-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Τι Είναι Οι Τηνιακοί Αμπελώνες
Οι Τηνιακοί Αμπελώνες είναι από τις ελάχιστες ελληνικές επωνυμίες που έχουν εισέλθει στους καταλόγους των εστιατορίων του διάσημου γάλλου σεφ Αλέν Ντικάς σε όλο τον κόσμο. Σήμερα η Τ-Oinos αριθμεί δύο ετικέτες λευκής, τρεις κόκκινης και μια ροζέ ποικιλίας τηνιακού κρασιού. Πρόσφατα, οι Τηνιακοί Αμπελώνες άρχισαν συνεργασία με τον φημισμένο διεθνώς οινολόγο Stephane Derenoncourt, γνωστό από τη συνεργασία του με τον Φράνσις Φορντ ...
Πηγή tanea.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Το τυρί είναι επίσης πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών, αλλά και ασβεστίου, το οποίο είναι απαραίτητο για την υγεία των οστών. Σε συνδυασμό με ψωμί ολικής άλεσης δημιουργείται ένα άκρως χορταστικό και θρεπτικό γεύμα. Για την ομελέτα (4 μερίδες): 4 αυγά 1 φλιτζανάκι του καφέ νερό ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι ½ κουταλάκι του γλυκού extra παρθένο ελαιόλαδο μια πρέζα πιπέρι μαύρο ½ πιπεριά πράσινη ½ πιπεριά κόκκινη ½ μέτριο κρεμμύδι ξερό ½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη ½ μικρή τομάτα στον τρίφτη Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στη συνέχεια αδειάζουμε το μίγμα σε ένα ταψάκι και τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για περίπου 15-20 λεπτά. Σε ψωμάκι ολικής άλεσης (~60γρ) ...
Πηγή mothersblog.gr >>>
Η παέγια στην ουσία είναι ένα πιλάφι από ρύζι με σαφράν, μέσα στο οποίο συνδυάζεται κρέας, ή συνηθέστερα, θαλασσινά και λαχανικά. Συχνά περιέχει κοτόπουλο, χοιρινό κρέας ή κουνέλι (Ανάμικτη Παέγια). Αν και θεωρείται το τυπικό ισπανικό έδεσμα, στην πραγματικότητα η ύπαρξή του μάλλον οφείλεται στο πέρασμα των Μαυριτανών από την Ισπανία. Πρόκειται δηλαδή για συνταγή με αραβικές καταβολές. The place to eat στην Αθήνα – Χάρητος 45, Κολωνάκι, τηλ. 210 7210155 7. Φαχίτας, Μεξικό Αν και η αρκετά πικάντικη -για τα ελληνικά δεδομένα- μεξικανική κουζίνα δεν είναι τόσο συμπαθής συνήθως στο «άμαθο» στομάχι μας, οι φαχίτας έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας! Tα φαχίτας είναι ζεστή τορτίγια με γέμιση με κρέας, κρεμμύδι, γουακαμόλε, ξινόκρεμα και σάλτσα. Κι όσο κι αν υπόσχεστε στον εαυτό σας «άλλο ένα και τέλος», ξέρετε ότι ο δρόμος των φαχίτας, δεν έχει γυρισμό! The place to eat στην Αθήνα -Ευδήλου 15, Γουδή, τηλ. 210 ...
Πηγή eleftherostypos.gr >>>
Το λευκό ρύζι είναι ιδανικό, αφού κατά τη διαδικασία του μαγειρέματος χάνει περισσότερες ιδιότητες στο νερό από ότι το πλήρες ρύζι. Μεταξύ των μεγαλύτερων ωφελειών του είναι οι εξής: Φυσική ενέργεια. Αντιμετώπιση γαστρεντερικών προβλημάτων, όπως η διάρροια, η ναυτία και οι εμετοί. Πρόληψη της γαστρεντερίτιδας. Συμβολή στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Συνιστάται για έγκυες γυναίκες, επειδή διεγείρει την παραγωγή μητρικού γάλακτος. Ανακούφιση από ερεθισμούς του δέρματος. Πρόληψη και θεραπεία της δυσκοιλιότητας. Για την ομορφιά Οι αντιοξειδωτικές ουσίες, οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχονται στο νερό ρυζιού κάνουν θαύματα για το δέρμα. Το νερό ρυζιού μπορεί να συμβάλει στην προστασία του δέρματός σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, να καταπολεμήσει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό και να αποτρέψει την πρόωρη γήρανση. Ένα από τα εντυπωσιακότερα συστατικά του είναι η ινοσιτόλη, μια πολύπλοκη ουσία που προάγει την ανάπτυξη των κυττάρων και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Έτσι, μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη των σημαδιών της γήρανσης και να μειώσει την εμφάνιση διευρυμένων πόρων. Θα βρείτε ιδιαίτερα σημαντικές τις παρακάτω ωφέλειες: Απαλό και λείο δέρμα. Εξαιρετική φυσική τόνωση του δέρματος. Άνοιγμα των βουλωμένων πόρων. Εξασφάλιση ενός προστατευτικού στρώματος στο δέρμα. Για λαμπερά και απαλά ...
Πηγή treladiko.gr >>>