Τι Είναι Το Μανιτάρι Ερίκιο Το Αγκαθωτό : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Τι Είναι Το Μανιτάρι Ερίκιο Το Αγκαθωτό
Το μανιτάρι Ερίκιο το Αγκαθωτό είναι ένα φυσικό νευροπροστατευτικό που έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από την ιατρική κοινότητα όσο και από τους χρήστες νευροπροστατευτικών παραγόντων. Προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε ανθρώπους που έχουν υποστεί νευροεκφυλιστικές παθήσεις και ίσως ακόμη και να είναι σε θέση να αποτρέψει μερικές από τις ζημίες που συνδέονται με την γήρανση και την νόσο Αλτσχάιμερ. Το Ερίκιο το Αγκαθωτό είναι μία από τις καλύτερες τροφές που μπορείτε να δοκιμάσετε για να τονώσετε την λειτουργία τους εγκεφάλου σας....
Πηγή tro-ma-ktiko.blogspot.com >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Το κράνμπερι είναι ένα φρούτο που έχει αποδειχθεί ότι δρα ευεργετικά στην πρόληψη της κυστίτιδας, ενώ μειώνει και τα έντονα συμπτώματά της όταν εκδηλωθεί. Αν έχετε ήδη φλεγμονή, θα χρειαστεί απαραιτήτως ο γιατρός να σας χορηγήσει κάποια αντιβιοτική αγωγή. Το κράνμπερι λειτουργεί παρεμποδίζοντας το βακτήριο E. Coli να εγκατασταθεί στα τοιχώματα της κύστης και να προκαλέσει φλεγμονή. Οι γυναίκες που παρουσιάζουν συχνά συμπτώματα κυστίτιδας, καλό είναι να λαμβάνουν το κράνμπερι ως προληπτική αγωγή. Σε κάθε περίπτωση, αν παρουσιάσετε συμπτώματα ουρολοίμωξης ή κυστίτιδας θα πρέπει να σπεύσετε άμεσα για ουρολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια, να λάβετε την αντιβιοτική αγωγή που θα σας συστήσει ο γιατρός σας. Οι φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης εστιάζουν κυρίως στην πρόληψη ή αποφυγή των επαναλαμβανόμενων επεισοδίων ουρολοίμωξης....
Πηγή mylady.gr >>>
Τι Είναι Οι Σκληρές Μεσαίου Μεγέθους Πατάτες
Οι σκληρές μεσαίου μεγέθους πατάτες είναι συνήθως οι καλύτερεςΚολοκυθάκιαΕμφάνιση: Πρέπει το χρώμα τους να είναι ομοιογενές σε όλη την επιφάνεια της φλούδας, η οποία πρέπει να είναι λεία, χωρίς σημάδια, οπές και βαθουλώματαΘυμηθείτε: Αποφύγετε τα κολοκύθια μήκους άνω των 15-20 εκατοστώνΛεμόνια/ΛάιμΕμφάνιση: Η επιφάνεια πρέπει να είναι λαμπερή, χωρίς εξογκώματα ή βαθουλώματα και το χρώμα ομοιογενέςΘυμηθείτε: Επιλέξτε τα λεμόνια που είναι «ελαστικά» αλλά όχι υπερβολικά σκληρά. Βρείτε τα πιο βαριά, καθώς συνήθως είναι και τα πιο ζουμεράΝεκταρίνιαΕμφάνιση: Πρέπει να είναι φωτεινού κίτρινου χρώματος με λείες κοκκινωπές πλευρές. Αποφύγετε τα πιο σκουρόχρωμα και αυτά με την υπερβολική «γυαλάδα»Θυμηθείτε: Ένα ώριμο νεκταρίνι θα πρέπει να έχει κίτρινες ή κόκκινες γραμμές σαν «φλέβες»ΔαμάσκηναΕμφάνιση: Πρέπει να έχουν λεία επιφάνεια με ομοιογενές χρώμα χωρίς σημεία διαφορετικού χρώματος ή «εγκοπές»Θυμηθείτε: Ένα ελαφρύ «τρίχωμα» στην επιφάνεια είναι σημάδι όταν έχουν συλλεχθεί πολύ πρόσφαταΑγγούριαΕμφάνιση: Το χρώμα τους πρέπει να είναι φωτεινό πράσινο, η επιφάνειά τους σχεδόν απόλυτα λεία και η φλούδα τους λεπτήΘυμηθείτε: Επιλέξτε τα πιο συμπαγή αγγούρια, χωρίς οδοντώσεις ή «ρυτίδες». Αν στη βάση του το χρώμα έχει ξεθωριάσει, τότε μάλλον δεν είναι φρέσκοΝτομάτεςΕμφάνιση: Πρέπει να είναι λαμπερές, με έντονο κόκκινο χρώμα, λεπτή φλούδα και χωρίς κοψίματα, σημάδια, «ρυτίδες» ή οδοντώσειςΘυμηθείτε: Επιλέξτε αυτές που αναδίδουν ένα ευχάριστο άρωμα – αποφύγετε τις πράσινες και όσες μοιάζουν να έχουν χοντρή φλούδαΜήλαΕμφάνιση: Πρέπει να δείχνουν «φυσικά», χωρίς τραυματισμένη επιφάνεια ή ίχνη από παράσιτα, μαύρους λεκέδες και οδοντωτή φλούδαΘυμηθείτε: να διαλέγετε μεσαίου μεγέθους, ευωδιαστά μήλα, χωρίς «λιπαρή» φλούδαΣκόρδοΕμφάνιση: Οι σκελίδες δεν πρέπει να έχουν πράσινες κηλίδεςΘυμηθείτε: Το "κεφάλι" πρέπει να είναι ξερό και ελαστικό και οι σκελίδες μεγάλες. Αν υπάρχουν υπερβολικά πολλές στρώσεις φλούδας, το σκόρδο δεν είναι ακόμα αρκετά ώριμοΜανιτάριαΕμφάνιση: Το «καπέλο» τους πρέπει να είναι λευκό, λείο και λαμπερό, χωρίς λεκέδεςΘυμηθείτε: Τα καλύτερα μανιτάρια είναι τα ελαστικά, με δυνατό «κράτημα» και έντονο άρωμαΛάχανοΕμφάνιση: Τα φύλλα πρέπει να είναι λεπτά με ομοιογενές χρώμα, χωρίς σκούρα σημεία ή ξηρές περιοχέςΘυμηθείτε: Ένα ώριμο λάχανο δεν αλλάζει σχήμα ...
Πηγή in2life.gr >>>
Τα φαλάφελ είναι παραδοσιακό αραβικό φαγητό. Πρόκειται για κροκέτες με βάση τα ρεβίθια ή τη φάβα και συνήθως, πωλείται στους δρόμους και στη Θεσσαλονίκη το βρίσκεις στο ομώνυμο μαγαζί, στο Falafel House στην Αλ. Σβώλου στο κέντρο! «Πεντανόστιμα φαλάφελ! Επίσης αν δώσεις στο παιδί να καταλάβει τι σου αρέσει αξίζει να εμπιστευτείς τις προτάσεις του! Χειροποίητα και όλα δικά τους, με διαφορά στη γεύση!» περιγράφει ένας από τους πελάτες, που δοκίμασε τα μοναδικά falafel. Η ιστορία του Goloso αρχίζει πριν χρόνια στη Κομοτηνή, όταν ο Πάρης αποφάσισε να συνεχίσει την τέχνη του παππού του από τη Δράμα που πουλούσε πεϊνιρλί με βούτυρο και κασέρι σε καρότσι στον δρόμο. Από τότε μέχρι σήμερα η συνταγή του παππού για το πενιρλί παραμένει μυστική και είναι και πεντανόστιμη, εμπλουτίστηκε όμως και με άλλα υλικά δημιουργώντας έτσι το απόλυτο γευστικότατο πενιρλί, που μπορείς να το δοκιμάσεις στην Παπάφη με Κλεάνθους στη Τούμπα κα φυσικά και στη Κομοτηνή που λειτουργεί από το 2003. Αν δεν γνωρίζεις ότι το Roots είναι χορτοφαγικό δεν θα καταλάβεις τη διαφορά όταν γεύεσαι για παράδειγμα ένα λαχταριστό μπέργκερ… Και όμως είναι, μοναδικό και σπάνιο στη Θεσσαλονίκη και φυσικά γευστικό! To Roots είναι το πρώτο vegetarian spot που αποδεικνύει ότι ένα χορτοφαγικό μένου μπορεί να είναι gourmet και απολαυστικό! Στο Roots θα απολαύσεις πολύ νόστιμες, χορταστικές και πρωτότυπες γεύσεις, καθώς και διάφορες μπύρες και από μικρά ζυθοποιία. Το μαγαζάκι που …σ΄ έλεγα… και ποιο είναι αυτό; Το «Μαγαζάκι που σ΄έλεγα», βρίσκεται δίπλα στη Ροτόντα και είναι …μπακάλικο παραδοσιακό με καταπληκτική κουζίνα! Ένας χώρος που σε γυρίζει χρόνια πίσω, τότε που στα μπακάλικα έπινες και το ...
Πηγή activeman.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 05/01/2017