-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Το πορτοκάλι είναι το δώρο του χειμώνα που μας προστατεύει από τα μικρόβια που ευδοκιμούν αυτή την εποχή χαρίζοντας μας ευεξία και ενέργεια στην καθημερινότητά μας. Ένα ποτήρι χυμός πορτοκάλι το πρωί αυξάνει την πνευματική εγρήγορση και την ικανότητα συγκέντρωσης, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα μας. Τα πορτοκάλια είναι διάσημα παγκοσμίως για την υψηλή συγκέντρωση τους σε βιταμίνης C. Ένα ποτήρι χυμού πορτοκαλιού έχει περισσότερα οφέλη από την βιταμίνη C σε δισκία. Παρόλο που ένα ποτήρι χυμού πορτοκαλιού μπορεί να μας δώσει την απαραίτητη ποσότητα βιταμίνης C, αυτή δεν είναι η μόνη προσφορά για τον οργανισμό μας μιας και τα πορτοκάλια περιέχουν δεκάδες άλλες πολύτιμες ουσίες. Ένα πορτοκάλι έχει πάνω από 170 διαφορετικά φυτοθρεπτικά συστατικά. Τα πορτοκάλια είναι μια καλή πηγή αμινοξέων, βήτα-καροτένιου, πηκτίνης, καλίου, σιδήρου, ...
Πηγή econews.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Το sushi πλέον είναι και ποιοτικό και οικονομικό και απευθύνεται σε όλους! Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, παρέες, ζευγάρια απολαμβάνουν την αυθεντική sushi εμπειρία χωρίς να ξοδεύουν πια μια περιουσία. Η πρόταση όμως των Koi έκανε ακόμα κι αυτούς που δεν ήταν... φαν του είδους να επιτρέψουν στον εαυτό τους αυτή τη δοκιμή. Προσφέροντας ποιοτικό sushi, προσαρμοσμένο φυσικά στα ελληνικά δεδομένα και στις γεύσεις που αρέσουν στον Έλληνα, μπορείς να ικανοποιήσεις ακόμα και αυτόν που δεν το έχει εντάξει στις πλέον αγαπημένες του γεύσεις. Γιατί; Γιατί από τη στιγμή που πρόκειται για μια οικονομική πρόταση, ακόμα και ο πιο δύσπιστος πελάτης έχει τη δυνατότητα να το δοκιμάσει! Και όταν το προϊόν είναι φρέσκο, ποιοτικό και γευστικό, τότε σε κάνει να το αγαπήσεις! Το μυστικό όμως δεν είναι μόνο μέσα στην κουζίνα! Φιλική ατμόσφαιρα, μοντέρνος χώρος, καλό service και χαλαρή διάθεση, μετέτρεψαν το Koi σε μια απολαυστική συνήθεια! Σύνταγμα, Βούλα, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Πειραιάς, Μελίσσια, Πόρτο Ράφτη, Γλυφάδα, Ν.Φιλαδέλφεια, Ν.Σμύρνη, Καλαμαριά και κέντρο Θεσσαλονίκης σερβίρουν στο κοινό τις μοναδικές Κoi γεύσεις και η συνέχεια φαίνεται ιδιαίτερα δυναμική. ...που έφερε την επιτυχία στο koi! Το Koi δεν θα το βαρεθείς ποτέ! Ο κατάλογος ανανεώνεται 4 φορές το χρόνο, προσφέροντας νέες γεύσεις στο κοινό. Δεν είναι τυχαίο που όλοι μιλούν για το Koi experience... Η επίσκεψη σε ένα κατάστημα Koi δεν είναι απλά μια έξοδος για φαγητό, ή μια επιλογή για delivery του υγιεινού εδέσματος... αλλά μια value for money επιλογή που καλεί όλους σε ένα γευστικό ταξίδι μέσα από μια υγιεινή, απολαυστική διαδρομή!...
Πηγή franchise-success.gr >>>
Το fast food είναι ελκυστικό αλλά όχι υγιεινό και σίγουρα αποτελεί τη λύση σου αν δεν πάρεις φαγητό μαζί σου από το σπίτι γι’ αυτό μην το παραμελείς. Τσιμπολογάς Μπορεί να μην εύκολο να το αποφύγεις αλλά έστω περιόρισέ το. Όταν για παράδειγμα κάτσεις στον καναπέ για να δεις την αγαπημένη σου ταινία, βάλε σε ένα μπολ μετρημένα πατατάκια και μην πάρεις όλη τη σακούλα που σίγουρα θα εξαφανίσεις. Δεν πίνεις νερό! Το νερό βοηθάει αισθητά τον οργανισμό να λειτουργήσει και σου κόβει την όρεξη! Δες όλα τα σχόλια url_encoded http%3A%2F%2Fwww.neolaia.gr%2F2016%2F10%2F27%2Fkathimerina-lathi-pou-kaneis-kai-den-adunatizeis%2F , , , # # # #...
Πηγή neolaia.gr >>>
Τι Είναι Το Τηγάνισμα Φαγητού Με Παρθένο Ελαιόλαδο
Το τηγάνισμα φαγητού με παρθένο ελαιόλαδο είναι ένα μεγάλο λάθος. Ξεκινά και βγάζει καπνό σε μεγάλες θερμοκρασίες, χαλώντας την γεύση του φαγητού και κάνοντας το λιγότερο υγιεινό. 3. Δοκίμασε να ρίξεις με προσοχή ένα αυγό σε ένα βαθύ μπολ κρύου νερού. Ένα φρέσκο αυγό θα βυθιστεί στον πάτο του μπολ και «ξαπλώσει». Αν το αυγό ισορροπήσει μέσα στο νερό, είναι 2-3 εβδομάδων και είναι ακόμα καλό. Αν το αυγό επιπλεύσει στην επιφάνεια, έχει χαλάσει και δεν πρέπει να το φας. 4. Το να σερβίρεις φρεσκοψημένο κρέας είναι λάθος. Αν αφήσεις το κρέας να «ξεκουραστεί» μετά το μαγείρεμα, θα πετύχεις πολύ καλύτερη υφή και γεύση. 6. Μια στρώση απο φέτες λεμονιού ανάμεσα στο ψάρι και το γκριλ όχι μόνο εμποδίζει το ψάρι απο το να κολλήσει στη σχάρα αλλα προσθέτει και ιδιαίτερη γεύση. 7. Πασπάλισε τα πράσινα λαχανικά με λίγο αλάτι για να αποφύγεις το να κολλάνε στο μαχαίρι σου. 8. Αν θες να κάνεις το βούτυρο να μαλακώσει γρήγορα χωρίς να λιώσει, χρησιμοποιήσε αυτό το τρικ: Βάλε ένα ποτηρι νερό στον φούρνο μικροκυμάτων και ζέστανε το λίγο. Έπειτα, αφαίρεσε το νερό και τοποθέτησε το ποτήρι πάνω απο το κομμάτι βούτυρο. Το βούτυρο κάτω απο το ποτήρι θα αρχίσει να μαλακώνει και θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις. 9. Το κρασί μπορεί να παραμείνει φρέσκο για μερικές μέρες αφού το ανοίξεις. 10. Το να βάζεις υπερβολικά πολύ φαγητό στο τηγάνι είναι πιθανότατα ένα απο τα συχνότερα μαγειρικά λάθη. Αν θες να έχεις μαλακό, ζουμερό κρέας αντ για σκληρό και στεγνό κρέας, άσε αρκετό χώρο ανάμεσα στα κομμάτια. 11. Όταν ψήνεις ...
Πηγή neolaia.gr >>>