Ποιά Είναι Η Ελληνική Παραγωγή Ντομάτας : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Ποιά Είναι Η Ελληνική Παραγωγή Ντομάτας
Η ελληνική παραγωγή ντομάτας είναι εποχική και ως εκ τούτου ελλειμματική. Μια πολιτική κινήτρων για την ανάπτυξη θερμοκηπίων θα μπορούσε σε πρώτη φάση να υποκαταστήσει τις εισαγωγές και σε δεύτερη να καταστήσει την Ελλάδα κέντρο παραγωγής κηπευτικών υψηλής ποιότητας για ολόκληρη την Ευρώπη,προσφέροντας δυνατότητες εισοδήματος και απασχόλησης σε πλήθος ανέργων που σήμερα ξεροσταλιάζουν έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΔ ή περιμένουν μια ευκαιριακή απασχόληση τους θερινούς μήνες. Αλλά δεν είναι μόνο οι ντομάτες.Το ίδιο συμβαίνει και με πλήθος άλλων κηπευτικών που επίσης εισάγονται μαζικά, όπως βεβαίως και με το μέλι, τα καρύδια, τα αμύγδαλα, τα φουντούκια, τα ...
Πηγή tovima.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Το πράσινο τσάι είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και κάθε μέρα όλο και κάτι νέο ανακαλύπτεται για αυτό. Μπορεί να σας ενδιαφέρει το γεγονός ότι μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Metabolics εξηγεί ότι η καθημερινή κατανάλωση πράσινου τσαγιού ενισχύει τη λειτουργία του παγκρέατος και το προστατεύει από την ανάπτυξη καρκίνου.Αυτό οφείλεται σε μια χημική ένωση με την ονομασία EGCG (επιγαλλοκατεχίνη-3-γαλλικού εστέρα), που βρίσκεται στο πράσινο τσάι. Εμποδίζει τα καρκινικά κύτταρα του παγκρέατος να σχηματιστούν ή να αναδιπλασιαστούν. Σίγουρα αυτό δεν μπορεί να θεραπεύσει αυτή την ασθένεια, αλλά μπορεί να ελαττώσει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του παγκρέατος. Παρακαλούμε πίνετε μια κούπα πράσινο τσάι σε καθημερινή βάση. 2. Τσάι με πεντάνευρο και γλυκόριζαΓνωρίζετε ποια είναι τα οφέλη της ανάμιξης αυτών των δυο φαρμακευτικών φυτών; Σίγουρα θα σας αρέσει να πίνετε αυτό το τσάι μετά από το κύριο γεύμα σας.Προσθέστε λίγη ρίζα γλυκόριζας και μια κουταλιά της σούπας πεντάνευρο σε μια κούπα με καυτό νερό – αυτό το τσάι προωθεί την αποτοξίνωση του παγκρέατος. Η ρίζα γλυκόριζας περιέχει ένα μόριο το οποίο βοηθά στον έλεγχο της γλυκόζης σε κυτταρικό επίπεδο ενώ παράλληλα δρα ως αντιφλεγμονώδες και βοηθά στην ίαση του παγκρέατος.Η ρίζα γλυκόριζας σε συνδυασμό με το πεντάνευρο είναι ένας τέλειος τρόπος για να αποφύγετε την εμφάνιση προδιαβητικών παθήσεων όπως είναι η αντίσταση στην ινσουλίνη. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε αυτό το τσάι. 3. Τσάι με δεντρολίβανο και φασκόμηλο για το πάγκρεαςΑυτό είναι ένα εξαιρετικό τσάι και σίγουρα θα λατρέψετε τη γεύση του. Μπορείτε να το πίνετε και μετά το βραδινό σας. Εκτός από το ότι σας βοηθά να φροντίζετε το πάγκρεας δρα επίσης ως μυοχαλαρωτικό το οποίο σας χαρίζει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας για να κοιμηθείτε. Το δεντρολίβανο βοηθά κυρίως στην μείωση των φλεγμονών και αποτοξινώνει το πάγκρεας και το καλύτερο είναι να το καταναλώνετε μια φορά την ημέρα. Προσθέστε ένα βλασταράκι δεντρολίβανου και πέντε φύλλα φασκόμηλου σε νερό και αφήστε τα να φτάσουν σε σημείο βρασμού. Αφήστε το να στραγγιστεί για πέντε λεπτά. Τέλος, προσθέστε λίγο μέλι σε αυτό το τσάι και απολαύστε το. 4. Γάλα γαϊδουράγκαθουΤο τσάι ...
Πηγή pentapostagma.gr >>>
Ποιά Είναι Τα Σημαντικότερα Οφέλη Από Το Λεμόνι
Τα σημαντικότερα οφέλη από το λεμόνι είναι οι ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιιικές του ιδιότητες, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στην απώλεια σωματικού βάρους. Τα λεμόνια είναι τροφή πλούσια σε βιταμίνη C, Β, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, ένζυμα, αντιοξειδωτικά, και φυτικές ίνες. Δείτε για ποιους λόγους αξίζει να πίνετε κάθε πρωί ένα ποτήρι με ζεστό νερό και λεμόνι: Συμβάλλει στην καλύτερη πέψη Ο χυμός του λεμονιού απομακρύνει τα ανεπιθύμητα υλικά και τις τοξίνες από το σώμα. Η ατομική του σύνθεση είναι παρόμοια με το σάλιο και το υδροχλωρικό οξύ στα πεπτικά υγρά. Ενθαρρύνει το ήπαρ να παράγει χολή, η οποία είναι ένα οξύ που απαιτείται για την ...
Πηγή grandesecreto.gr >>>
Τι Είναι Το Άγριο Σκουμπρί
Το άγριο σκουμπρί είναι πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που βοηθούν στη λειτουργία του εγκεφάλου. Επίσης έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε προσμείξεις, γεγονός που το καθιστά μια πολλή καλή επιλογή για εσάς και για τον πλανήτη. Bonus tip: Προσοχή στα «βιολογικά» θαλασσινά. Πολλά βιολογικά ιχθυοτροφεία, δεν έχουν πιστοποιηθεί ως τέτοια. Αντί των βιολογικών λοιπόν, ψάξτε για υγιή άγρια ψάρια από ψαράδες που εμπιστεύεστε. ΝΑΙ: στρείδια, μύδια και χτένια Ένας απλός κανόνας: Απολαύστε πολλά οστρακοειδή Τι σημαίνει: Σε γενικές γραμμές, τα οστρακοειδή είναι μια πολύ καλή επιλογή. Τα στρείδια, τα μύδια και τα κυδώνια άγριας εκτροφής, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας του νερού και λόγω της μικρότερης διάρκειας ζωής τους, έχουν την τάση να συσσωρεύουν λιγότερες προσμίξεις. Για τα χτένια, τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα και πρέπει να αναζητήσετε εκείνα που έχουν αλιευθεί με τις λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ: άγριος σολομός Ένας απλός κανόνας: Φάτε μεγάλα ψάρια με προσοχή και σπάνια Τι σημαίνει: Ακριβώς όπως τα πολλά γλυκά θα πρέπει να είναι μια περιστασιακή απόλαυση, το ίδιο ισχύει και για τα μεγάλα ψάρια όπως ο σολομός. Τα μεγαλύτερα ψάρια χρειάζονται χρόνια για να αναπαραχθούν και τα χρόνια υπεραλίευσης θέτουν πολλά μεγάλα είδη ψαριών σε μεγάλο κίνδυνο. Επίσης, τα μεγάλα ψάρια που βρίσκονται ψηλά στην τροφική αλυσίδα, συχνά περιέχουν υψηλότερα επίπεδα ρύπων, όπως ο υδράργυρος, διότι συσσωρεύονται στην τροφική αλυσίδα (ο άγριος σολομός αποτελεί εξαίρεση και μια υγιεινή επιλογή). ΌΧΙ: Γαρίδες Ένας απλός κανόνας: ξεχάστε τις τυχαία αλιευμένες γαρίδες Τι σημαίνει: Αν θέλετε να τρώτε θαλασσινά και ψάρια υπεύθυνα, πείτε «αντίο» στις γαρίδες, καθώς κατά την αλίευσή τους, στα δίχτυα, πιάνονται πολλά ακόμη πράγματα. Έρευνα έχει δείξει ότι στις ψαριές γαρίδας, περιλαμβάνονται αρκετά κιλά που δεν είναι γαρίδες. Πολλά μέρη από αυτά πέφτουν στο πλοίο, άλλα ...
Πηγή polispress.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 05/01/2017