-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Τα αλλαντικά είναι για μεζές, όχι για πρωινό! Αλλαντικά: Το αλάτι δεν έχει καμία απολύτως θέση στο πρωινό μας και τα αλλαντικά έχουν μπόλικο. Αν, ωστόσο, θες οπωσδήποτε να βάλεις αλλαντικά σε κάποιο από τα γεύματα της ημέρας, προτίμησε το μεσημεριανό ή το σνακ (σε κάποιο σάντουιτς ίσως), όχι το βραδινό γιατί το αποτέλεσμα, εκτός από επιβάρυνση με επιπλέον θερμίδες, είναι και άνοδος της αρτηριακής πίεσης. Πηγή: olivenagazine....
Πηγή womantoc.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Ποιά Είναι Τα Ελληνικά Τυριά Άλμης
Τα ελληνικά τυριά άλμης είναι μόνο μαλακά Τα τυριά αυτά, είτε τα αγοράζει κανείς συσκευασμένα, είτε χύμα, από τον πάγκο των τυριών (όπου διατηρούνται σε άλμη), πρέπει να καταναλώνονται σχετικά γρήγορα, μέσα σε 4-5…...
Πηγή newsup.gr >>>
Ποιά Είναι Τα Πιο Αφράτα Πεϊνιρλί
Τα πιο αφράτα πεϊνιρλί είναι τα σπιτικά! Ο Τάσος Αντωνίου μοιράζεται μαζί σου την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για να πειραματιστείς με τις γεύσεις… Υλικά 200 ml γάλα χλιαρό 1 κύβος νωπή μαγιά των 25 γρ. 600 γρ. αλεύρι σκληρό 5 κ.σ. βούτυρο μαλακωμένο 3 αβγά Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Ελαιόλαδο για το άλειμμα των πεϊνιρλί 300 γρ. γραβιέρα 300 γρ. κασέρι 8 φέτες μπέικον Διαδικασία Ετοιμάζουμε τη ζύμη: Σε ένα μπολάκι βάζουμε το γάλα. Θρυμματίζουμε τη νωπή μαγιά με τα δάχτυλα και τη ρίχνουμε στο γάλα. Ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι, μέχρι η μαγιά να διαλυθεί και να ...
Πηγή koolnews.gr >>>
Τι Είναι Τα Γυάλινα Βάζα Για Την Κατάψυξη Τροφίμων
Τα γυάλινα βάζα είναι ιδανικά για την κατάψυξη τροφίμων, όταν έχουν πλατύ στόμιο και δεν γεμίζουμε μέχρι πάνω. Όταν τα γεμίζουμε αφήνουμε περιθώριο τρία εκατοστά ώστε τα τρόφιμα να έχουν περιθώριο να διασταλλούν χωρίς να σπάσει το γυαλί. Μπορούμε ακόμα να ρίξουμε ένα εκατοστό νερό πάνω από το περιεχόμενο που θα καταψύξουμε ώστε να βγει ο αέρας από το βάζο. Τέλος λιώνουμε αυτό το κάλυμμα από παγωμένο νερό με ζεστό νερό προτού ξεπαγώσουμε τα υπόλοιπα περιεχόμενα. Δεν κάνουν όλα τα γυάλινα βάζα για αυτή τη δουλειά και ειδικά αυτά που είναι φτιαγμένα από λεπτό γυαλί. Ισως, λοιπόν, σπάσετε μερικά βάζα προτού βρείτε τι κάνει και τι όχι, αλλά αξίζει τον κόπο να το κάνετε για να αποφύγετε το πλαστικό. Υπάρχουν επίσης ειδικά, παραλληλόγραμμα γυάλινα δοχεία με πλαστικό χείλος που κάνουν για αυτή τη δουλειά. —Μέταλλο Το μέταλλο είναι ιδανικό για την κατάψυξη τροφίμων. Οι ανοιγμένες κονσέρβες μπορούν να μπουν κατευθείαν στην κατάψυξη και ξεπαγώνουν κατευθείαν αν τις βάλουμε σε ζεστό νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταλλικές παγοκυψέλες, μεταλλικά κυπελάκια και άλλα αντίστοιχα δοχεία για την κατάψυξη μικρών ποσοτήτων τροφίμων. —Χαρτί Εάν καταψύχετε τρόφιμα για μικρότερο διάστημα, δύο, τρεις εβδομάδες το μέγιστο μπορείτε να τα τυλίξετε σε αντικολλητικό λαδόχαρτο ή μη λευκασμένο χασαπόχαρτο. Για μεγαλύτερη διάρκεια ...
Πηγή econews.gr >>>