Τι Είναι Ο Ορρός Γάλακτος: Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Τι Είναι Ο Ορρός Γάλακτος
Ο ορρός γάλακτος είναι προϊόν των αγελάδων που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, ορμόνες και αντιβιοτικά. Ο ορρός γάλακτος στεγνώνεται με θερμότητα και με αυτή τη διαδικασία χάνει σχεδόν το 90% των όποιων θρεπτικών ουσιών του, καθιστώντας το εντελώς άχρηστο. Θυμηθείτε: Μεταλλαγμένα στη διατροφή μας! Και κάτι ανάλογο συμβαίνει και γενικά με τα γάλατα του εμπορίου: Επικίνδυνο κοκτέιλ 20 χημικών ουσιών σε ένα ποτήρι γάλα! Λεκιθίνη σόγιας Η λεκιθίνη σόγιας παράγεται όταν ένας χημικός διαλύτης εξάγει σογιέλαιο από ακατέργαστη σόγια. Στη συνέχεια, θα «αποκομμιωθεί» με νερό έως ότου η λεκιθίνη διαχωριστεί από το έλαιο. Έπειτα θα υποστεί λεύκανση σε μια ξηρή κατάσταση με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Η σόγια πλέον κατά 98% είναι γενετικά τροποποιημένο προϊόν: Είναι η Σόγια επικίνδυνη; Δείτε και Πετάξτε αυτό το λάδι: Είναι πιο επικίνδυνο και από τη ζάχαρη Βανιλλίνη Η βανιλίνη είναι χημικά επεξεργασμένη σε ένα εργαστήριο, χρησιμοποιώντας πετρέλαιο και το 95% αποτελείται μόνο το άρωμα της βανίλιας, με σχεδόν μηδαμινό ίχνος της πραγματικής βανίλιας. Δείτε και Συντηρητικά – Πρόσθετα τροφίμων, μία ωρολογιακή βόμβα Όξινο γλουταμινικό νάτριο Επίσης, περιέχει MSG ,το οποίο έχει επιβλαβή επίπεδα της εξιτο-τοξίνης και γλουταμινικού οξέος. Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι η εξιτο-τοξίνη οδηγεί σε πολλές νευρολογικές διαταραχές, όπως ημικρανίες και επιληπτικές κρίσεις. Εδώ και αν μιλάμε για δηλητήριο: Όξινο γλουταμινικό νάτριο: η μάστιγα της σύγχρονης διατροφής! MSG: Το αργό δηλητήριο σε συνηθισμένες τροφές που δεν φανταζόμαστε Οπότε η λύση; Εύκολη σπιτική μερέντα με πραγματικά φουντούκια, χωρίς ζάχαρη!! Επίσης η φίλη Anna Rokoudi προτείνει μία αρκετά καλή λύση: το ταχίνι με κακάο έχει πολύ καλή γεύση. Το δίνω στα δικά μου παιδιά τους λέω ότι είναι μερέντα!! και το τρώνε ευχάριστα χωρίς να καταλαβαίνουν τη διάφορα! 1kSHARES ⇧⇧ Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση! :) 2016-04-11 Εδώ σχολιάζεις ...