Τι Είναι Η Σιλυμαρίνη Τι : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Η σιλυμαρίνη!! Τι είναι η σιλυμαρίνη;; Ανήκει στην οικογένεια των φλαβονοειδών που σημαίνει ότι είναι ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό συστατικό! Δράσεις: Συκώτι: Το γαϊδουράγκαθο είναι πολύ ωφέλιμο σε άτομα που πάσχουν από κίρρωση του ήπατος, χρόνια ηπατίτιδα και λιπώδες ήπαρ. Ουσιαστικά, ενισχύει τη δημιουργία νέων ηπατικών κυττάρων και ταυτόχρονα συμβάλλει στην αποτοξίνωσή του αποβάλλοντας βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες. Επιπλέον, μειώνει τις τρανσαμινάσες (ένζυμα – δείκτες λειτουργίες του συκωτιού), προλαμβάνοντας έτσι φθορές οργάνων. Καρδιαγγειακές παθήσεις: Μία από τις δράσεις των φλαβονών είναι η μείωση της χοληστερίνης. Ρύθμιση σακχάρου - βάρους: Η σιλυμαρίνη ρυθμίζει την παραγωγή ινσουλίνης στον οργανισμό μας, αποκαθιστώντας τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μας. Αυτό κατ’ επέκταση βοηθά και στη ρύθμιση του βάρους ...
Πηγή 2happy.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Η Υπομονή Στα Cookies
Η υπομονή στα cookies είναι χρυσός! Όταν φτιάχνετε cookies καλό είναι να μην βιάζεστε ανάμεσα στα ψησίματα ή αλλιώς να περιμένετε να κρυώσει λίγο ένα ταψί πριν βάλετε μέσα την επόμενη παρτίδα μπισκότων για ψήσιμο. Επιπλέον, αφού ψηθούν περιμένετε να κρυώσουν καλά πριν τα κλείσετε στα μπολ που θα τα αποθηκεύσετε. Λίγα λόγια για την απίστευτη Dorie Greenspan Γεννήθηκε στο Brooklyn και σε ηλικία 12 ετών έκαψε ολοκληρωτικά την κουζίνα στο πατρικό της, γεγονός που την απέτρεψε από το να μαγειρέψει ξανά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που παντρεύτηκε. Η αγάπη της για τη μαγειρική την οδήγησε να παρατήσει το διδακτορικό της στη γεροντολογία για να ψήνει cookies στο υπόγειο ενός εστιατορίου και μάλιστα, την απέλυσαν αλλά καθόλου δεν την πείραξε! Έχει μια στήλη στο γαστρονομικό κομμάτι της εφημερίδας Washington Post, έχει γράψει 12 βιβλία μαγειρικής και έχει κερδίσει πολλά βραβεία....
Πηγή olivemagazine.gr >>>
Το πολύσπορο είναι σίγουρα πιο θρεπτικό αλλά έχει και περισσότερες θερμίδες, οπότε μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί σε μία πιο λιττή εκδοχή σαντουιτς με μία πιο απλή και ελαφριά γέμιση. Κάποια είδη ψωμιού, όπως το χωριάτικο ή η μπαγκέτα, καλό είναι να ψηθούν ελαφρά πριν χρησιμοποιηθούν. 2 . Έπειτα έχουμε μια ελαφριά επάλειψη στο ψωμί με κάποιο άλλειμμα. Αντικατέστησε το βούτυρο και τη μαγιονέζα από κάποια από τις παρακάτω επιλογές: κρεμώδες τυρί χαμηλών λιπαρών, μουστάρδα, ντιπ με βάση το γιαούρτι, πέστο, ελαιόλαδο, αβοκάντο λιωμένο ή σε φέτες. Το άλλειμμα θα δώσει μία ευχάριστη γαστρονομική πινελιά στο σαντουιτσάκι σου, ενώ θα σε γλιτώσει από περιττές θερμίδες κακών λιπαρών. 3 . Για τη γέμιση προτίμησε επίσης χαμηλές σε λιπαρά επιλογές: άπαχα κρέατα, όπως γαλοπούλα ή στήθος κοτόπουλο, ψάρια, όπως τόνος ή σολομός, κάποιο αυγό ή τυρί (κίτρινο τυρί light, cottage cheese, ανθότυρο, κατίκι, φέτα, μοτσαρέλα). Σε κάθε περίπτωση, πρόσεξε η γέμιση να μην είναι ζεστή για να μη μαραθούν τα σαλατικά που θα συμπληρώσεις στη συνέχεια. Σαν γέμιση μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις κάποια ποσότητα από φαγητό της προηγούμενης ημέρας, όπως ομελέτα, μπιφτέκι, ψητό ή μαγειρεμένο κρέας κ.α. Έτσι, κάνεις μια μικρή “ανακύκλωση” και τίποτα δεν πάει χαμένο. 4 . Τέλος, πρόσθεσε άφθονα λαχανικά σε κάθε μορφή. Ωμά, ψητά, ατμού, βραστά, τριμμένα, σε φέτες και όπως αλλιώς επιθυμείς, τα λαχανικά θα δώσουν όγκο στο σαντουιτσάκι σου, χρώμα αλλά και γεύση και είναι αυτά που θα το κάνουν τόσο χορταστικό όσο και ένα πλήρες κυρίως πιάτο. Χρυσός κανόνας για ένα πετυχημένο σαντουιτσάκι είναι να μην το παρακάνεις σε ποσότητα και ποικιλία υλικών. Σε αυτή την περίπτωση, οι διαφορετικές γεύσεις ανακατεύονται τόσο που χάνονται ...
Πηγή olivemagazine.gr >>>
Τι Είναι Ο Βραστός Ελληνικού Τύπου Καφές
Ο βραστός ελληνικού τύπου καφές, που είναι πλούσιος σε και και περιέχει μόνο μια μέτρια ποσότητα καφεΐνης, φαίνεται να έχει οφέλη σε σύγκριση με άλλα ροφήματα καφέ. " Η έρευνα δεν αφορά την σύγκριση των θρεπτικών ουσιών του ελληνικού καφέ σε σχέση με άλλα ροφήματα καφέ , αλλά ίσως ο βρασμός του να ενισχύει την λειτουργία και τη δραστικότητα αυτών των αντιοξειδωτικών πολυφαινολών....
Πηγή kerkinitoday.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 09/01/2017