-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Τι Είναι Οι Έτοιμες Συσκευασμένες Σαλάτες
Οι έτοιμες συσκευασμένες σαλάτες είναι άκρως επικίνδυνες για σαλμονέλα | διαφορετικό Οι εργαστηριακές αναλύσεις έδειξαν ότι οι χυμοί που εκκρίνονται από τα κομμένα φύλλα, λόγω της υγρασίας και των θρεπτικών συστατικών τους, αποτελούν πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη του επικίνδυνου μικροοργανισμού, που μπορεί να αποβεί ακόμη και θανατηφόρος. Οι σαλάτες και το σπανάκι, που πουλιούνται έτοιμα κομμένα μέσα σε πλαστική σακούλα, αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα μόλυνσης από το βακτήριο σαλμονέλα, σύμφωνα με μια νέα μελέτη επιστημόνων στη Βρετανία, με τη συμμετοχή ενός νεαρού Έλληνα ερευνητή. Οι ...
Πηγή diaforetiko.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Πώς Είναι Η Κατάψυξη Της Ντομάτας
Η κατάψυξη της ντομάτας είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να τη γευτούμε στα γεύματα του χειμώνα. Επιλέξτε μικρές ντομάτες, τεμαχίστε τις στη μέση και τοποθετήστε τις με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω σε ένα λαδόχαρτο. Παγώστε τις και μεταφέρετέ τις σε ένα σακούλι αποθήκευσης τροφίμων ή άλλο δοχείο. Όταν θελήσετε να τις γευτείτε προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς Κελσίου. Βάλτε τις ντομάτες σε ένα σκεύος από πυρίμαχο γυαλί ραντίστε τις με ελαιόλαδο, προσθέστε αλατοπίπερο και βάλτε τις στο φούρνο για 45 λεπτά. Συνδυάζονται άψογα με ρύζι, μακαρόνια ή πληγούρι κλπ. 2. Αποξήρανση Οι λιαστές ντομάτες είναι αρωματικές, πολύ νόστιμες, αλλά η τιμή τους είναι λίγο «τσιμπιμένη». Παρακάμψτε τους ενδιάμεσους και φτιάξτε τις μόνοι σας. Αγοράστε μερικά κιλά και τεμαχίστε τις μικρότερες στη μέση και τις μεγαλύτερες στα τέσσερα ή σε φέτες. Επειδή είναι (σχεδόν) βέβαιο ότι δεν διαθέτετε αποξηραντή, προθερμάνετε το φούρνο σας στους 120 βαθμούς. Τοποθετήστε τις ντομάτες με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω σε ένα λαδόχαρτο και ψήστε έως ότου απωλέσουν τους χυμούς τους και ζαρώσουν για δύο έως πέντε ώρες ανάλογα με το μέγεθος των λαχανικών σας. Οι αποξηραμένες ντομάτες συντηρούνται στο ελαιόλαδο για μήνες. Εάν διαπιστώσετε μετά την ...
Πηγή econews.gr >>>
Τι Είναι Οι Χοχλιοί Μαγείρεμα
Οι χοχλιοί είναι πλέον έτοιμοι για μαγείρεμα. Εκτέλεση 1. Απλώνουμε 2-3 κουταλιές αλάτι σε ένα τηγάνι και τοποθετούμε τους χοχλιούς «αμπούμπουρα» (με τη μούρη προς τα κάτω). (χρόνος 2 Δ ) 2. Οταν σταματήσουν οι χοχλιοί να «τραγουδούν» (να τσιτσιρίζουν), προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε καλά. (χρόνος 3 Δ ) 3. Τους αφήνουμε να τηγανιστούν για μερικά λεπτά και μετά ρίχνουμε στο τηγάνι το ξίδι και το αρισμαρί και αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά. (χρόνος 20 Δ -25 Δ ) 4. Οι χοχλιοί είναι έτοιμοι να σερβιριστούν σε βαθιά πιατέλα με όλη τους τη σάλτσα. Η συνταγή προέρχεται από το βιβλίο «Κρητική παραδοσιακή κουζίνα- Το θαύμα της κρητικής διατροφής» των Μαρίας και Νίκου Ψιλάκη....
Πηγή tovima.gr >>>
Ποιός Είναι Ο Καλύτερος Κρόκος Αυγού
Ο καλύτερος κρόκος αυγού είναι το πορτοκαλί, όσο πιο βαθύ τόσο το καλύτερο! Ο χλωμός κίτρινος σε χρώμα κρόκος είναι ένα σημάδι ότι το κοτόπουλο έζησε σε κακές συνθήκες και ήταν άρρωστο. Αυτό το αυγό περιέχει λιγότερα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες από το υγιείς αυγό. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, ο θαμπός κρόκος μπορεί να περιέχει επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν σοβαρή λοίμωξη του στομάχου. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, μπορείτε να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα για την οικογένειά σας ! Απλά πρέπει να αγοράζετε φρέσκα αυγά σε διάφορα σημεία και να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά τους. Είμαι βέβαιος ότι θα εκπλαγείτε από το πόσο μεγάλη διαφορά έχουν … Διαφημιστείτε εδώ 1.7kSHARES ⇧⇧ Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση! :) 2016-03-17 Εδώ σχολιάζεις ...
Πηγή press-news.gr >>>