Τι Είναι Η Τρανσγλουταμινάση Ή Αλλιώς Κόλλα Κρέατος : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Τι Είναι Η Τρανσγλουταμινάση Ή Αλλιώς Κόλλα Κρέατος
Η τρανσγλουταμινάση (ή αλλιώς «κόλλα κρέατος») είναι μια λευκή σκόνη που πωλείται με το κιλό, με την οποία κομμάτια από βοδινό, αρνί, κοτόπουλο, ακόμη και ψάρι, «κολλάνε» μεταξύ τους έτσι ώστε το τελικό προϊόν να μοιάζει με ένα συμπαγές κομμάτι κρέατος (ή ψαριού). Αφήστε το σχόλιό σας Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας στην σελίδα μας στο Facebook!...
Πηγή fanpage.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Η Ρίζα Γλυκόριζας Σε Συνδυασμό Με Το Πεντάνευρο
Η ρίζα γλυκόριζας σε συνδυασμό με το πεντάνευρο είναι ένας τέλειος τρόπος για να αποφύγετε την εμφάνιση προδιαβητικών παθήσεων όπως είναι η αντίσταση στην ινσουλίνη. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε αυτό το τσάι. 3. Τσάι με δεντρολίβανο και φασκόμηλο για το πάγκρεαςΑυτό είναι ένα εξαιρετικό τσάι και σίγουρα θα λατρέψετε τη γεύση του. Μπορείτε να το πίνετε και μετά το βραδινό σας. Εκτός από το ότι σας βοηθά να φροντίζετε το πάγκρεας δρα επίσης ως μυοχαλαρωτικό το οποίο σας χαρίζει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας για να κοιμηθείτε. Το δεντρολίβανο βοηθά κυρίως στην μείωση των φλεγμονών και αποτοξινώνει το πάγκρεας και το καλύτερο είναι να το καταναλώνετε μια φορά την ημέρα. Προσθέστε ένα βλασταράκι δεντρολίβανου και πέντε φύλλα φασκόμηλου σε νερό και αφήστε τα να φτάσουν σε σημείο βρασμού. Αφήστε το να στραγγιστεί για πέντε λεπτά. Τέλος, προσθέστε λίγο μέλι σε αυτό το τσάι και απολαύστε το. 4. Γάλα γαϊδουράγκαθουΤο τσάι με γάλα γαϊδουράγκαθου μπορείτε να το βρείτε εύκολα σε καταστήματα πώλησης φυσικών προϊόντων ακόμη και στα φαρμακεία. Αυτό το βότανο περιέχει σιλυμαρίνη, ένα φλαβονοειδές που βοηθά στην επούλωση και την επιδιόρθωση του συκωτιού και του παγκρέατος. Είναι μια ιδανική και αργή θεραπεία για τα άτομα που πάσχουν από λιπώδη νόσο του ήπατος ή από φλεγμονή στο πάγκρεας. Επιπλέον, οι αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της σιλυμαρίνης μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της ανάπτυξης των νέων κυττάρων του συκωτιού.Για την προετοιμασία του το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κουταλιά της σούπας σπόρων σε μια κούπα με βραστό νερό. Αφήστε το να σταθεί και πιείτε το μετά από κάθε σας γεύμα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του φυτού, μπορείτε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας. Συνήθως συνιστάται η ημερήσια κατανάλωση των 450 mg.Αν το λαμβάνετε σε μορφή κάψουλας είναι πιο εύκολο να ελέγχετε την ποσότητα που λαμβάνετε ημερησίως, αλλά είναι επίσης πολύ απλό να φτιάξετε ένα κλασικό τσάι.Επιλέξτε ένα από όλα τα φαρμακευτικά φυτά στα οποία αναφερθήκαμε που σας αρέσει περισσότερο και πίνετε δυο φορές την ημέρα. Το καλύτερο είναι να πίνετε τακτικά πράσινο τσάι και στη συνέχεια να το ολοκληρώνετε με ένα άλλο τσάι της αρεσκείας σας....
Πηγή pentapostagma.gr >>>
Τα καρύδια είναι πλούσια σε άλφα-λινολενικό οξύ (ALA), ένα ωμέγα-3 λιπαρό οξύ τα οποία δυναμώνουν τα μαλλιά. Προσοχή όμως στις ποσότητες που καταναλώνετε αφού περιέχουν πολλές θερμίδες Αυγά Τα αυγά είναι πολύτιμος σύμμαχός για δυνατά μαλλιά και γερά νύχια αφού περιέχουν τη βιταμίνη Β. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έλλειψη αυτή τη βιταμίνη μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση Κοτόπουλο Το κοτόπουλο αποτελεί το υπερο όπλο κατά της τριχόπτωσης αφού περιέχει πολλές βιταμίνες, πρωτεΐνη αλλά και σίδηρο που χαρίζουν δυνατά μαλλιά. Γιαούρτι και γάλα Το γιαούρτι και το γάλα είναι πηγές πηγές ασβεστίου. Καταναλώνοντας αυτά τα προϊόντα μπορείτε να δυναμώσετε τα οστά σας και να κρατήσετε γερά τα μαλλιά σας. Καρότα Τα καρότα είναι πλούσια σε βιταμίνης Α η οποία ενισχύει τις ρίζες των μαλλιών και έτσι δεν πέφτουν. Κοινοποίηση: on Twitter on Facebook on Google+...
Πηγή life2day.gr >>>
Το πολύσπορο είναι σίγουρα πιο θρεπτικό αλλά έχει και περισσότερες θερμίδες, οπότε μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί σε μία πιο λιττή εκδοχή σαντουιτς με μία πιο απλή και ελαφριά γέμιση. Κάποια είδη ψωμιού, όπως το χωριάτικο ή η μπαγκέτα, καλό είναι να ψηθούν ελαφρά πριν χρησιμοποιηθούν. 2 . Έπειτα έχουμε μια ελαφριά επάλειψη στο ψωμί με κάποιο άλλειμμα. Αντικατέστησε το βούτυρο και τη μαγιονέζα από κάποια από τις παρακάτω επιλογές: κρεμώδες τυρί χαμηλών λιπαρών, μουστάρδα, ντιπ με βάση το γιαούρτι, πέστο, ελαιόλαδο, αβοκάντο λιωμένο ή σε φέτες. Το άλλειμμα θα δώσει μία ευχάριστη γαστρονομική πινελιά στο σαντουιτσάκι σου, ενώ θα σε γλιτώσει από περιττές θερμίδες κακών λιπαρών. 3 . Για τη γέμιση προτίμησε επίσης χαμηλές σε λιπαρά επιλογές: άπαχα κρέατα, όπως γαλοπούλα ή στήθος κοτόπουλο, ψάρια, όπως τόνος ή σολομός, κάποιο αυγό ή τυρί (κίτρινο τυρί light, cottage cheese, ανθότυρο, κατίκι, φέτα, μοτσαρέλα). Σε κάθε περίπτωση, πρόσεξε η γέμιση να μην είναι ζεστή για να μη μαραθούν τα σαλατικά που θα συμπληρώσεις στη συνέχεια. Σαν γέμιση μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις κάποια ποσότητα από φαγητό της προηγούμενης ημέρας, όπως ομελέτα, μπιφτέκι, ψητό ή μαγειρεμένο κρέας κ.α. Έτσι, κάνεις μια μικρή “ανακύκλωση” και τίποτα δεν πάει χαμένο. 4 . Τέλος, πρόσθεσε άφθονα λαχανικά σε κάθε μορφή. Ωμά, ψητά, ατμού, βραστά, τριμμένα, σε φέτες και όπως αλλιώς επιθυμείς, τα λαχανικά θα δώσουν όγκο στο σαντουιτσάκι σου, χρώμα αλλά και γεύση και είναι αυτά που θα το κάνουν τόσο χορταστικό όσο και ένα πλήρες κυρίως πιάτο. Χρυσός κανόνας για ένα πετυχημένο σαντουιτσάκι είναι να μην το παρακάνεις σε ποσότητα και ποικιλία υλικών. Σε αυτή την περίπτωση, οι διαφορετικές γεύσεις ανακατεύονται τόσο που χάνονται ...
Πηγή olivemagazine.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 03/02/2017