Τι Είναι Τα Γκρι Μάτια : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Τα γκρι μάτια είναι σπάνια όμως στην πραγματικότητα είναι μια απόχρωση του μπλε. Σύμφωνα με το The Tech Museum of Innovation, τα σκούρα γκρι μάτια έχουν περισσότερη μελανίνη στο εμπρόσθιο μέρος του ματιού ενώ τα απαλά και τα ανοιχτά γκρι έχουν πολύ λιγότερη. Εάν έχετε σκούρα γκρι μάτια είστε : ή εξαιρετικά ισορροπημένο άτομο ή υπάρχουν ‘δυο πλευρές’ στο νόμισμα. Ίσως μέσα σας κρύβεται η περίπτωση Dr Jekyll /Mr Hyde. Μπορείτε δηλαδή να συμπεριφέρεστε διαφορετικά σε διαφορετικούς ανθρώπους ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Αυτό μπορεί να είναι ένα συν ή ένα πλην. Εξαρτάται πόσο καλά μπορείτε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Εάν έχετε ανοιχτά γκρι μάτια ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο σκληρά από τους άλλους ανθρώπους για να επιβληθείτε. Αγωνίζεστε για να σας πάρουν στα σοβαρά αλλά ταυτόχρονα όμως κρατάτε ψηλά την άμυνά σας. Αν και απαιτείται χρόνος για να σπάσει το ανήσυχο,προσεχτικό εξωτερικό περίβλημά σας, νοιάζεστε πολύ για αυτούς που θα καταφέρουν μπουν. Εάν έχετε Καστανοπράσινα Μάτια Τα καστανοπράσινα μάτια είναι δύσκολο να περιγραφούν αν και μερικοί άνθρωποι έχουν τον δικό τους ορισμό. Το επιστημονικό εγχειρίδιο The Eye Doctor Guide περιγράφει έτσι, τα μάτια αυτά που αλλάζουν χρώμα από πράσινο μέχρι καφέ ή που η ίριδα έχει δυο διαφορετικά χρώματα. Για παράδειγμα, ο κύκλος στην κόρη είναι πράσινος και αλλάζει σε καφέ όσο πλησιάζει στην περίμετρο της ίριδας. Αυτή η απόχρωση είναι ασυνήθιστη, έτσι οι άνθρωποι με τέτοια μάτια θεωρούνται από την νεαρή ηλικία διαφορετικοί και μοναδικοί. Ακόμη και το συγκεκριμένο χρώμα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι μοναδικά για κάθε ένα άτομο που έχει τέτοια μάτια. Σαν μοναδικοί λοιπόν, αυτοί οι άνθρωποι είναι ανεξάρτητοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αυθόρμητοι. Η ποσότητα της μελανίνης διαφέρει από άτομο σε άτομο έτσι δύσκολα καθορίζεται η προσωπικότητά. Όμως συχνά φαίνεται πως χαρακτηρίζονται ισορροπημένα άτομα αλλά κρύβουν και πολύ μυστήριο για να τους καταλάβει κανείς. Ο Mathew Leach του University of South Australia, ισχυρίζεται πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν τόσο ανάμικτα χρώματα στα μάτια λόγω του ότι υπάρχουν στο αίμα τους διασπασμένα υλικά εξ αιτίας ανισορροπίας του συκωτιού τους. Έτσι τέτοιοι άνθρωποι είναι επιρρεπείς σε πεπτικά προβλήματα. Καφετιά Μάτια Όπως είπαμε για τα σκούρα καφέ /μαύρα μάτια στην αρχή, τα καφετιά μάτια είναι το αποτέλεσμα περισσότερης μελανίνης στο σώμα από τα ανοιχτόχρωμα μάτια που έχουν λιγότερη μελανίνη. Είστε ευχάριστοι, καθησυχαστικοί και οι άνθρωποι σας κοιτάζουν με εμπιστοσύνη. Το πανεπιστήμιο The Charles University στην Πράγα περιγράφει τους ανθρώπους με καφετιά μάτια ότι γενικά είναι πιστοί, με σεβασμό και ευγενικοί άνθρωποι αν και σίγουρα όχι υποτακτικοί. Διαφωνείτε με αυτά; Πιστεύετε πως είστε ένα εύκολα ευέξαπτο άτομο; Ίσως να μην κοιμάστε καλά! Μια μελέτη στο έγκυρο περιοδικό Chronobiology International αποκάλυψε πως οι άνθρωποι με καφετιά μάτια κοιμούνται δυο ώρες λιγότερο από αυτούς που έχουν μάτια με ανοιχτό χρώμα. Οι άνθρωποι με καφετιά μάτια κοιμούνται άσχημα και δυσκολεύονται να ξυπνήσουν το πρωί. Πράσινα Μάτια Εάν έχετε πράσινα μάτια, σας συγχαίρω. Φαίνεται πως οι περισσότεροι άνθρωποι σας θεωρούν σαγηνευτικούς, σέξι και μυστηριώδεις. Μελέτη από το Impulse Corporation in Los Angeles, ασχολήθηκε με τους ανθρώπους και την επιρροή που έχουν πάνω τους τα διάφορα χρώματα των ματιών. Οι άνθρωποι με τα πράσινα μάτια περιγράφονται σαν ‘σέξι΄. Οι ερωτηθέντες στην έρευνα άνθρωποι είπαν πως αν θα άλλαζαν το χρώμα των ματιών τους θα τα ήθελαν πράσινα. Τα πράσινα μάτια έχουν ισορροπημένη την μελανίνη που τα κάνει να είναι ευχάριστα και επιβλητικά όπως τα καφέ μάτια, αλλά επίσης δυνατά και προσεχτικά όπως τα μπλε μάτια. Ο Doctor Hamadi Kallel, χειρούργος οφθαλμίατρος, έχει μελετήσει πολλές από τις έρευνες σχετικές με το χρώμα των ματιών και λέει ότι οι άνθρωποι με πράσινα μάτια ‘έχουν έναν αέρα μυστηρίου και μια ήσυχη αυτάρκεια. Συχνά είναι απρόβλεπτοι αλλά αργούν να ...
Πηγή newslog.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Ποιά Είναι Η Βασική Αρχή Της Γιόγκα
Η βασική αρχή της γιόγκα είναι ότι δεν επεμβαίνει στον τρόπο ζωής κανενός. Το να κάνεις, όμως, γιόγκα συστηματικά σε οδηγεί στο να προσέχεις τη διατροφή σου. Ενας άνθρωπος που θα φάει το μεσημέρι παστίτσιο, το βράδυ μπριζολάκια και το απόγευμα γαλακτομπούρεκο δεν είναι αυτός που θα ακολουθήσει πιστά τη γιόγκα. Είναι εύκολο για έναν Ελληνα να προσαρμοστεί σε αυτό το μοντέλο διατροφής; Νομίζω πως ναι. Ο σύγχρονος άνθρωπος αποφάσισε να κάνει το φαγητό του φαστ φουντ, και όχι άδικα. Δεν θα καθήσει η νοικοκυρά να ασχοληθεί με το φαγητό όταν εργάζεται και έχει και παιδί. Ή όταν δεν έχει τα χρήματα να φτιάξει ένα ολοκληρωμένο μενού. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε διδαχθεί κάποια απλά πράγματα. Η φάβα, το ρύζι, ένα μικρό ψωμάκι είναι εύκολα και σε κρατάνε. Η Ελληνίδα, όμως, δεν το ξέρει. Ξέρει να φτιάχνει φασολάδα, που είναι καλή γιατί έχει πρωτεΐνες, αλλά την προσφέρει στο τραπέζι μαζί με πολύ ψωμί και αυτό επιβαρύνει τον οργανισμό. Τα όσπρια δεν είναι δύσπεπτα αν μαγειρευτούν με τα μπαχαρικά που προανέφερα. Ή αν παραλείψετε το σκόρδο και το κρεμμύδι που προκαλούν φούσκωμα. Βάλτε σε μια κατσαρόλα λίγο λάδι, ρίξτε τα μπαχαρικά σας (στην αρχή χρησιμοποιήστε μικρότερη ποσότητα) και μόλις το σπίτι γεμίσει αρώματα, προσθέστε πρώτα τις πατάτες και μετά τα λαχανικά σας. Θα φτιάξετε ένα σάμσι, κάτι σαν το δικό μας μπριάμ, που μαζί με ένα ρύζι μπασμάτι αποτελεί ένα θρεπτικό και εύπεπτο φαγητό. Ποια είναι η αγαπημένη σας ελληνική συνταγή; Μου αρέσουν πολλές και τις μαγειρεύω. Αγαπώ ιδιαίτερα, όμως, τις πίτες. Τις φτιάχνω με λαχανικά ή σε στυλ σουφλέ. Πιστεύετε ότι το φαγητό μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία, τη διάθεση; Σαφώς. Η φιλοσοφία του φαγητού έχει να κάνει με το ότι αλλάζει το άτομο, αλλάζει τα συναισθήματα. Και πρέπει να τρώμε όλα όσα μας αρέσουν, αλλά με μέτρο. Αν κάποιος πιέζει τον εαυτό του να μη φάει κάτι που θέλει, θα του προκληθεί άγχος και το άγχος θα δημιουργήσει τοξίνες στον οργανισμό. Τι αποκομίσατε από την ενασχόλησή σας με την ινδική κουζίνα; Αυτό που αποκόμισα είναι η γνώση πως για να γίνει το φαγητό νόστιμο και εύπεπτο χρειάζεται κάτι περισσότερο από τα μπαχαρικά που προανέφερα ή από τα αγνά και φρέσκα υλικά. Χρειάζεται αγάπη. Το φαγητό γίνεται νόστιμο γιατί βάζουμε αγάπη. Γιατί όταν μαγειρεύουμε χρησιμοποιούμε τα χέρια μας και μέσω αυτών εκλύεται ενέργεια. Δείτε πώς τρώνε τα μικρά παιδιά, με τα χέρια. Υπάρχει πιο νόστιμο πράγμα από την τηγανητή πατάτα που τρως με το χέρι; Αν δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να μαγειρέψουμε, είναι προτιμότερο να μην το κάνουμε. Αν, πάλι, έχουμε φτιάξει κάτι από την προηγουμένη και το έχουμε φυλάξει στο ψυγείο, αξίζει να φτιάξουμε την ίδια μέρα μια βάση με μπαχαρικά και να το εμπλουτίσουμε. Το φαγητό είναι μια προσφορά. Πρέπει να είσαι ήρεμος. Είναι λάθος να φτιάχνουμε πολλά φαγητά για να εντυπωσιάσουμε τους φίλους μας σε κάποια γιορτή – γεμίζουμε το τραπέζι με γεύσεις που στο τέλος δεν ευχαριστιόμαστε. Είναι προτιμότερο να φτιάξουμε λίγα φαγητά, αλλά με καλή διάθεση. Η απλότητα είναι πιο σημαντική και στο φαγητό. To βιβλίο της Μαίρης Δεβολή «Η γιογκική κουζίνα» κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Garuda Hellas.
Πηγή tovima.gr >>>
Τι Είναι Τα Οδοντιατρικά Αμαλγάματα
Τα οδοντιατρικά αμαλγάματα είναι η κύρια πηγή έκθεσης στον υδράργυρο για τους Αμερικανούς. Το μέσο άτομο έχει οκτώ σφραγίσματα αμαλγάματος και θα μπορούσε να απορροφήσει έως 120 μικρογραμμάρια υδραργύρου ανά ημέρα. Για λόγους σύγκρισης, η κατανάλωση από μολυσμένα με υδράργυρο θαλασσινά θα σας εκθέσει σε περίπου 2,3 μικρογραμμάρια ανά ημέρα. Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου συσχέτισε την περιοδοντική πάθηση με τον καρκίνο του παγκρέατος. «Η μελέτη μας παρέχει τις πρώτες ισχυρές ενδείξεις ότι η περιοδοντική νόσος μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του παγκρέατος», δήλωσε ο δρ Ντομινίκ, της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ στη Βοστόνη, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας. Οι άνδρες με ιστορικό περιοδοντικής νόσου, είχαν 64% αύξηση του κινδύνου καρκίνου του παγκρέατος σε σύγκριση με όσους δεν διαθέτουν τέτοιο ιστορικό. 14. Σιρόπι καλαμποκιού φρουκτόζης. Υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού (HFCS) χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία σε χιλιάδες συσκευασμένα τρόφιμα που πωλούνται σε όλο τον κόσμο, από το ψωμί για πρωινό με δημητριακά, ακόμη και τη σόδα. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Λος Άντζελες (UCLA) διαπίστωσαν ότι τα καρκινικά κύτταρα έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια για την εκλεπτυσμένη φρουκτόζη. Στις δοκιμές, τα καρκινικά κύτταρα του παγκρέατος τρέφονται με εκλεπτυσμένη φρουκτόζη και πολλαπλασιάζονται ταχύτατα μέσα στο σώμα. Δημοσίευση στο περιοδικό Cancer Research, τα ευρήματα αποκαλύπτουν επίσης ότι δεν είναι όλα τα σάκχαρα ίδια, μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση στην επικρατούσα ιατρική. Τα καρκινικά κύτταρα αγαπούν τόσο τη ζάχαρη γλυκόζης και τη φρουκτόζη της ζάχαρης, αλλά η φρουκτόζη προκαλεί άμεσα τα καρκινικά κύτταρα να αναπαραχθούν και να εξαπλωθούν. Ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει 12 κουταλάκια του γλυκού HFCS κάθε μέρα ! Έτσι, απλά με την κατανάλωση της τυπικής αμερικανικής διατροφής των επεξεργασμένων τροφίμων, οι καταναλωτές είναι σε θέση να εκτεθούν από υπερβολικά υψηλά επίπεδα υδραργύρου (;) που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια ασφαλείας που καθορίζονται από την EPA. Το Σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, επίσης, συμβάλλει στην παχυσαρκία. Ένα πανεπιστήμιο του Princeton από μια ερευνητική ομάδα έδειξε ότι ποντίκια που έχουν πρόσβαση σε φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού παρουσίασαν σημαντικά περισσότερο βάρος από εκείνα που έχουν πρόσβαση σε επιτραπέζια ζάχαρη, ακόμα και όταν η συνολική θερμιδική πρόσληψη τους ήταν η ίδια. Η παχυσαρκία συνδέεται με υψηλότερα ποσοστά καρκίνου . Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο, περισσότερες από 100.000 περιπτώσεις καρκίνου στις ΗΠΑ συνδέονται με το υπερβολικό σωματικό λίπος – τα περισσότερα από αυτά μπορούν να προληφθούν. 15. Φούρνοι μικροκυμάτων. Σχεδόν κάθε σπίτι έχει έναν φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταίνετε γρήγορα ή να μαγειρέψετε τα τρόφιμα. Ωστόσο, πολλές μελέτες που πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επανειλημμένως επισημάνει τις καταστροφικές συνέπειες των φούρνων μικροκυμάτων στην ανθρώπινη υγεία.Στην πραγματικότητα οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι τόσο επικίνδυνοι που είχαν απαγορευτεί στη Ρωσία 1976 – 1987. («Τροφή»: Έπεται ξεχωριστό θέμα και για τους φούρνους μικροκυμάτων.) Η παστερίωση ανακαλύφθηκε από τον Louis Pasteur στα μέσα του 1800 και γίνεται στο γάλα, τους χυμούς. Η παστερίωση καταστρέφει τις βιταμίνες, και τα ένζυμα και παρεμποδίζει την απορρόφηση. Όταν βράσει το υγρό, μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια και να κάνει τα τρόφιμα αποστειρωμένα. Κατά τη διαδικασία, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά επηρεάζουν τη γεύση και τη θρεπτική αξία των τροφίμων αυτών. Η παστερίωση είναι η διαδικασία της θέρμανσης ενός υγρού σε μια αρκετά υψηλή θερμοκρασία για να σκοτωθούν ορισμένα βακτήρια και να απενεργοποιηθούν ορισμένα ένζυμα. 16. Ακτινοβολία τροφίμων. Η FDA ενέκρινε την ακτινοβόληση των τροφίμων Η Βιομηχανία και το FDA επιμένει ότι τα ακτινοβολημένα τρόφιμα, έχουν δοκιμαστεί εκτενώς και είναι απολύτως ασφαλής. Ωστόσο, στη Νέα Υόρκη, και το Νιου Τζέρσεϊ, έχουν απαγορεύσει την πώληση και διανομή των ακτινοβολημένων τροφίμων, και οι ξένες κυβερνήσεις, όπως η Γερμανία, η Δανία, η Σουηδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Οι μελέτες έχουν συνδέσει την ακτινοβόληση των τροφίμων με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου. Η Πυρηνική ακτινοβολία είναι επίσης ένα θανατηφόρο εργαλείο, και οι θάνατοι από ακτινοβολία είναι πολύ πιο δύσκολο να αποδειχθούν, όπως οι θάνατοι από το κάπνισμα, γιατί η πηγή είναι άγνωστη σχεδόν πάντα στην ποσότητα του. Σε αντίθεση με την κυβερνητική προπαγάνδα που διανέμεται από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης , δεν υπάρχει καμία δόση ακτινοβολίας. Μια γαλλική μελέτη που δημοσιεύεται στο Journal of Cancer βρήκε ποσοστό λευχαιμίας διπλάσιο μεταξύ των παιδιών κάτω των 15 ετών που ζουν κοντά σε 3,1 μίλια ακτίνα από 19 πυρηνικά εργοστάσια ενέργειας της Γαλλίας. Η μελέτη προστίθεται στα πορίσματα μιας γερμανικής μελέτης που δημοσιεύθηκε στο τέλος του 2007 μελετώντας γερμανικά παιδιά κάτω των 5 ετών, η οποία διαπίστωσε ότι τα παιδιά αυτής της ηλικίας στην περιοχή των γερμανικών πυρηνικών σταθμών είχε υποστεί μια αύξηση στη συχνότητα εμφάνισης της παιδικής λευχαιμίας. Το 2003, μια Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κινδύνου Ακτινοβολίας, έχει αναφερθεί σε 61.600.000 θανάτους από καρκίνο σε όλο τον κόσμο από το νέφος της δοκιμής ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 και του 1960. Η Βροχή έφερε το νέφος στην αγορά των τροφίμων. Αυτό το ραδιενεργό νέφος που, όπως λέγεται, μεταφέρει κάτι που ονομάζεται στρόντιο-90, το οποίο είναι το πιο φοβερό δηλητήριο στον κόσμο. Και μία μόνο κουταλιά να μοιραστούν όλα τα μέλη της ανθρώπινης φυλής θα μπορούσε να παράγει ένα επικίνδυνο επίπεδο ραδιενέργειας στα οστά του κάθε ατόμου. 17. Η ασπαρτάμη. Ο μέσος άνθρωπος καταναλώνει περίπου 2 ή 3 mg / kg κάθε ημέρα ασπαρτάμης με σόδα διαίτης και τεχνητών γλυκαντικών ουσιών. «Η μελέτη μας έχει δείξει ότι η ασπαρτάμη είναι μια καρκινογόνος ένωση των οποίων οι καρκινογόνες επιδράσεις είναι επίσης εμφανείς σε μία ημερήσια δόση των 20 mg ανά κιλό σωματικού βάρους (mg / kg), και ιδίως λιγότερο από την τρέχουσα αποδεκτή ημερήσια δόση για τους ανθρώπους. 18. Χλώριο. Το χλώριο έχει χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση των ΗΠΑ και της Βρετανίας σε αποθέματα νερού της βρύσης για 100 χρόνια. Τα χαμηλά επίπεδα χλωρίου στο νερό της βρύσης που χρησιμοποιούνται για την κολύμβηση μπορεί να διπλασιάσουν σχεδόν τον κίνδυνο καρκίνου της ουροδόχου κύστης. Η κολύμβηση σε δημόσιες πισίνες, μπορούν επίσης να παρουσιάσουν κίνδυνο γιατί τα επίπεδα χλωρίου είναι πολύ υψηλότερα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι εκείνοι που ζουν σε περιοχές με υψηλή περιεκτικότητα σε χλώριο του νερού, και που λούζονται τακτικά, είχαν 83%περισσότερες πιθανότητες να έχουν έναν όγκο από ό, τι τα άτομα με χαμηλά ποσοστά σε χλώριο περιοχές. Εκείνοι που έπιναν από το νερό βρύσης με υψηλό-χλώριο είχαν 35% πιθανότητα να πάθουν καρκίνο της ουροδόχου κύστης. Η κανονική κολύμβηση στις πισίνες, έχει αυξήσει τον κίνδυνο σε 57%. Απορροφώντας χλώριο μέσω του δέρματος είναι ότι πιο επικίνδυνο επειδή παρακάμπτει το ήπαρ, το οποίο φιλτράρει πολλές βλαβερές χημικές ουσίες, όταν το νερό έχει καταποθεί. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλές παιδικές πάνες και γυναικεία προϊόντα όπως (σερβιέτες/ταμπόν) περιέχουν χλώριο. 19. Γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο. Ο Δρ Στάνλεϊ Ewen, ένας παθολογος σύμβουλος στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Αμπερντίν, λέει ότι ένα κουνουπίδι που χρησιμοποιείται σε γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο του στομάχου και του παχέος εντέρου. Τα ΓΤ παράγωγα της Monsanto rBGH (η οποία είναι μια γενετικά τροποποιημένη-αυξητική ορμόνη, έχει δοθεί στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, ώστε να καταστούν περισσότερο γάλα) και έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την παραγωγή του IGF-1 70 – 1000%. Ο IGF-1 είναι μια πολύ ισχυρή ορμόνη που έχει σχετιστεί με 2,5 έως 4 φορές υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του ανθρώπινου παχέος εντέρου, του μαστού και του προστάτη. Το νιτρικό άλας και άλλα συντηρητικά προστίθενται συνήθως στο επεξεργασμένο κρέας (αλλαντικά) και συνδέονται με αυξημένα ποσοστά καρκίνου. Είναι καλύτερα να αγοράζετε κρέας χωρίς συντηρητικά. Συμπέρασμα Η παγκοσμιοποιητές έχουν εφαρμόσει σαφώς την ατζέντα τους και δηλητηριάζουν το φαγητό μας, τον αέρα, το νερό και τους οργανισμούς με τις τοξίνες για να μας δώσουν τον καρκίνο. Αυτές οι ελίτ ωφελούνται πάρα πολύ από την πώληση των φαρμάκων, μέσα από τις φαρμακευτικές εταιρείες που τα ελέγχουν . Αυτά τα φάρμακα συνήθως παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από τον καρκίνο, ενώ παράλληλα ψευδώς στην αγορά προωθούνται ως μια θεραπεία με ψεύτικες μελέτες και διεστραμμένα στατιστικά στοιχεία. Η Καταπολέμηση λοιπόν του καρκίνου, είναι να μην δεχτούμε τον καρκίνο. Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας !...
Πηγή katohika.gr >>>
Το Ράλλυ Λαμίας είναι για ακόμη μία φορά γεγονός. Εδώ, στην Καρδιά της Στερεάς Ελλάδας, φιλοξενούμε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, μιας και αυτός αποτελεί και τον Τελικό του Πανελληνίου Κυπέλλου Ασφάλτου για το 2016, κλείνοντας συγχρόνως την αυλαία του μηχανοκίνητου αθλητισμού πανελλαδικά. Έναν αγώνα με δοκιμασμένες ειδικές διαδρομές που αποζημιώνουν τόσο τους συμμετέχοντες οδηγούς, όσο και τους θεατές. Αλλά και έναν αγώνα άρτιο οργανωτικά, με την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας να αποτελεί εγγύηση για μία άψογη από όλες τις απόψεις διοργάνωση. Αγαπημένη δική μου διαδρομή, αυτή του Αγίου Λουκά, που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά μέσα στην πόλη της Λαμίας, προσφέροντας απλόχερα θέαμα υψηλού επιπέδου. Πολλά συγχαρητήρια στην ΑΛΑΛ για τη διοργάνωση ακόμη ενός σπουδαίου αγώνα, αλλά και για την πολυετή δράση της στη Φθιώτιδα. Εύχομαι καλή επιτυχία στα συμμετέχοντα πληρώματα και σας καλώ όλους να τους προσφέρετε το πιο θερμό σας χειροκρότημα." Ευθύμιος Καραΐσκος (Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας): "Η συμμετοχή μας στη διοργάνωση του Ράλλυ Λαμίας, ενός αγώνα με σημαίνουσα ιστορία και πορεία, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και την ευκαιρία να συμβάλουμε στην πραγματοποίηση μιας αξιόλογης προσπάθειας. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στις διοργανώσεις της ΑΛΑΛ και ενθαρρύνουμε την πραγματοποίηση τους μιας και μέσα από αυτές ο τόπος μας γεμίζει ζωή, προβάλλεται, αναδεικνύεται και κάνει βήματα ανάπτυξης. Φέτος το Ράλλυ Λαμίας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, αποτελεί τον τελικό σταθμό του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου και προσελκύει στην περιοχή μας επισκέπτες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να την γνωρίσουν από κοντά. Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και ελπίζω η συνεργασία μας με την ΑΛΑΛ σε αντίστοιχα εγχειρήματα να έχει συνέχεια." Νίκος Σταυρογιάννης (Δήμαρχος Λαμιέων): "Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζω τη διοργάνωση του Ράλλυ Λαμίας, που αποτελεί τον Τελικό του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου που θα κρίνει τους Κυπελλούχους Ασφάλτου του 2016 και θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, το Σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου. Χαιρετίζω παράλληλα την πραγματοποίηση στο Δήμο μας, που είναι γνωστός για την μεγάλη του παράδοση σε παρόμοιους αγώνες, της ασφάλτινης υπερ-ειδικής διαδρομής "Άγιος Λουκάς" αλλά και της ειδικής διαδρομής "Μπράλος-Σκαμνός", η οποία θα έχει μήκος 15,6 χιλιομέτρων και θα προσφέρει τη διπλή πρωτοτυπία μιας καινούργιας και ταυτόχρονα νυχτερινής ειδικής διαδρομής, χωρίς να ξεχνάμε βέβαια την πασίγνωστη και αγαπημένη Παύλιανη. Είμαι σίγουρος ότι η γνώση, το μεράκι αλλά και η μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας σε διοργανώσεις αγώνων υψηλών προδιαγραφών σε επίπεδο οργάνωσης, θεάματος και ασφάλειας, θα αποτελέσουν την καλύτερη εγγύηση για το πλούσιο και ασφαλές θέαμα που θα απολαύσουν οι θεατές. Εύχομαι στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες στο Ράλλυ Λαμίας καλή επιτυχία, αλλά και στους πολλούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στο Δήμο Λαμιέων, που αποτελεί και τον μεγάλο οικοδεσπότη του αγώνα, να απολαύσουν μια ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία. "....
Πηγή starsports.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 03/01/2017