Ποιοί Είναι Οι Γιαζίντι : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Οι Γιαζίντι είναι Κούρδοι που διατηρούν μια εκδοχή της αρχαίας ζωροαστρικής θρησκείας. Ως αρχαιόθρησκοι οι Γιαζίντι θεωρούνται από τους τζιχαντιστές «ειδωλολάτρες» και «σατανιστές» που το «χαλιφάτο» οφείλει να τους εξισλαμίσει ή να τους κατασφάξει και σκλαβώσει. To tribune.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται....
Πηγή tribune.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Ποιός Είναι Ο Μεγαλύτερος Παραγωγός Ελαιολάδου
Ο μεγαλύτερος παραγωγός ελαιολάδου είναι η Ισπανία. Κάθε χρόνο κατά μέσον όρο παράγει 1.200.000 τόνους. Πέρυσι, έχοντας μια σούπερ χρονιά έφθασε τους 1.600.000 τόνους. Τα λάδια των Ισπανών όμως, πλην εξαιρέσεων, είναι κατώτερης ποιότητας και από της Ελλάδας και από της Ιταλίας. Κατακλύζουν ωστόσο τον κόσμο. Οι Ιταλοί παράγουν εξαιρετικό λάδι αλλά κάνουν τεράστιες εξαγωγές διότι ακόμη ο ξένος καταναλωτής αυτούς ταυτίζει με το ελαιόλαδο και επειδή τους λείπουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι κάθε χρόνο, κάνουν μεταξύ άλλων εισαγωγές και από την Ελλάδα που παράγει περίπου 350.000 τόνους τον χρόνο. Εμείς έχουμε προς το παρόν ένα περίσσευμα 100.000-120.000 τόνων και υπάρχει ανάγκη να τους πουλάμε αυτή την ποσότητα κάθε χρόνο διότι το ελαιόλαδο μετά τους 18 μήνες στα δοχεία χάνει πολύ σε ποιότητα. Δυστυχώς οι Ιταλοί είναι οι μόνοι που αγοράζουν το λάδι μας, κανένας άλλος. Είναι μύθος το ότι οι γείτονες δεν έχουν καλά λάδια και τα κάνουν καλύτερα μόνο χάρη στα δικά μας. Οι αριθμοί τον καταρρίπτουν. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που οφείλει κανείς να γνωρίζει για το θέμα «ελαιόλαδο»; Ενα από τα βασικά πράγματα που μαθαίνεις όταν ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα «ελαιόλαδο» είναι πως το αγουρέλαιο δεν έπρεπε να θεωρείται μια πολυτέλεια, μια ξεχωριστή κατηγορία λαδιού, αλλά κάτι το αυτονόητο. Διότι για καλής ποιότητας λάδι πρέπει η ελιά να μαζεύεται όταν ακόμη είναι σκληρή, μισοπράσινη ως μισομώβ. Και σε όλες τις εκθέσεις και διεθνείς γευσιγνωσίες τέτοια ελαιόλαδα βραβεύονται κυρίως. Είναι το ελαιόλαδο που έχει πικράδα, δυνατό άρωμα και σε κάνει να βήχεις όταν έχει περάσει από το στόμα στον λαιμό. Και εξετάζουν τρία χαρακτηριστικά που ...
Πηγή polispress.gr >>>
Τι Είναι Οι Έλληνες Καταναλωτές
Οι Έλληνες καταναλωτές είναι σίγουρα πιο συνειδητοποιημένοι σε σχέση με πριν από 10 χρόνια, όπου η επιβράβευση του καταναλωτή δεν αποτελούσε κύρια προτεραιότητα, καθώς ο καθένας αγόραζε ό,τι ήθελε, χωρίς να αναζητάει επιπρόσθετα οφέλη επιβράβευσης. Πλέον, λόγω της οικονομικής κρίσης, οι καταναλωτές έχουν στραφεί στο smart buying και εκτιμούν πολύ περισσότερο τα brands που τους επιβραβεύουν για την εμπιστοσύνη τους και τους προσφέρουν οφέλη που βοηθούν στην εξοικονόμηση χρημάτων και τους δημιουργούν θετικές εμπειρίες με το ίδιο το brand. Ερ. Πώς αντιμετωπίζεται, κατά την άποψή σας, η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα; Επίσης, τι θα συμβουλεύατε έναν νέο επιχειρηματία που αποφασίζει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον κλάδο της παροχής προγραμμάτων επιβράβευσης πελατών και συστημάτων CRM; Απ. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και δημιουργίας νεοφυών επιχειρήσεων, αλλά απαιτείται σκληρή δουλειά, προσπάθεια και μεγάλη θέληση, ώστε να μπορέσει ο κάθε νέος επιχειρηματίας να ανταπεξέλθει και να προοδεύσει στο σύγχρονο ελληνικό επιχειρησιακό περιβάλλον. Οι επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν σοβαρά αυτές τις προσπάθειες είναι αυτοί που τελικά τα καταφέρνουν. Αυτό που θα συμβούλευα τους νέους επιχειρηματίες στον κλάδο του CRM είναι να είναι πάντα επίκαιροι, να παρακολουθούν τις τάσεις της καταναλωτικής αγοράς και του marketing, να σκέφτονται έξυπνα και να αγαπούν την τεχνολογία, γιατί μόνο, μέσω αυτής, θα καταφέρουν να υλοποιούν καινοτόμες καμπάνιες και να έχουν αποτελέσματα με πραγματική αξία για τους πελάτες τους....
Πηγή praktoreio-business.gr >>>
Τι Είναι Η Απαγόρευση Αλιείας Στα Ιχθυοτρόφα Ύδατα
Η απαγόρευση αλιείας στα ιχθυοτρόφα ύδατα είναι επιβεβλημένη για την προστασία της αναπαραγωγής της πέστροφας και της καραβίδας και οι παραβάτες διώκονται σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων 1740/87 και 2040/92. Η τήρηση του παραπάνω Π.Δ. διενεργείται από τις Αστυνομικές Αρχές και τη Διεύθυνση Δασών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις....
Πηγή agronews.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 02/01/2017