Τι Είναι Η Φρουτάλια : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Η φρουτάλια είναι το χαρακτηριστικότερο ίσως τοπικό φαγητό κάτι σαν ομελέτα με λουκάνικα κολοκύθια, πατάτα, τυρί. Σήμα κατατεθέν στην Άνδρο είναι και τα γλυκά, τα αμυγδαλωτά, οι κουραμπιέδες, η σοκολατίνα, η πάστα αμυγδάλου, το μιλφέιγ, το παστέλι με σουσάμι. Το πρώτο ζαχαροπλαστείο στο νησί το άνοιξε κάποιος που είχε ζαχαροπλαστείο στην Αλεξάνδρεια και ακόμα σήμερα υπάρχουν καταπληκτικά ζαχαροπλαστεία. Χρησιμοποιείται καλή πρώτη ύλη. Υπάρχουν οικογένειες που βγάζουν μέλι ενώ κάποιες μονάδες αξιοποιούν το γάλα κι έτσι βρίσκεις και, ωραία τυριά όπως τα βολάκια, το φρέσκο άσπρο τυρί, την κοπανιστή, την πετρωτή....
Πηγή entertv.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Ποιά Είναι Τα Σταφύλια Θρεπτικά Συστατικά
Τα σταφύλια είναι πλούσια σε νερό, περιέχουν γλυκόζη, φρουκτόζη, μεταλλικά στοιχεία, ασβέστιο, κάλιο, σίδηρο, φώσφορο, νάτριο, πηκτίνη, οργανικά οξέα, βιταμίνες, φλαβονοειδή, πολυφαινόλες και ανθοκυάνες. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ένα μέρος του φωσφόρου που περιέχονται στα σταφύλια είναι με τη μορφή λεκιθίνης, η οποία είναι απαραίτητη για τον εγκέφαλο. Ακολουθώντας αυτή τη μέθοδο, βοηθάμε τον οργανισμό μας να αποτοξινωθεί και πιο συγκεκριμένα αποτοξινώνονται μέρη του σώματος όπως τα νεφρά, το έντερο και το ήπαρ. Λόγω αυτής της ιδιότητας σε αυτά τα μέρη του οργανισμού μας, η σταφυλοθεραπεία επιδρά θετικά σε γαστρεντερικές παθήσεις όπως ουρική αρθρίτιδα και δυσκοιλιότητα. Τα πλεονεκτήματα δεν είναι μόνο εσωτερικά. Με τη θεραπεία πετυχαίνουμε να χάσουμε περιττά κιλά, να αποκτήσουμε λαμπερό δέρμα γεμάτο δύναμη και υγεία. Τι είναι η σταφυλοθεραπεία; Με τον όρο σταφυλοθεραπεία εννοούμε την απόλυτη μονοφαγία με σταφύλια μόνον. Δεν επιτρέπετε τίποτε άλλο εκτός από 1%-2 οκάδες σταφύλια την ημέραν σε 3-4 δόσεις. Το να τρώει κανείς μπόλικα σταφύλια μαζί με άλλες επίσης μπόλικες τροφές είναι κάθε άλλο παρά σταφυλοθεραπεία. Αυτό είναι πολυφαγία, υπερσιτισμός, Και υπερσιτισμός σημαίνει σακάτεμα των ζωτικών οργάνων μας. κατάπτωσης εξάντλησης. Η ευεργετικότης της σταφυλοθεραπείας: Η σταφυλοθεραπεία ωφελεί γενικώς τον οργανισμό μας. Προλαμβάνει και θεραπεύει αμέτρητες ασθένειες. Θαυματουργεί ακόμη και σε «ανιάτους» Εξαιρετικώς επιδρά στις εξής χρονικές παθήσεις: Στην δυσκοιλιότητα, την αυτοδηλητηρίαση, τον ρευματισμό, τον αρθριτισμό, το άσθμα, την βρογχίτιδα, την οξύτητα, την ωτίτιδα, την παράλυση κτλ. Η δυσκοιλιότης εξαλείφεται σε λιγότερες από δεκαπέντε μέρες καθώς και ο χρόνιος πονοκέφαλος. Το αίμα πλουτίζεται σε αλκαλικότητα, που είναι η βάση της ανοσίας. Η αλκαλικότης είναι η βάση της ανοσίας. Οι παχύσαρκοι για να απαλλαγούν από τα νοσηρά πάχη τους, πρέπει να κάνουν παρατεταμένες σταφυλοθεραπείες. Με το σύστημα αυτό μπορούν να χάσουν τα περίσσια κιλά τους και με την κινησιοθεραπεία να δυναμώσουν το σώμα τους με ανεπτυγμένους μυς που κάνουν το σώμα συμμετρικό αθλητικό. Τους αδυνάτους τους ωφελεί; Δεν είναι λίγοι εκείνοι που με την σταφυλοθεραπεία, την φρουτοφαγία και την επανορθωτική γυμναστική έχουν αποκτήσει το βάρος που τους έλειπε, μαζί με νέα ενεργητικότητα και όρεξη. Πρέπει δε να σημειώσουμε πως δεν παχαίνουν με περιττά λίπη, άλλ’ απλώς το σώμα του έδεσε-γέμισε φυσιολογικά με μυς ανεπτυγμένους. Ποια η διάρκεια της σταφυλοθεραπείας και τι το ποσόν των τρωγομένων σταφυλιών; Όσο περισσότερο είναι το σώμα φορτωμένο τοξίνες και άλλες ξένες δηλητηριώδεις ...
Πηγή katohika.gr >>>
Ο τραχανάς είναι ελληνικός και γνωστός σε όλα τα Βαλκάνια. Έχει μεγαλώσει γενιές Ελλήνων και τον βρίσκουμε σε πάρα πολλές ποικιλίες. Η σούπα τραχανά αραιή ή πηκτή αποτελεί τον πιο συνηθισμένο τρόπο μαγειρικής του. Όμως, πλέον η επινόηση των σεφ, μαγείρων, νοικοκυρών δίνουν εξαιρετικά και θρεπτικά πιάτα. Έτσι, έχουμε τον τραχανά να μαγειρεύεται με όσπρια, με λαχανικά και να συνοδεύει κρέατα (κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι). Ο τραχανάς αποτελεί προϊόν αποξηραμένου και τριμμένου μίγματος πρόβειου ή γίδινου γάλακτος με σιμιγδάλι. Στην Αρκαδία προστίθενται πολλές ...
Πηγή palo.gr >>>
Το πράσο είναι ένα δροσερό λαχανικό, ιδανικό για πίτες και λαδερά φαγητά. Ανήκει στην ίδια οικογένεια με το κρεμμύδι και κατά συνέπεια παρουσιάζει παρόμοιες ιδιότητες με αυτό. Έτσι, είναι πλούσιο σε ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο και βιταμίνες ενώ περιέχει σημαντική ποσότητα πρωτεϊνών. Παράλληλα, διαθέτει πληθώρα φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών ουσιών που φροντίζουν για την καλύτερη υγεία του οργανισμού μας. Η εποχή είναι κατάλληλη για να γεμίσουμε το τραπέζι μας χρώμα, άρωμα και γεύση. Η οικογένεια των κρινοειδών μας περιμένει να την εντάξουμε στη διατροφή μας και να μας προσφέρει όλα τα καταπληκτικά της οφέλη....
Πηγή iator.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 03/01/2017