Τι Είναι Η Ινδική Κουζίνα : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Τι Είναι Η Ινδική Κουζίνα
Η ινδική κουζίνα που είναι σε μεγάλο βαθμό χορτοφαγική, περιέχει εδώ και δύο χιλιετίες κεφτέδες ή τύπου μπιφτέκια παρασκευές με λαχανικά, όσπρια και μπαχαρικά· η Ιαπωνία μέχρι δύο γενιές πριν ήταν κατά βάση χορτοφάγος· στην Ελλάδα, ο Πυθαγόρας (ίσως και από τα χρόνια του με τους ιερείς της Αιγύπτου) ήταν επίσης χορτοφάγος, αν και είχε μια περίεργη αποστροφή για τα φασόλια και κάπου διάβασα πως θεωρούσε ότι τα όσπρια επηρεάζουν τη σκέψη· παρά δε την συμβολή του Απίκιου στην αρχαία ιστορία του κεφτέ με κρέας, ο ρωμαϊκός στρατός επέλαυνε με χορτοφαγικό στομάχι, γράφει ο Derek Wall (The Diet of Early Humans – Vegetarianism and Archaeology) στο Vegetarian Society, 1988. Η κουζίνα της Μέσης Ανατολής και η ελληνική έχουν πάμπολλες συνταγές «ψευτοκεφτέδων» στρογγυλών ή επίπεδων με λαχανικά (ντοματοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, ...
Πηγή econews.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Το Αμινοξύ Αργινίνη
Το αμινοξύ αργινίνη είναι εξαιρετικά σημαντικό στην παραγωγή νιτρικού οξέος, και η γαλοπούλα είναι πλούσια σε αυτό. Είναι ένα συνηθισμένο συμπλήρωμα που χρησιμοποιούν οι αρσιβαρίστες για να ‘φουσκώσουν’, αλλά ο καλύτερος τρόπος πρόσληψης από εσάς είναι η διατροφή σας. Μπακαλιάρος Τα ω-3 λιπαρά του προάγουν την σεξουαλική διέγερση αυξάνοντας τα επίπεδα ντοπαμίνης. Είναι η ορμόνη νευροδιαβιβαστής της ευφορίας. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναικείοι οργασμοί είναι πιο έντονοι μετά την κατανάλωση αυτού του ψαριού. Αν και ο σολομός είναι το πιο φημισμένο ψάρι για τα ω-3 λιπαρά του, ο μπακαλιάρος είναι ακόμη πλούσιος σε ηλεκτρολύτες και σελήνιο. Αβοκάντο Μαλακά, μεταξένια και γευστικά, τα αβοκάντος, πλούσια σε μαγνήσιο, θα βοηθήσουν το αίμα να κυκλοφορήσει στα σωστά σημεία του σώματος, στηρίζοντας έτσι βέλτιστες αποδόσεις. Brazil Nuts Έρευνες έχουν δείξει ότι το σελήνιο έχει ισχυρή επίδραση στην κινητικότητα και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Η καλύτερη φυσική πηγή σεληνίου είναι τα Brazil Nuts. Δύο έως τρία την ημέρα εξασφαλίζουν την συνιστώμενη ημερήσια δόση σεληνίου. Διαβάστε και το:...
Πηγή entertv.gr >>>
Τι Είναι Το Σταρένιο Αλεύρι
Το σταρένιο αλεύρι είναι πιο όξινο- Τα φασόλια και οι φακές, αν και ελαφρώς όξινα, αποτελούν πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης- Καταναλώνετε ξηρούς καρπούς και σπόρια, κατά προτίμηση ωμούς και ανάλατους- Οι καλύτερες γαλακτομικές επιλογές είναι τα κατσικίσια προϊόντα και οι καλύτερες πηγές πρόσληψης ζωικής πρωτεΐνης είναι το ψάρι και τα πουλερικά- Το ελαιόλαδο είναι το λάδι με τη μικρότερη οξύτητα- Πίνετε χυμούς φρούτων, αλλά και λαχανικών, οι οποίοι πρέπει να καταναλώνονται φρεσκο στυμμένοι.Η τήρηση ενός διατροφικού μοντέλου που θα βασίζετε στη ροπή προς τις αλκαλικές τροφές, μπορεί να επιφέρει πολλά θετικά αποτελέσματα και να συμβάλει στη βελτίωση της υγείας. Σύμφωνα με τελευταίες μελέτες (Gerry K. Schwalfenberg, Univeristy of Alberta, Canada), η αλκαλική διατροφή έχει σημαντικά ωφέλη για τον οργανισμό: βελτιώνει την υγεία των οστών, περιορίζει τη φθορά του μυικού ιστού, μειώνει τα ποσοστά εγκεφαλικών επεισοδίων και καρδιαγγειακών νοσημάτων και κυρίως προστατεύει από την εμφάνιση διάφορων μορφών καρκίνου. Αυτό το άρθρο τυπώθηκε από: Copyright © 2012 - 2016 News.gr Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη....
Πηγή news.gr >>>
Τι Είναι Οι Κατεχίνες Που Περιέχει Το Πράσινο Τσάι
Το πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη μακροζωία και συμβάλουν σε ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Αν προσθέσετε ένα λεμόνι, η βιταμίνη C θα αυξήσει την επίδραση του τσαγιού αρκετές φορές. Ντομάτες και ελαιόλαδο Όπως γνωρίζουν πολλοί, αυτός είναι ένας πολύ γευστικός συνδυασμός. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της Ιταλίας σπάνια υποφέρουν από καρδιαγγειακά νοσήματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το λυκοπένιο, που περιέχεται στις ντομάτες, βελτιώνει τα αιμοφόρα αγγεία και την καρδιά. Επιπλέον, αποτρέπει την αθηροσκλήρωση και το σχηματισμό κακοήθων όγκων. Όταν καταναλώνεται μαζί με λάδι, το λυκοπένιο έχει μια καλύτερη πιθανότητα να απορροφηθεί από τον οργανισμό. Κρέας και δεντρολίβανο Το κρέας είναι μια σημαντική πηγή πρωτεΐνης, αλλά είναι εξίσου σημαντικό ότι θα πρέπει να παρασκευάζεται σωστά. Οι διατροφολόγοι είναι κατηγορηματικοί: θα πρέπει να επιμείνουμε σε ελαφρύ ψήσιμο ή βράσιμο. Το ψήσιμο ή το τηγάνισμα μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό καρκινογόνων ενώσεων. Ωστόσο, αυτή η ανεπιθύμητη ενέργεια μπορεί να αποφευχθεί με αποξείδωση του κρέατος με προσθήκη δενδρολίβανου πριν το μαγείρεμα. Το δενδρολίβανο είναι καλό από μόνο του και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει βοηθούν στην πρόληψη του σχηματισμού των επιβλαβών ουσιών που αναπτύσσει το κρέας καθώς μαγειρεύεται....
Πηγή https: >>>
Δημιουργία Σελίδας: 05/01/2017