-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Το μηλόξιδο είναι γεμάτο ποτάσιο και μπορεί να επαναφέρει τα επιθυμητά επίπεδα του ποτάσιου στον οργανισμό σας, αν ανακατέψετε 2 κουταλιές της σούπας με ένα ποτήρι ζεστό νερό και το πιείτε πριν τον ύπνο. 7. Μειώνει τα σάκχαρα στο αίμα σας Τα υψηλά σάκχαρα στον οργανισμό μας είναι η βασική αιτία αϋπνίας. Το μηλόξιδο μειώνει τα επίπεδά τους. Χρησιμοποιείστε 2 κουταλιές του γλυκού πριν τον ύπνο αφού προηγουμένως συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. 8. Δυσάρεστη αναπνοή Κυρίως το πρωί, ξυπνάμε με δυσάρεστη αναπνοή και το μηλόξιδο μπορεί να καταστρέψει τα βακτήρια που την προκαλούν, αλλά και να την κρατήσει δροσερή όσο κοιμάστε. Αρκεί μια κουταλιά της σούπας πριν τον ύπνο. 9. Μειώνει τον πόνο στο στομάχι Ανακατέψτε 1 φλυτζάνι χλιαρό νερό με μια κουταλιά σούπας οργανικό μηλόξιδο και θα ανακουφίσετε το στομάχι σας. Απολαύστε τον ύπνο σας! 10. Καταπολεμάει την δυσπεψία Δυσπεψία και κακός ύπνος πάνε πακέτο. Μια κουταλιά του γλυκού μηλόξιδο και λίγο μέλι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό ένα μισάωρο πριν τον ύπνο σας βοηθάει να καταπολεμήσετε τη ναυτία, αλλά και διευκολύνει την πέψη!...
Πηγή diaforetiko.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Το Βεργάδι Ή Δευτερομίλιορο
Το βεργάδι ή δευτερομίλιορο είναι κατσίκι μεγαλύτερο των 2 ετών. Και με τα δύο πάντως κάνεις το γνωστό πιάτο κατσικάκι με χυλοπίτες. Το μαγείρεμά τους δεν έχει κάποιο μυστικό. Οταν σχεδόν γίνει το κρέας το βγάζουμε από την κατσαρόλα και στη σάλτσα θα προσθέσουμε λίγο νερό. Εκεί θα βράσουν οι χυλοπίτες και στο τέλος θα επαναφέρουμε το κρέας και αδελφωμένα θα πάνε μαζί ως το τραπέζι. Αθερινόπιτα Εδώ το όνομα δεν κρύβει πολλά, όμως πώς φτιάχνεται κάτι τέτοιο; Στη Σύμη τουλάχιστον, που τα νερά της θρέφουν ακόμη ψάρια, φτιάχνουν έναν χυλό από αλεύρι, αβγό και κρεμμύδι. Ρίχνουν την αθερίνα μέσα να κολυμπήσει και μετά στο τηγάνι δίνουν ένα σχήμα τηγανίτας με τα ψαράκια να είναι κολλημένα μεταξύ τους χάρη στον χυλό. Τρώγεται προτού προλάβει να κρυώσει. Γιαλίτικο Αν δεν το ξέρεις, δεν το μαντεύεις. Πρόκειται για παστουρμά κατσικίσιο σε αιγαιοπελαγίτικο σκηνικό. Στην Κάρπαθο και στην Αμοργό γνωρίζουν καλά να το φτιάχνουν με τη βοήθεια μπόλικου αλατιού και με την επίδραση του θαλασσινού αέρα που θα στεγνώσει το κρέας μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα. Το όνομα προέρχεται μάλλον από την Αιγιάλη>Γιάλη, το όμορφο αμοργιανό λιμάνι. Λαδένια Τι έχει μέσα η λαδένια, με ρώτησαν φίλοι από το εξωτερικό καθώς διαβάζαμε τον κατάλογο σε εστιατόριο ξενοδοχείου κάτω από την Ακρόπολη που έχει εντάξει στα προσφερόμενα φαγητά και μερικά από την παραδοσιακή νησιώτικη κουζίνα. Ξεροκατάπια, αλλά όσο και αν προσπάθησα να θυμηθώ δεν μπόρεσα να τους φωτίσω εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς το έκανε η κυρία που ήρθε για την παραγγελία. ...
Πηγή tovima.gr >>>
Τι Είναι Οι Ελιές Ενισχυμένες
Οι ελιές είναι ενισχυμένες σε αντικαρκινικές και αντιφλεγμονώδεις πολυφαινόλες, λινολεϊκό οξύ, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και ποικιλία θρεπτικών στοιχείων, τα οποία βελτιώνουν τη λειτουργία του ήπατος και οδηγούν σε αποτοξίνωση τον οργανισμό. (6 τεμάχια = 50 θερμίδες) Το γλύκισμα της ημέρας είναι ο γνωστός σε όλους χαλβάς. Βασικό συστατικό του είναι το ταχίνι που προέρχεται από την πολτοποίηση του σουσαμιού, το οποίο είναι φορτωμένο με πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία αλλά και φυτοστερόλες. Δεν περιέχει χοληστερόλη αλλά απαραίτητα μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα καθώς και φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Να σημειωθεί πως η συχνή αλλά ελεγχόμενη κατανάλωσή του μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. (300 θερμίδες / 100 γραμ.) Επειδή αυτή ημέρα είναι η πρώτη της μεγάλης νηστείας των χριστιανών, περιλαμβάνει τροφές με πληθώρα θρεπτικών στοιχείων, ώστε από την αρχή της να προμηθεύεται ο οργανισμός τις αναγκαίες πρωτεΐνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που θα στερηθεί με την μακροχρόνια αποφυγή γαλακτοκομικών, κρέατος, ψαριού, αβγών και ελαιολάδου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η νηστεία αποτελεί μια από τις ασφαλέστερες μεθόδους αποτοξίνωσης του σώματος, αλλά μην πέσουμε στην παγίδα της αυξημένης κατανάλωσης νηστίσιμων πιάτων προκειμένου να επέλθει ο ίδιος κορεσμός με ένα γεύμα πλούσιο σε ζωικές πρωτεΐνες, καθώς θα οδηγηθούμε ταχύτατα σε αύξηση βάρους....
Πηγή iator.gr >>>
Τα αλλαντικά είναι για μεζές, όχι για πρωινό! Αλλαντικά: Το αλάτι δεν έχει καμία απολύτως θέση στο πρωινό μας και τα αλλαντικά έχουν μπόλικο. Αν, ωστόσο, θες οπωσδήποτε να βάλεις αλλαντικά σε κάποιο από τα γεύματα της ημέρας, προτίμησε το μεσημεριανό ή το σνακ (σε κάποιο σάντουιτς ίσως), όχι το βραδινό γιατί το αποτέλεσμα, εκτός από επιβάρυνση με επιπλέον θερμίδες, είναι και άνοδος της αρτηριακής πίεσης. Πηγή: olivenagazine....
Πηγή womantoc.gr >>>