Τι Είναι Το Κεμπάπ : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Το κεμπάπ είναι ένα πολύ νόστιμο φαγητό ομολογουμένως αλλά λίγο βαρύ. Αυτό γιατί φτιάχνεται από αρνίσιο κιμά και περιέχει αρκετά μπαχαρικά. Αυτή η συνταγή έρχεται από τα βάθη της Περσίας και συγκεκριμένα το σημερινό Ιράν.Είναι νοστιμότατο και μυρωδάτο αφού περιέχει αρκετά μπαχαρικά και μυρωδικά (ανατολίτικο φαγητό=μπαχαρικά).Περσική συνταγή για κεμπάπ. Απολαύστε το…Υλικά:1 μεσαίο κρεμμύδι, αποφλοιωμένο1 κιλό αρνίσιο κιμά2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα2 κουταλάκια του γλυκού μοσχοκάρυδο2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα1 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι1 κουταλάκι ...
Πηγή mylady.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Η Κατανάλωση Αλκοολούχων Ποτών
Η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών δεν είναι υπόθεση της σύγχρονης κοινωνίας. Είναι συνήθεια τόσο παλιά όσο και κοινωνική ζωή των ανθρώπων. Η κατανάλωση χαμηλών ποσοτήτων συνήθως δεν προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα. Μην περιμένεις να αποκτήσεις σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ για να ελέγξεις τις συνήθειές σου σχετικά με το ποτό. Μέτρησε πόσες μονάδες αλκοόλης καταναλώνεις την μέρα και πόσες την εβδομάδα. Προσπάθησε να θέσεις όρια και μην ξεχνάς, δεν χρειάζεσαι πολύ ποτό για να διασκεδάσεις....
Πηγή pliroforiodotis.gr >>>
Το τυρί είναι επίσης πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών, αλλά και ασβεστίου, το οποίο είναι απαραίτητο για την υγεία των οστών. Σε συνδυασμό με ψωμί ολικής άλεσης δημιουργείται ένα άκρως χορταστικό και θρεπτικό γεύμα. Για την ομελέτα (4 μερίδες): 4 αυγά 1 φλιτζανάκι του καφέ νερό ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι ½ κουταλάκι του γλυκού extra παρθένο ελαιόλαδο μια πρέζα πιπέρι μαύρο ½ πιπεριά πράσινη ½ πιπεριά κόκκινη ½ μέτριο κρεμμύδι ξερό ½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη ½ μικρή τομάτα στον τρίφτη Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στη συνέχεια αδειάζουμε το μίγμα σε ένα ταψάκι και τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για περίπου 15-20 λεπτά. Σε ψωμάκι ολικής άλεσης (~60γρ) ...
Πηγή mothersblog.gr >>>
Τι Είναι Τα Μήλα Της Ζαγοράς
Τα μήλα της Ζαγοράς είναι τα πρώτα στην Ευρώπη που κατέκτησαν Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης, μαζί και το ευρωπαϊκό κοινό. Οι κυριότερες ποικιλίες είναι τα Starkin Delicious, που αποτελούν τον μεγαλύτερο όγκο της παραγωγής, τα πρασινοκίτρινα Golden Delicious, μια παλιά ποικιλία από υποκόκκινα μήλα και, φυσικά, τα φιρίκια που είναι απόλυτα ταυτισμένα με την περιοχή του Πηλίου και τη δεκαετία του ’50 τα θεωρούσαν τους «βασιλιάδες του μήλου». Η νοστιμιά τους οφείλεται στο μικροκλίμα της περιοχής, που δίνει βαρύτερους χειμώνες από άλλες περιοχές με το ίδιο υψόμετρο. Το 1916, 199 Ζαγοριανοί ίδρυσαν έναν από τους πρώτους συνεταιρισμούς, όταν το μήλο αντικατέστησε το τοπικό μετάξι, που ναι μεν έχτισε την οικονομική ακμή και την αρχοντιά της Ζαγοράς αλλά δεν κατάφερε στο τέλος να αναμετρηθεί με το αγγλικό εμπόριο. Με τη μέθοδο της «ολοκληρωμένης παραγωγής», το 1996, το μήλο Ζαγορίν αποκτά Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης και το αυτοκόλλητο που ξεχωρίζει τη δική του, τραγανή, αρωματική ποιότητα. Πρόσφατα, ο συνεταιρισμός τυποποιεί και ένα καταπληκτικό πετιμέζι μήλου, ακολουθώντας την παλιά τοπική συνταγή, με την οποία οι ντόπιες νοικοκυρές συνόδευαν τις ζεστές τηγανίτες τους....
Πηγή olivemagazine.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 03/01/2017