-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Τι Είναι Τα Εμφιαλωμένα Νερά
Τα εμφιαλωμένα νερά είναι όχι μόνο οικονομικά πανάκριβα, αλλά καιν από περιβαλλοντική άποψη. Η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να δημιουργήσει υπερβολικές συγκεντρώσεις νατρίου, καθώς επίσης και διάφορες τοξίνες ακόμη και βενζόλιο που είχαν ανιχνευθεί στο παρελθόν. Μπουκάλια φτιαγμένα από PET (τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο) διαπιστώθηκε ότι περιέχουν έστω και χαμηλά επίπεδα από το βαρύ μέταλλο αντιμόνιο. Είναι ενδεχόμενο, επίσης, ορισμένες τοξικές ουσίες που βρίσκονται στο περιβάλλον κατά τη διύλιση ή και κατά τη μεταφορά και αποθήκευση των εμφιαλωμένων νερών να διαπεράσουν το πλαστικό και να εμπλουτίσουν το νερό. Iδιαίτερη προσοχή επίσης πρέπει να δίνεται στις συνθήκες και τον τρόπο αποθήκευσης και μεταφοράς των φιαλών....
Πηγή itrofi.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Το Ξύσμα Ενός Λεμονιού Ή Πορτοκαλιού
Το ξύσμα ενός λεμονιού ή πορτοκαλιού είναι ίσως από τα πιο αρωματικά υλικά σε ένα φαγητό ή γλυκό όμως δεν πρέπει να αφήνετε αυτό το υλικό να "περιμένει"πολλή ώρα, καθώς χάνει το άρωμα και τη γεύση του, χάνοντας ταυτόχρονα την υγρασία και τα έλαιά του. Μπορείτε, μάλιστα, να δοκιμάσετε να πάρετε ξύσμα όχι με τον τρίφτη, αλλά με το μαχαίρι, κόβοντας μακριές λωρίδες της φλούδας, αφήνοντας την πικρή, άσπρη ψίχα, κι έπειτα ψιλοκόβοντάς τες με το κατάλληλο μαχαίρι. Για τη ζύμη: 150 γρ. αμυγδαλόψιχα 150 γρ. ζάχαρη άχνη 1 αυγό 150 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. αλεύρι Ξύσμα 1 λεμονιού και 1 πράσινου λεμονιού Ξυσμα 1 πορτοκαλιού 2 κουταλιές χυμός πορτοκαλιού Για τη διακόσμηση: φρουί γλασέ πορτοκάλι Εκτέλεση: Χτυπάμε το αυγό προσθέτοντας τον χυμό του πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα ψιλοκομμένα, την άχνη και ζυμώνουμε. Προσθέτουμε και τα ξύσματα ...
Πηγή infokids.gr >>>
Τι Είναι Η Μαύρη Σοκολάτα Πλούσια Σε Αντιοξειδωτικά
Η μαύρη σοκολάτα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όταν είναι σε μικρή ποσότητα δεν θα σας επιβαρύνει στο να διατηρήσετε μια ισορροπημένη διατροφή, όπως και τα 2-3 μπισκοτάκια ολικής άλεσης. Έτσι το πρωινό αυτό αποτελεί παράλληλα και ένα πολύ καλό υποκατάστατο γλυκού!...
Πηγή youweekly.gr >>>
Τι Είναι Η Υπομονή Στα Cookies
Η υπομονή στα cookies είναι χρυσός! Όταν φτιάχνετε cookies καλό είναι να μην βιάζεστε ανάμεσα στα ψησίματα ή αλλιώς να περιμένετε να κρυώσει λίγο ένα ταψί πριν βάλετε μέσα την επόμενη παρτίδα μπισκότων για ψήσιμο. Επιπλέον, αφού ψηθούν περιμένετε να κρυώσουν καλά πριν τα κλείσετε στα μπολ που θα τα αποθηκεύσετε. Λίγα λόγια για την απίστευτη Dorie Greenspan Γεννήθηκε στο Brooklyn και σε ηλικία 12 ετών έκαψε ολοκληρωτικά την κουζίνα στο πατρικό της, γεγονός που την απέτρεψε από το να μαγειρέψει ξανά, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που παντρεύτηκε. Η αγάπη της για τη μαγειρική την οδήγησε να παρατήσει το διδακτορικό της στη γεροντολογία για να ψήνει cookies στο υπόγειο ενός εστιατορίου και μάλιστα, την απέλυσαν αλλά καθόλου δεν την πείραξε! Έχει μια στήλη στο γαστρονομικό κομμάτι της εφημερίδας Washington Post, έχει γράψει 12 βιβλία μαγειρικής και έχει κερδίσει πολλά βραβεία....
Πηγή olivemagazine.gr >>>