Τι Είναι Το Μαύρο Κοτόπουλο

Το μαύρο κοτόπουλο είναι μία γαλλική αγροτική ράτσα βραδείας ανάπτυξης με χαρακτηριστικό γνώρισμα τα μαύρα φτερά με τις μπλε ανταύγειες και το γυμνό λαιμό. H εκτροφή του γίνεται σε ελάχιστες χώρες παγκοσμίως. Η Νιτσιάκος, εκτρέφει τη σπάνια αυτή ράτσα στις πρότυπες φάρμες της, υπό συνθήκες που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη διαβίωση των πτηνών και προσφέ- ρει στους καταναλωτές ένα προϊόν μοναδικής γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας! Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΓΕΥΣΗ ... που οφείλεται τόσο στην διάρκεια εκτροφής του, η οποία υπερβαίνει τις 90 ημέρες, όσο και στο ειδικά διαμορφωμένο σιτηρέσιο με το οποίο τρέφεται, που είναι 100% φυτικής προέλευσης πιστοποιημένο από την AGROCERT® και αυξημένο σε κυτταρίνες. Το κρέας του είναι εξευγενισμένο και εξαιρετικά γευστικό, τα φιλέτα του έχουν λεπτότητα στη γεύση χάρη στην αργή ανάπτυξη του πτηνού και το κρέας του ποδιού του είναι πιο κόκκινο και ευώδες. Η ΥΨΗΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ Λόγω του ειδικού τρόπου εκτροφής, της ηλικίας, αλλά και της ...

Πηγή entertv.gr >>>

Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα: