-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Τι Είναι Το Έλαιο Καρύδας
Το έλαιο καρύδας είναι αντιβακτηριακό, κάτι που το κάνει ιδανικό για την καταπολέμηση των βακτηρίων που έχουν την τάση να αναπτύσσονται στο στόμα. Επίσης, μειώνει την φλεγμονή. Επιπλέον, το έλαιο καρύδας και ο κουρκουμάς λευκαίνουν τα δόντια και τα κάνουν γυαλιστερά χωρίς την χρήση βλαβερών λευκαντικών ουσιών. Αν είχαμε επιλογή, σίγουρα θα επιλέγαμε αυτή την οδοντόκρεμα από αυτές του εμπορίου. Εσείς είστε έτοιμοι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κουρκουμά; Credit: Αφήστε το σχόλιό σας Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας στην σελίδα μας στο Facebook!...
Πηγή fanpage.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Ποιά Είναι Η Γαστρονομική Παράδοση Της Ελλάδας
Η γαστρονομική παράδοση της Ελλάδας είναι τέτοια που μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό «χαρτί» στην προσπάθεια εμπλουτισμού του τουριστικού της προϊόντος. Τι κινήσεις θεωρείτε ότι πρέπει να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση; Είναι απορίας άξιο γιατί ο γαστρονομικός πλούτος της Ελλάδας δεν είναι σημαιοφόρος της εξωστρέφειάς της, όπως επίσης γιατί ο πρωτογενής τομέας δεν σηκώνει μεγαλύτερο βάρος. Αρκεί να δει κανείς το παράδειγμα του Sympossio, μιας πολλά υποσχόμενης πρακτικής προς αυτή την κατεύθυνση, που ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια και αποτελεί το μοναδικό εξωστρεφές γαστρονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας. Το Sympossio είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων του τουρισμού και εταιρειών τροφίμων και ποτών, οι οποίες μεταφέρουν τεχνογνωσία και προϊόντα της ελληνικής γης με την καθοδήγηση και την έμπνευση Ελλήνων σεφ και marketers σε όλο τον κόσμο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβολής της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό αποδεικνύει περίτρανα ότι η ελληνική κουζίνα κάνει θαύματα εκτός και εντός συνόρων. Online TWITTER FACEBOOK INSHARE GOOGLE PLUS ΔΙΑΒΑΣΤΕ ...
Πηγή kathimerini.gr >>>
Το ροσμπίφ είναι ιδανικό για τραπέζι με αρκετά άτομα. Αλλά μην το φοβάστε, ψήστε το και φάτε το σε κρύες φέτες επί πολλές μέρες, είναι νοστιμότατο. Υλικά 1,5 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο τυλιχτό σε δίχτυ 4 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές γλυκού δεντρολίβανο τριμμένο 1 κουταλιά γλυκού θυμάρι ξερό 1 κουταλιά γλυκού μαϊντανό Αλάτι και πιπέρι 4 κουταλιές ελαιόλαδο Εκτέλεση Ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να βάλει το κρέας ροσμπίφ σε δίχτυ Κόψτε τα 2 σκόρδα σε λωρίδες -Ανοίξτε το κρέας με μαχαίρι και χώστε το σκόρδο σε διάφορα μέρη Τα υπόλοιπα 2 σκόρδα λιώστε τα σε γουδί -Προσθέστε τα μυρωδικά, δεντρολίβανο, θυμάρι, μαϊντανό και το ελαιόλαδο σε ένα μπολ Ανακατέψτε καλά όλα αυτά τα υλικά με ένα πηρούνι και περιχύστε όσο καλύτερα μπορείτε το ροσμπίφ Βάλτε το στο ψυγείο για 2-3 ώρες και ανάψτε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Ψήστε το ροσμπίφ σε ταψάκι, μαζί ...
Πηγή iefimerida.gr >>>
Τι Είναι Το Chateau Motte Macourt
Το Chateau Motte Macourt είναι ένα μικρό οινοποιείο που παράγει κρασιά στην καρδιά του Bordeaux. Αρώματα κέδρου, λευκού πιπεριού, βατόμουρων και αλμυρής καραμέλας. Στον ουρανίσκο είναι μεσαίου όγκου με αρκετές τανίνες και ευχάριστο τελείωμα.ΕΝΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣΗ λέξη Bordeaux, όταν ηχεί στα αυτιά ενός οινοφιλου, το μυαλό του ταξιδεύει σε μεγάλα Chateaux με απλησίαστες τιμές. Δικαιολογημένα, δεδομένου ότι ο γαλλικός αμπελώντας χτυπά χρηματιστηριακά ρεκόρ....
Πηγή imerisia.gr >>>