-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Τι Είναι Οι Κόκκινες Πιπεριές Τσίλι Ή Αλλιώς Καγιέν
Οι κόκκινες πιπεριές τσίλι ή αλλιώς καγιέν είναι ένα πολύ καλό υποκατάστατο επίσης. Χρησιμοποιείται ευρέως στην Ισπανική, Μεξικάνικη και Ινδική κουζίνα και δίνει μία ζεστή και πικάντικη γεύση. 8. Φύλλα δάφνης : Tα φύλλα δάφνης προσθέτουν γεύση στα όσπρια αλλά και στα φαγητά με βάση το κρέας. Είναι ένα συστατικό που μπορεί να επαναπροσδιορίσει τη γεύση των τροφίμων. Αρκεί μόνο να σκεφθείτε τι γεύση θα είχαν παραδοσιακά φαγητά της Ελληνικής κουζίνας όπως οι φακές και το κοκκινιστό χωρίς την προσθήκη δαφνόφυλλων. 9. Θυμάρι : To θυμάρι ή αλλιώς θρούμπι είναι το φυτό των μεσογειακών χωρών που μπαίνει σε διάφορα φαγητά και ως αρωματικό αλλά και λόγω των αντιτοξικών ιδιοτήτων που έχει. Προσοχή Όλες οι παραπάνω επιλογές μπορούν δυνητικά να οδηγήσουν σερ καλύτερη υγεία . Μην ξεχνάτε όμως ότι όλα τα βότανα, τα μπαχαρικά και τα αρωματικά φυτά πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή καθώς η συνεχής και αλόγιστη χρήση τους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε ορισμένους ανθρώπους. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για οποιαδήποτε αλλαγή στη φαρμακευτική σας αγωγή. ΠΗΓΗ: invitromagazine....
Πηγή healthynews.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Η βότκα είναι ένα φυσικό απολυμαντικό και είναι καλή και για τραχείς επιφάνειες. Βοηθάει τα ξυραφάκια να διαρκούν περισσότερο. 5. Εξαλείψτε το υπόλειμμα ενός αυτοκόλλητου Χρησιμοποιήστε τη βότκα για να ξύσετε ό,τι έχει μείνει από κάποιο παλιό αυτοκόλλητο. 6. Θεραπεύστε το δηλητήριο ενός κισσού Αντί του αφόρητου πόνου που νιώθετε κάθε φορά που αφαιρείτε ένα τσιρότο, μουλιάστε το πρώτα σε βότκα και τότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα όταν θα το τραβήξετε. 8. Αντιμετωπίστε τον πόνο στο αυτί Μόλις λίγες σταγόνες στο αυτί σας αρκούν για να σκοτώσετε τα βακτήρια που οδηγούν σε επώδυνες λοιμώξεις. 9. Αντικαταστήστε το υγρό για τα τζάμια σας Από τζάμια έως και παράθυρα, η βότκα μπορεί να τα κάνει να γυαλίζουν. 10. Απαλλαγείτε από τους λεκέδες εμετού 11. Απωθεί τα έντομα Η βότκα είναι αρκετά ισχυρή για να κρατήσει τα ζωύφια μακριά, χωρίς τις σκληρές χημικές ουσίες των εμπορικών σπρέι. 12. Βοηθάει στον πονόδοντο Εάν πονάει το δόντι σας και δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας, η βότκα θα σκοτώσει ορισμένα από τα βακτήρια και θα μουδιάσει την περιοχή που πονάτε έως ...
Πηγή nataleme.gr >>>
Τι Είναι Το Extra Παρθένο Ελαιόλαδο
Το extra παρθένο ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα καλά λιπαρά. Πρόκειται για λιπαρά οξέα τα οποία μειώνουν τις φλεγμονές στα κύτταρα και τις αρθρώσεις. Σύμφωνα με έρευνες, το ελαιόλαδο είναι το ίδιο αποτελεσματικό όσο και ορισμένα γνωστά αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, για να αποκομίσετε τα οφέλη του ελαιολάδου αρκούν 2 κουταλιές της σούπας την ημέρα. Μήλα Ένα μήλο την ημέρα περιορίζει τα οιδήματα όλων των μορφών λόγω ενός φλαβονοειδούς που περιέχει, την κουερσιτίνη, η οποία περιέχεται και στη φλούδα του κόκκινου κρεμμυδιού. Η συγκεκριμένη ουσία περιορίζει επίσης τον κίνδυνο εκδήλωσης αλλεργιών, καρδιακού επεισοδίου, Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον και καρκίνου του προστάτη και των πνευμόνων. Προτιμήστε τα κόκκινα μήλα επειδή περιέχουν περισσότερα φλαβονοειδή. Μαύρη σοκολάτα Τα φλαβονοειδή που ...
Πηγή onmed.gr >>>
Η λαγάνα είναι ένα είδος αρτοσκευάσματος που παρασκευάζεται από αλεύρι, μαγιά και σουσάμι. Είναι μια καθαρή πηγή υδατανθράκων αλλά και βιταμινών του συμπλέγματος Β. Το σουσάμι που τη διακοσμεί μας προμηθεύει με πολύτιμα αντιοξειδωτικά (λιγνάνες) τα οποία βοηθούν στην αντιμετώπιση των αυξημένων τιμών χοληστερόλης και αρτηριακής πίεσης. Να σημειωθεί όμως ότι η θερμιδική αξία μιας φέτας μπορεί να φτάσει και τις 200 θερμίδες. Το τραπέζι μας γεμίζει με θαλασσινά εδέσματα που έχουν ενοχοποιηθεί αρκετά για την περιεκτικότητά τους σε χοληστερόλη. Η αλήθεια είναι όμως ότι μόνο το χταπόδι έχει τη χαμηλότερη. Από την άλλη πλευρά σπάνια τονίζεται από τους ειδικούς η μεγάλη πυκνότητά τους σε νάτριο, που επιβαρύνει το καρδιαγγειακό και νεφρικό σύστημα. Κατά γενική ομολογία το χταπόδι, το καλαμάρι, οι σουπιές και οι γαρίδες είναι πλούσιες σε πολύτιμες πρωτεΐνες, ω-3 λιπαρά οξέα, φώσφορο, χαλκό, σελήνιο, ιώδιο και βιταμίνες τους συμπλέγματος Β. Απαιτείται ελεγμένη κατανάλωση και προσεγμένο τρόπο μαγειρέματος, καθώς είναι δύσπεπτα και αντενδείκνυται σε περιπτώσεις γαστρίτιδας, έλκους και παθήσεις χολής. Καλό θα ήταν να συνοδεύονται από ωμή σαλάτα, η οποία διευκολύνει την πεπτική διαδικασία. Ο ταραμάς είναι πολτός από ωμά αβγά ψαριών, με το λευκό να υπερέχει σε ποιότητα. Και αυτός ...
Πηγή iator.gr >>>