Τι Είναι Η Ανακύκλωση Στην Πηγή : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Τι Είναι Η Ανακύκλωση Στην Πηγή
Η ανακύκλωση στην πηγή είναι ο μόνος ουσιαστικά οικολογικός τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων. Η ΚΟΙΝΣΕΠ «Επιβιώνω» ως κοινωνικός συνεταιρισμός, βασισμένη στις συλλογικές αποφάσεις και το συλλογικό έλεγχο, διαθέτει τα οφέλη της σε κοινωνικούς σκοπούς και όχι στα μέλη ή στο διοικητικό συμβούλιο. Σκοπός μας είναι η εκπαίδευση των πολιτών, ώστε να έχουμε αύξηση του ποσοστού ανακύκλωσης στο δήμο μας, συνεπώς, μείωση των σύμμεικτων απορριμμάτων, άρα μεγάλο οικονομικό όφελος για τους δημότες. Θα είμαστε ανοιχτά κάθε μέρα εκτός Σ/Κ 10-12 το πρωί και σας καλούμε να μας επιστεφτείτε για να γνωριστούμε και να οργανώσουμε μαζί την όλη διαδικασία. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Χαρτί Εφημερίδες, όλα τα περιοδικά, βιβλία, σελίδες τύπου Α4, χαρτοκιβώτια όλων των ειδών, φάκελοι αλληλογραφίας, τηλεφωνικοί κατάλογοι, χάρτινη συσκευασία (πχ τσιγάρα, οδοντόκρεμες, ζάχαρη και απορρυπαντικά). Δεν περιλαμβάνονται οι συσκευασίες TETRAPAK (γάλα διαρκείας-χυμοί). Αλουμίνιο-λευκοσίδηρο Κουτάκια από αναψυκτικά-...
Πηγή iliaweb.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Οι Θηλυκοί Πελεκάνοι
Οι θηλυκοί πελεκάνοι είναι λιγότερο ογκώδεις, με το βάρος τους να κυμαίνεται από τα 5,5 μέχρι τα 9 κιλά. Πέρα από το μεγάλο του μέγεθος, ο αρσενικός αναπαραγόμενος ροδοπελεκάνος χαρακτηρίζεται από το εντυπωσιακό ρόδινο χρώμα στην περιοχή του κεφαλιού, γύρω από τον οφθαλμό και μέχρι τη βάση του ράμφους, (πιο πορτοκαλί στα θηλυκά). Το άνοιγμα των φτερών του, εκτείνεται από τα 226cm έως τα 360cm. Το μεγαλύτερο μέρος του παγκοσμίου πληθυσμού των ροδοπελεκάνων είναι αποδημητικό, με λίγους, σχετικά, μονίμους πληθυσμούς, στην Αφρική και την Ασία. Περισσότερο από το 50% των ευρωπαϊκών πληθυσμών αναπαράγεται στο Δέλτα του ποταμού Δούναβη, όπου καταφθάνουν στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου και, αναχωρούν από το Σεπτέμβριο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Στο βίντεο του Γιώργου Κωνσταντίνου φαίνεται ένας υπερήφανος Ροδοπελεκάνος να κάθεται σε σημείο κοντά στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, στην Αλυκή, εξ ου σε κάποια φάση περνάει από πίσω του ένα αεροπλάνο της Aegean καθώς αυτό απογειώνεται....
Πηγή city.sigmalive.com >>>
Τι Είναι Το Φυσικό Αέριο Πηγές Θέρμανσης
Το φυσικό αέριο είναι πιο καθαρή πηγή και δεν απαιτεί συχνό καθάρισμα. Όσον αφορά τη ρύθμιση του, ισχύει ότι και με το πετρέλαιο. Πληρώνεται μετά τη χρήση του και δεν απαιτεί φροντίδα για τη προμήθεια του αφού είναι πάντα διαθέσιμο από το δίκτυο. ΠΕΛΕΤ Το πελετ παράγεται από υπολείμματα φυτικών υλών και θεωρείται ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Το πελετ δεν είναι βολική πηγή ενέργειας αφού χρειάζεται συνεχή τροφοδότηση. Ξύλα Τα ξύλα πρέπει να είναι στεγνά, (υγρασία μέχρι 15%), δηλ. να έχουν κοπεί από Νοέμβρη μέχρι Μάρτη και να χρησιμοποιηθούν μετά από 18 μήνες. Απαιτείται η τοποθέτηση θερμομέτρων σε όλους τους χώρους για να έχουμε τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Σε αντίθεση με τα κλασσικά τζάκια που αποδίδουν στο χώρο περίπου το 20% της θερμότητας, τα ενεργειακά τζάκια αποδίδουν μέχρι 75%. Αντλία θερμότητας – κλιματιστικό Το κλιματιστικό είναι η μοναδική περίπτωση που εξοικονομεί ηλεκτρική ενέργεια επειδή δεν ζεσταίνει απλώς αλλά αντλεί θερμότητα από τον εξωτερικό χώρο και την φέρνει μέσα στην κατοικία. Αποδίδει κατά μ.ο. 2,5 φορές περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνει (βαθμός απόδοσης 250%). Παραπλανητική διαφήμιση για συσκευές Στην αγορά κυκλοφορούν ηλεκτρικές συσκευές που υπόσχονται βαθμό απόδοσης 300%, 500% ή και παραπάνω. Υπόσχονται μικρό κόστος ανά ώρα χωρίς καμιά τεκμηρίωση.Αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια και τη μετατρέπουν σε θερμότητα. Επομένως δεν μπορούν να έχουν απόδοση πάνω από 100%, δηλαδή όσο και ένα απλό ηλεκτρικό σώμα καλοριφέρ. Είτε πρόκειται για τεχνολογία ιόντων ή για κάποια λεγόμενη «θερμομαγνητική τεχνολογία» ή οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία που καταναλώνει ηλεκτρική ενέργεια, ισχύει η βασική αρχή ότι αποδίδεται τόση ενέργεια όση καταναλώνεται. Μόνη εξαίρεση αποτελεί η αντλία θερμότητας, όπως είναι το κλιματιστικό, η οποία όμως δεν μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια σε θερμότητα αλλά την αντλεί από το περιβάλλον. ΜόνωσηΗ κατανάλωση του καυσίμου δεν καθορίζεται μόνο από το μέγεθος της κατοικίας, αλλά και από τη μόνωση της κατοικίας. Η θέρμανση δεν λειτουργεί μόνο για να ζεστάνει το σπίτι, αλλά για να αναπληρώνει τη θερμότητα που χάνεται. Μια συνηθισμένη κατοικία είναι σαν ένας τρύπιος κουβάς που πρέπει συνεχώς να τον τροφοδοτούμε για να παραμένει γεμάτος! Αν ήταν δυνατό να μηδενίσουμε τις απώλειες, με τέλειες μονώσεις, τότε αυτό το σπίτι δεν θα χρειαζόταν καν θέρμανση! ΕξοικονόμησηΔιατηρούμε τη θερμοκρασία σε ένα επίπεδο που να μας προσφέρει άνεση και συγχρόνως δεν ροκανίζει το πορτοφόλι μας. Στην κουζίνα συνήθως εργαζόμαστε όρθιες/οι και επομένως 19 οC θα ήταν αρκετοί. Στο καθιστικό διατηρούμε τη θερμοκρασία στους 21 οC. Στο υπνοδωμάτιο είναι πιο υγιεινό να κοιμόμαστε με 17 – 18 οC. Για να πετύχουμε τέτοιες ρυθμίσεις θα χρειασθεί να τοποθετήσουμε στα σώματα κάθε χώρου μια θερμοστατική βαλβίδα. Οι καταναλωτές πρέπει να είναι πολύ επιφυλακτικοί σε όσα υπόσχονται οι διάφορες εταιρείες και να συμβουλεύονται ειδικούς πριν προχωρήσουν σε μεγάλου κόστους αγορά ή αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης. 2013-11-21 Συγκριτικό τεστ σε 6 πηγές θέρμανσης Reviewed by on Nov 21. Δείτε τι σας συμφέρει περισσότεροΣυγκριτικό τεστ συστημάτων θέρμανσης για εξοικονόμηση δαπανών παρουσιάζει η εφημερίδα "Hμερησία" προκειμένου τα νοικοκυριά να ε Δείτε τι σας συμφέρει περισσότεροΣυγκριτικό τεστ συστημάτων θέρμανσης για εξοικονόμηση δαπανών παρουσιάζει η εφημερίδα "Hμερησία" προκειμένου τα νοικοκυριά να ε Rating:...
Πηγή exipno.gr >>>
Τα τρανς λιπαρά είναι ένα συστατικό που κάνει τα φαγητά να είναι πιο νόστιμα. Επίσης, κάνει την ημερομηνία λήξης τους να επεκτείνεται. Επίσης, είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για την καρδιά μας. Διάρκεια ζωής στα τρόφιμα Η επεξεργασία της υδρογόνωσης μετατρέπει τα φυτικά έλαια σε λίπος (πιο στερεή μορφή, ακόμη και σε θερμοκρασία δωματίου). Η βιομηχανία τα χρησιμοποιεί εκτενώς, καθώς παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα προϊόντα και παράλληλα καλύτερη υφή. Αρχικά χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή φυτικού λίπους και των μαργαρινών οι οποίες εισήχθησαν στην αγορά ως η υγιεινή εναλλακτική λύση στο βούτυρο, που περιέχει πολλά κορεσμένα λιπαρά. Ετσι λοιπόν όπου στο παρελθόν, η βιομηχανία τροφίμων χρησιμοποιούσε ζωικά λίπη, ...
Πηγή eglimatikotita.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 02/01/2017