Ο ταντρισμός είναι θεραπευτικός, μια εσωτερική υπόθεση, προσωπική, που εφαρμόζεται προκειμένου να δώσει μια διαφορετική οπτική στη σεξουαλική επαφή η οποία αποκτά περισσότερο την έννοια του ιερού έρωτα. Τάντρα σημαίνει αλληλοπλέξιμο και αφορά την ευχαρίστηση και των δυο. Σημασία έχει η μεταξύ τους σύνδεση αλλά και εκείνη με το σύμπαν και την ενέργεια του. Η εγωιστική μορφή του σεξ, η οποία αποσκοπεί μόνο στην ολοκλήρωση, αντικαθίσταται απο τον αισθησιασμό, τον σεβασμό και την παράταση της ευχαρίστησης. Τι περιλαμβάνει το ταντρικό σεξ; Τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα στην συγκεκριμένη διαδικασία, ώστε οι δύο σύντροφοι να πετύχουν κλιμάκωση της απόλαυσης μέσα από τα αγγίγματα σε όλο το σώμα αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα τα «ευαίσθητα» σημεία τους. Ο τρόπος αυτός χαρίζει στη σεξουαλική εμπειρία μεγαλύτερη διάρκεια. Η ατμόσφαιρα παίζει καθοριστικό ρόλο για συμμετάσχει κανείς στο ταντρικό σεξ. Με δεδομένο πως πρόκειται για μια ερωτική ιεροτελεστία, ο χώρος θα πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένος: καθαρός, ελάχιστο φως, αρωματικά κεριά, χαλαρή μουσική. Μια ιεροτελεστία έχει τη δική της αρχή. Οι σύντροφοι μπαίνουν στο παιχνίδι με συγκεκριμένο τρόπο. Ως αφορμή μπορεί να λειτουργήσει ένα δείπνο, ένα καλό κρασί, ένα κοινό μπάνιο ή το μασάζ. Οι αναπνοές έχουν κανόνες. Πρέπει να είναι αργές και βαθιές και για τους δύο συντρόφους ενώ η ένωση πραγματοποιείται ακόμα πιο γρήγορα αν προσπαθήσει ο καθένας να ...
Πηγή neolaia.gr >>>
Το ντεκολτέ είναι τέλειο ρούχο για το πάρτι αλλά όχι για το δείπνο με το αφεντικό. Φορούν μόνο τα ρούχα που τις κολακεύουν. Στις ντουλάπες των στιλάτων μπορεί να βρει κανείς ένα φανταστικό skinny τζιν το οποίο μοιάζει λίγο μικρό ή ένα επίσης καταπληκτικό μπλουζάκι το οποίο όμως έχει μπει λίγο στο πλύσιμο. Κανένα από αυτά δεν θα δείτε την στιλάτη να τα φορά, αν και τα κρατά στην ντουλάπα της γιατί τα αγαπά. Και αυτό γιατί ξέρει ότι κανένα από τα δυο αυτά ρούχα δεν θα την κολακέψει. Τραβούν το μάτι με ένα συγκεκριμένο ακριβό κομμάτι. Αν αναρωτιέστε πώς μερικές γυναίκες κάνουν ακόμη και ένα συνηθισμένο τζιν και ένα απλό t-shirt να μοιάζει απίστευτα σικ, η απάντηση είναι «ο τρόπος που το φοράνε». Θα βάλουν μια ζώνη που θα κάνει τη διαφορά, ή ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια, ή θα κρατήσουν μια ακριβή τσάντα, ή σε κάθε περίπτωση θα φορέσουν αυτά τα απλά ρούχα με ένα ακριβό αξεσουάρ. Φορούν πάντα το κατάλληλο αξεσουάρ. Η Coco Chanel έλεγε:«Οταν φοράτε αξεσουάρ, πάντα βγάζετε το τελευταίο κομμάτι που φοράτε». Τα αξεσουάρ είναι εκείνα που μπορούν να αναβαθμίσουν και να αλλάξουν εντελώς ένα λουκ, αλλά υπάρχει ένα σημείο που αν ξεπεραστεί θεωρείται υπερβολή και οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Χρειάζεστε πραγματικά και το περιδέραιο και μαντήλι στο λαιμό; Δεν τριγυρνούν στο σπίτι τους με τα καλά τους ρούχα. Ο λόγος που τα ρούχα των στιλάτων μοιάζουν πάντα άψογα δεν είναι το σίδερο, αλλά το γεγονός ότι δεν τα ταλαιπωρούν φορώντας τα μέσα στο σπίτι τους. Περιορίζονται σε ένα κολάν και ένα φούτερ. Διπλώνουν και κρεμούν τα ρούχα τους. Οχι, η ντουλάπα μιας στιλάτης δεν είναι ποτέ ακατάστατη. Τα ρούχα τους είναι πάντα κρεμασμένα στη ντουλάπα ή διπλωμένα και τοποθετημένα προσεκτικά στα συρτάρια. Ετσι δεν χαλάνε, δεν θέλουν συνεχώς πλύσιμο και σιδέρωμα. Αρα, δεν χαλάνε. Ξέρουν πότε πρέπει να φορέσουν τακούνια και πότε όχι. Μια κομψή γυναίκα ξέρει να συνδυάσει το ντύσιμό της με το κατάλληλο ρούχο. Επίσης, φορά απενεχοποιημένα στρωτά παπούτσια, είτε αθλητικά είτε όχι. Και τα ψηλοτάκουνά της είναι όλα άνετα, μπορεί να τα περπατά με την ίδια ευκολία με την οποία περπατά με τα ίσια παπούτσια της… Πλένουν συγκεκριμένα ρούχα στο πλυντήριο, πηγαίνουν τα υπόλοιπα στο καθαριστήριο. Με του που βγάζουν ένα ρούχο το βράδυ ξέρουν τι πρέπει να το κάνουν. Να το ξανακρεμάσουν στην ντουλάπα, να το βάλουν στο πλυντήριο, να το πλύνουν επειγόντως στο χέρι ή να το πάνε στο καθαριστήριο. Έχουν πάντα στην τσάντα τους ένα emergency kit. Και όχι, δεν περιέχει φάρμακα, αλλά παραμάνες, μια βελόνα μια κλωστή και δυο τρια ακόμη πραγματάκια. Ετσι, ότι και να συμβεί θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν. Μένουν πιστές στο προσωπικό τους στιλ. Οι σικάτες έχουν συγκεκριμένο στιλ και δεν παρασύρονται από τις τάσεις. Τις ακολουθούν αλλά στο μέτρο που μπορούν να προσαρμοστούν στο προσωπικό τους στιλ. Πηγή: Αφήστε το σχόλιό σας Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας στην σελίδα μας στο Facebook!...
Πηγή fanpage.gr >>>
Τι Είναι Η Άσχημη Αναπνοή
Η άσχημη αναπνοή είναι από τα πιο δυσάρεστα και δυσεπίλυτα προβλήματα. Συχνά οφείλεται στην παρουσία βακτηριδίων, πουπροκαλούν την αποσύνθεση των μη χωνεμένων τροφών στο στομάχι. Αποτέλεσμα αυτής της αποσύνθεσης είναι διάφορα δύσοσμα αέρια που διαφεύγουν από το στόμα, προκαλώντας έτσι το σύμπτωμα της κακοσμίας. Για να καταπολεμηθεί αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα είναι αρκετό να φάει κάποιος γιαούρτι. Οι λακτοβάκιλοι, που περιέχει καταστρέφουν τα βακτήρια που γεννούν το πρόβλημα, λύνοντάς το άμεσα. 24.Σαν τροφή βοηθά στην καλύτερη αξιοποίηση του ασβεστίου, του φωσφόρου του γάλακτος. 25.Δυναμώνει τα εύθραυστα οστά των ηλικιωμένων ανδρών και βοηθάει τις γυναίκες στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης. 26.Προφυλάξτε την υγεία των δοντιών σας εντάσσοντας το γιαούρτι στην καθημερινή σας διατροφή μια και, σύμφωνα με τους ειδικούς, προστατεύει και από την τερηδόνα. 27.Συμβάλει στην αντιμετώπιση ορισμένων τύπων δερματοπαθειών, που οφείλεται σε έλλειψη ή κακή απορρόφηση από το έντερο των συμπλέγματος Β. Ενισχύει τη φυσιολογική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων της επιδερμίδας, καθώς επίσης ενισχύει και την ανάπτυξη των μαλλιών και των νυχιών. 28. Το γιαούρτι δεν προκαλεί εύκολα αλλεργία όπως το γάλα, γ ιατί με τη ζύμωση η λακτόζη (το σάκχαρο του γάλακτος, που είναι το κύριο αλλεργιογόνο συστατικό του) διασπάται σε γαλακτικό οξύ, με αποτέλεσμα να γίνεται καλύτερα ανεκτό στο άτομο με αλλεργικό πρόβλημα. Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταναλώσουν γάλα γιατί τους προκαλεί πόνους στην κοιλιά, διάρροια και φούσκωμα Αυτά τα συμπτώματα οφείλονται στην αδυναμία τους να πέψουν τη λακτόζη. το φυσικό ζάχαρο που περιέχει το γάλα. Στο γιαούρτι η λακτόζη μειώνεται κατά 20-30% με αποτέλεσμα το γιαούρτι να αποτελεί τροφή εύπεπτη ακόμα και για αυτούς τους ανθρώπους. Και 29. Βοηθάει στη διατήρηση της υγείας σε καλή κατάσταση και, όπως ισχυρίζονται πολλοί, χαρίζει μακροζωία. Φημίζεται ότι διατηρεί το νου σε εγρήγορση και αποτρέπει το γήρας. Δεν είναι μόνο τρόφιμο των ηλικιωμένων αλλά όλων των ανθρώπων. Γιαούρτι και Δίαιτα: Το γιαούρτι αποτελεί ένα από τα καλύτερα διαιτητικά βοηθήματα. Ανάμεσα στις άλλες διαιτητικές τροφές, ενδεικτικά αναφέρεται ότι το αποβουτυρωμένο γιαούρτι περιέχει 38 θερμίδες περίπου έναντι 80 που περιέχει ένα αυγό, 132 θερμίδες ένα μέτριο μήλο, 100 μία πατάτα βραστή, 230 μία μερίδα κοτόπουλο ψητό, 126 τα 100 γραμμάρια τόνου σε νερό. Ενώ είναι αλήθεια ότι τόσο τ ο σκέτο γιαούρτι, όσο και το γάλα έχουν την ίδια θρεπτική αξία και την ίδια ποσότητα θερμίδων, είναι γεγονός ότι το γιαούρτι είναι περισσότερο χορταστική τροφή. Επιπλέον, το γιαούρτι μ πορεί να υποκαταστήσει άριστα τροφές, όπως είναι η κρέμα γάλακτος, η μαγιονέζα, η ξινή κρέμα (αφρόγαλα) που περιέχουν πολύ υψηλότερο ποσοστό θερμίδων με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δυνατή η διατήρηση του βάρους υπό έλεγχο. Παιδί και Γιαούρτι: Το γιαούρτι είναι ο καλύτερος φίλος και των παιδιών . Συστήνεται από τους παιδίατρους σαν βασικό στοιχείο του καθημερινού διαιτολογίου για όλες τις ηλικίες γιατί μια τροφή υψηλής βιολογικής αξίας, εύγευστη και εύπεπτη. Μετά τον 18ο μήνα είναι ιδανικό σαν δεύτερο πρωινό ή απογευματινό γεύμα μόνο του ή σε συνδυασμό με φρούτα, μέλι, ψωμί ή μπισκότα. Σε περιπτώσεις γαστρεντερίτιδας το γιαούρτι μπορεί να αντικαταστήσει το γάλα προσφέροντας τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες. Μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του παιδιού σε νερό ε φόσον θεωρείται μια ημι-στέρεα τροφή με μεγάλη περιεκτικότητα νερού. Ακόμα το γιαούρτι είναι δημοφιλές στη παιδική και εφηβική ηλικία γιατί προσφέρεται σαν επιδόρπιο , ενώ δεν περιέχει ζάχαρη, λιπαρά και πολλές θερμίδες . Μπορεί επίσης και να εμπλουτιστεί με ελκυστικά πρόσθετα όπως φρούτα, σοκολάτα, δημητριακά, μούσλι, ξερά δαμάσκηνα, μπισκότα, μέλι, καρύδια, γλυκά του κουταλιού. Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το υγιεινό γιαούρτι: Πολλοί αναρωτιούνται: «ποια πρέπει να είναι όμως η όψη ενός γιαουρτιού ώστε να το καταναλώσουμε άφοβα και με τη σιγουριά ότι ναι, τρώμε κάτι που είναι όντως υγιεινό»; Έτσι για να είμαστε σίγουροι, πρέπει: Η Όψη του πρέπει να είναι αλαβάστρινη, δηλαδή λευκό, λείο και λαμπερό. Η γεύση του να είναι υπόξινη και να έχει χαρακτηριστικό και ευχάριστο άρωμα. Αν καλύπτεται από υμένιο (πέτσα) αυτό να είναι συμπαγές και λευκό έως υποκίτρινο. Στο ολόφρεσκο γιαούρτι η επιφανειακή πέτσα είναι λεπτή, λεία, λευκό-κίτρινη και εύθραυστη. Στο περισσότερων ημερών η πέτσα είναι χονδρή, ρυτιδωμένη, κιτρινωπή και ανθεκτική. Η φυσική του κατάσταση να είναι συμπαγής, χωρίς πόρους και να μην εμφανίζει ίζημα. Να μην περιέχει χρωστικές ουσίες, ζελατίνη, ζάχαρη ήσυντηρητικά. Το γιαούρτι με φρούτα δεν πρέπει να περιέχει προσθετικά ή συντηρητικά, όπως σορβικό κάλιο (που χρησιμοποιείται στα φρούτα). Το διάστημα ανάμεσα στην ημερομηνία παραγωγής και την ημερομηνία λήξης δεν πρέπει να ξεπερνά τον ένα μήνα (σε θερμοκρασία 2-6ο C). Το καλύτερο γιαούρτι και αυτό που περιέχει τις περισσότερες βιταμίνες είναι τοΠΛΗΡΕΣ. η ποσότητα ασβεστίου όμως είναι ίδια σε όλα τα είδη. Γιαούρτι με ή χωρίς πέτσα; Εάν μπορείτε να προμηθευτείτε παραδοσιακό γιαούρτι με πέτσα (το οποίο έχει πήξει μόνο με την πυτιά), τότε προτιμήστε το, γιατί είναι αγνό και φυσικό προϊόν . Το γιαούρτι με πέτσα του εμπορίου, ωστόσο, είναι αποτέλεσμα βιομηχανικής επεξεργασίας. H πέτσα σχηματίζεται όταν το γάλα δεν είναι ομογενοποιημένο. Αυτό σημαίνει ότι το λίπος δεν διαχέεται στο γάλα, αλλά συγκεντρώνεται στην επιφάνεια. Ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στο αγελαδινό γιαούρτι με πέτσα και χωρίς πέτσα δεν υπάρχει, εκτός και αν έχει γίνει προσθήκη πρόβειου γάλακτος (πιο πλούσιο σε λιπαρά) ώστε να είναι πιο παχιά η πέτσα. H μόνη διαφορά ανάμεσα στους δύο τύπους γιαουρτιού είναι ότι στο γιαούρτι με πέτσα το λίπος είναι συγκεντρωμένο στην πέτσα, οπότε αφαιρώντας τη γλιτώνετε θερμίδες. Πώς δεν πρέπει να είναι το γιαούρτι: Καλό είναι όμως να γνωρίζουμε ότι το γιαούρτι δεν πρέπει να έχει: Υπερβολικά ξινή γεύση: σημαίνει γενικά ότι έχει ζυμωθεί σε υψηλότερη από την κανονική θερμοκρασία ή ότι έχει περάσει η ημερομηνία λήξης του προϊόν....
Πηγή mycooking.com.cy >>>