροπλαστική είναι δύσκολη, όπως έχω ακούσει. «Είναι η αλήθεια. Πρέπει να βρεις το κουμπί της. Στις ζύμες η συμπεριφορά της είναι διαφορετική από εκείνη της ζάχαρης. Αλλά τελικά όλα είναι θέμα επιμονής και πειραματισμού. Βασικό στοιχείο είναι η σωστή πρώτη ύλη. Η στέβια που εμείς χρησιμοποιούμε προέρχεται από την Παραγουάη και γενικότερα επιλέγουμε αγνά υλικά και ελαφρύ βούτυρο». Από τις βιτρίνες δεν λείπει κανένα γλυκό από αυτά που συναντάς σε ένα συνηθισμένο ζαχαροπλαστείο: σοκολατάκια – ιδιαίτερο αυτό με σοκολάτα γάλακτος και φιστικοβούτυρο – κέικ, μπισκότα, χειροποίητες μαρμελάδες, παγωτά, πάστες, τούρτες – όλα αυστηρά με στέβια. Μάλιστα, αρκετά από τα γλυκά είναι φτιαγμένα και χωρίς γλουτένη, όπως η θαυμάσια μους βανίλιας Μαδαγασκάρης. Την προσοχή μας τράβηξε και η σειρά γλυκών Chef’s Choice, στην οποία όμορφα βαζάκια κλείνουν μέσα τους ελαφριές μους. Το καλύτερο νέο; Το maximum των θερμίδων ενός γλυκού είναι οι 280! Λεωφ. Πεντέλης 59, Bριλήσσια, τηλ. 210 6646 716,
Πηγή tovima.gr >>>
Η διατροφή είναι ικανή να εξισορροπήσει ή και να αναιρέσει αρνητικές επιπτώσεις φαινομένων π.χ. φλεγμονής ή οξειδωτικού στρες στον οργανισμό. Πρέπει όμως να θυμόμαστε πάλι ότι για να έχουμε αυτά τα ευνοϊκά αποτελέσματα, παίζει μέγιστο ρόλο, το πως θα ερμηνευτούν και πως θα εφαρμοστούν οι κατάλληλες εξατομικευμένες οδηγίες στον κάθε αθλητή. Για αυτό απαιτείται οι επαγγελματίες της κάθε ομάδας να μπορούν να συνδυάσουν τα γενετικά και κλινικά αποτελέσματα του κάθε παίχτη τους πριν εφαρμόσουν συγκεκριμένα προπονητικά και διατροφικά προγράμματα. Άλλωστε πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ότι οι επαγγελματίες αθλητές έχουν ήδη μακρά «έκθεση» σε ευνοικούς παράγοντες, όπως είναι η συστηματική άσκηση και η προπόνηση, γεγονός που δύναται να αποτρέψει την κλινική εμφάνιση τυχόν αρνητικού γενετικού υπόβαθρου. Κατά επέκταση δεν μπορούμε να ορίσουμε την ύπαρξη «κόκκινων σημείων» . Ποιες ομάδες συνεργάζονται μαζί σας; Η DNANUTRICOACH είναι η πρώτη εταιρεία διατροφογενετικής συμβουλευτικής, με έδρα τη Βαρκελώνη, που έχει ιδρυθεί από έμπειρους, Έλληνες ερευνητές του χώρου και προσφέρει τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες σε επαγγελματίες υγείας, αθλητικές ομάδες και μεμονωμένα άτομα που θέλουν να επωφεληθούν 100% από την εφαρμογή αυτής της νέας γνώσης. Η διατροφογενετική ανάλυση έχει σχετικά πρόσφατα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό και οι Ευρωπαικές ομάδες – κυρίως εκείνες του ποδοσφαίρου, όπως η FC Barcelona- έχουν ήδη εκδηλώσει θερμό ενδιαφέρον για να ενημερωθούν και να αρχίσουν να εφαρμόζουν αυτές τις αναλύσεις στα μέλη τους. Είναι επίσης βασικό το ότι το ενδιαφέρον των ομάδων αφορά το σύνολο των μελών τους, ξεκινώντας από τις μικρές ηλικίες, πρώτες και υπόλοιπες κατηγορίες ώστε να μπορούν να τροποποιήσουν από νωρίς τα προπονητικά και διατροφικά προγράμματά τους....
Πηγή sport24.gr >>>
Τι Είναι Η Ροδιόλα Rhodiola
Η ροδιόλα (Rhodiola) είναι ένα προσαρμογόνο βότανο το οποίο μας βοηθά να αποκτήσουμε έναν οργανισμό- χαμαιλέοντα. Ο οργανισμός μας, δηλαδή, προσαρμόζεται σε κάθε συνθήκη διαβίωσης, ιδίως σε ό,τι αφορά στις αντίξοες συνθήκες. Σπανίως θα το βρούμε στη μορφή του βοτάνου. Στην Ελλάδα δεν το έχουμε καλλιεργήσει γιατί δεν το έχουν βοηθήσει οι συνθήκες, φυτρώνει σε αντίξοες καταστάσεις, όπως στη Ρωσία. Αγαπάει τα βόρεια δάση, εκεί ευδοκιμεί περισσότερο. Πώς λαμβάνουμε την ροδιόλα; Η ροδιόλα είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής και όπως όλα τα βότανα και όλες οι βιταμίνες συμπληρώνουν την διατροφή μας. Δεν αντικαθιστά το γεύμα, αλλά παράλληλα με μία ισορροπημένη διατροφή έχουμε και αυτό. Την βρίσκουμε και την λαμβάνουμε σε μορφή κάψουλας. Συνίσταται μία κάψουλα την ημέρα ή δύο σε περιπτώσεις πολύ πεσμένων οργανισμών. Η ροντιόλα λαμβάνεται σε μορφή χαπιού και όχι σε αναβράζουσα μορφή γιατί τα αναβράζοντα σκευάσματα καταστρέφουν τα νεφρά. Η ιδιαιτερότητα του να βρίσκουμε την ροδιόλα ...
Πηγή Boro.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 05/01/2017