Τι Είναι Το Layering : Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.
Το layering είναι μια έξυπνη λύση και αποδεικνύεται και κομψή όταν σε αυτό περιλαμβάνονται γούνινα ή μάλλινα γιλέκα ή ζακετάκια ( H κάπα της φωτογραφίας είναι ) Το new entry: Η μάλλινη κουβέρτα-κάπα που είναι ζεστό και μπορεί να σε τυλίξει με στυλ, μέσα κι έξω, όπου κι αν κρίνεται απαραίτητο Don’t Oι υπερβολές τύπου, γούνα, κρόσσια, πον πον και πολλά χρώματα, όλα μαζί σε ένα look δεν είναι κάτι που μπορεί να καταλήξει εύκολα σε ένα σωστό αποτέλεσμα… Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες από τα χιονισμένα βουνά της Γαλλίας, από όπου και οι πιο πάνω φωτογραφίες Kαλές χιονισμένες αποδράσεις σε όλους! Με αφορμή τα δύο βιβλία μας με θέμα το στυλ, «Oh, so Chic!» και «Chic 2 Chic», σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε ένα κανάλι επικοινωνίας με τις αναγνώστριες και ταυτόχρονα ένα διαδικτυακό τόπο γεμάτο πληροφορία χρήσιμη και φρέσκια πάνω σε κρίσιμα θέματα του στυλ: hot spots-boutiques, ειδήσεις για sample sales και bazaar, ωραία looks από την πόλη, νέα πάσης φύσεως -πολλά σε avant-première- συνεντεύξεις από fashion insiders και άλλα πολλά....
Πηγή ohsochic.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Τι Είναι Τα Ωμέγα 3 Λιπαρά Οξέα
Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα λιπαρά που βρίσκονται κυρίως στα ψάρια (όπως ο σολομός, ο τόνος, η ρέγκα, το σκουμπρί, ο γαύρος και η σαρδέλα), στους ξηρούς καρπούς και σε ορισμένα είδη των φυτικών ελαίων. Στη σχετική μελέτη όπου πήραν μέρος 2.036 νέοι ηλικίας 25 έως 41 ετών βρέθηκε ότι όσοι είχαν την μεγαλύτερη πρόσληψη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων είχαν τα χαμηλότερα επίπεδα αρτηριακής πίεσης. Συγκεκριμένα, η συστολική πίεση των συμμετεχόντων ήταν κατά μέσον όρο 4 mmHg και η διαστολική 2 mmHg χαμηλότερη απ’ ό,τι των εθελοντών που είχαν την χαμηλότερη πρόσληψη, είπε ο δρ Μαρκ Φιλιπόβιτς, από το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Καρδιολογίας (ΑΗΑ) . Η συστολική πίεση είναι ο μεγάλος αριθμός στη μέτρηση και αντιπροσωπεύει την πίεση που ασκείται στα τοιχώματα των αρτηριών ...
Πηγή apostoloschronopoulos.gr >>>
Το βιοαέριο είναι από τις μόνες τεχνολογίες ΑΠΕ που επιδοτούσε το Ταμείο. Όταν το κόστος αποφυγής ήταν 15 σεντ, το Ταμείο εισέπραττε από εμάς αντί να πληρώνει, την ώρα που οι εγγυημένες τιμές ήταν για τις ανεμογεννήτριες 16,5 σεντ ανά κιλοβατόρα και για τα φωτοβολταϊκά μέχρι και 34 σεντ», σημείωσε ο κ. Ανδρέου. Ωστόσο το νέο πλαίσιο λειτουργίας της ανταγωνιστικής αγοράς ενέργειας που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή, θέτει προκλήσεις για αυτού του είδους τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, αφού οι επιδοτήσεις από το Ταμείο καταργήθηκαν και οι ΑΠΕ θα ενταχθούν πλέον στην ανταγωνιστική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Θα είναι άραγε οικονομικά συμφέρουσα η λειτουργία του βιολογικού επεξεργασίας ζωικών αποβλήτων; «Εμάς θα μας συμφέρει εφόσον δεν χρειαζόμαστε νέες επενδύσεις, αν χρειαστούμε νέες επενδύσεις δεν θα μας συμφέρει να το παράγουμε. Αν σήμερα δεν υπήρχε η επιδότηση τα λεφτά που θα μας έδινε η Αρχή Ηλεκτρισμού θα ήταν 5 σεντ την κιλοβατόρα. Με 5 σεντ την κιλοβατόρα και 3 σεντ λειτουργικό κόστος δεν σου μένουν λεφτά να αποσβέσεις την επένδυση», ανέφερε ο κ. Ανδρέου. «Μέχρι τότε όμως η επένδυσή μας θα έχει αποσβεστεί, και εφόσον δεν χρειάζεται να γίνουν νέες επενδύσεις θα μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί. Αν όμως χρειαστούν νέες επενδύσεις, δεν θα μπορεί να λειτουργήσει χωρίς στήριξη», ανέφερε. Μετά το 2022 που θα τερματιστεί η επιδότηση, μας εξήγησε ο κ. Ανδρέου, πιθανότατα να υπάρχουν νέες τεχνολογίες για παραγωγή βιοαερίου και πιθανόν να χρειαστεί να γίνει μια νέα επένδυση. Ωστόσο οι τιμές με τις οποίες θα πωλείται το ρεύμα που παράγεται από τον σταθμό στην Αρχή Ηλεκτρισμού, (4,5 ή 5 σεντ ανά κιλοβατόρα) πιθανώς να καταστήσουν μια τέτοια επένδυση απαγορευτική. Σύμφωνα με στοιχεία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), για την περίοδο Φεβρουαρίου 2005 – Μαρτίου 2016, στην Κύπρο λειτουργούσαν 14 μονάδες βιομάζας/βιοαερίου με εγκατεστημένη ισχύ 9.714 kW και παραγωγή 250,805, 451 kWh. Ετικέτες ...
Πηγή econews.gr >>>
Ποιά Είναι Η Σχέση Της Γαρδένιας Με Το Νερό
Η σχέση της γαρδένιας με το νερό είναι ιδιαίτερη. Απεχθάνεται το στάσιμο νερό στο πιατάκι εξίσου με την ξηρασία. Πολύ χοντρικά υπολογίζουμε 5-6 φορές το μήνα πότισμα το καλοκαίρι, τις μισές την άνοιξη και το φθινόπωρο, ελάχιστα το χειμώνα. Το χώμα πρέπει να είναι πάντα ελαφρά νοτισμένο. Η επιφάνειά του πρέπει να φαίνεται υγρή όταν την αγγίζουμε, αλλά το πολύ πότισμα μπορεί να σκοτώσει το φυτό. Η γαρδένια δεν τα πάει καθόλου καλά με το χλώριο που περιέχει το νερό του δικτύου ύδρευσης. Επίσης δεν της αρέσουν καθόλου και τα άλατα. Γι” αυτό την ποτίζουμε μια φορά την εβδομάδα με νερό που έχουμε διαλύσει μέσα λίγο ξύδι ή με απιονισμένο νερό(αυτό για το σιδέρωμα). Και για να την απογειώσουμε ας ψεκάσουμε και τα φύλλα της με το ίδιο νερό. Λέγεται ότι πρέπει να την προστατεύουμε από το κρύο, ειδικά όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά αντέχει και χαμηλότερες. Θέλει μόνο προστασία από τους άνεμους. Το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη γαρδένια. Κυριότερο μέλημα μας μετά το πότισμα είναι να την προστατεύουμε από τον καυτό ήλιο και για αυτό τη βάζουμε σε σκιερή θέση. —Πού την φυτεύουμε Μην φυτέψετε μια γαρδένια στο έδαφος! Θέλει έδαφος πλούσιο σε οργανική ουσία, αφράτο, με καλή στράγγιση, χωρίς ασβέστη. Κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο να γίνει στο έδαφος, όποτε καταλήγουμε στη γλάστρα την όποια μπορούμε να γεμίσουμε με το κατάλληλο χώμα, αλλά και να μεταφέρουμε σε σκιερή και υπήνεμη θέση . Μην μπερδεύετε διάφορα χώματα που βρίσκετε στα μαγαζιά η στα χωράφια. Κατάλληλα χώματα για την γαρδένια είναι τα φυτοχώματα, όπως το καστανόχωμα και το αργιλόχωμα ή η ξανθιά τύρφη που προστίθεται και ως βελτιωτικό στράγγισης. Το βέλτιστο χώμα για τη γαρδένια είναι το καστανόχωμα, ενώ αποφεύγουμε την κοπριά διότι ανεβάζει το pH του εδάφους. Και μην ξεχνάτε τον υγρό σίδηρο, τουλάχιστον 2 φορές τον μήνα, άνοιξη και καλοκαίρι. Η επιλογή της γλάστρας είναι άλλη μια υπόθεση. Μπορεί να μας προκαλεί εντύπωση, αλλά το καλύτερο δοχείο για τη γαρδένια είναι ο τενεκές, σαν αυτούς που χρησιμοποιούν οι γιαγιάδες στα ορεινά χωριά και στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά. Αφού το φυτό κάνει τον κύκλο της ανθοφορίας, κάτι που συμβαίνει δυο φορές το χρόνο, στο τέλος της άνοιξης και στις αρχές του φθινοπώρου, κλαδεύουμε κόβοντας από κάθε κλαδί το ένα τρίτο. Καλό είναι να προσπαθείτε να δώσετε και ένα σχήμα στη γαρδένια σας καθώς την κλαδεύετε π.χ. μπάλα ή ομπρέλα. Προσοχή! Όταν δούμε ξερά, μαραμένα, κιτρινισμένα φύλλα και ο,τιδήποτε άλλο που δεν μας αρέσει κόβουμε ένα κλωναράκι και το πάμε στον ειδικό, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε το φυτό. —Φύτευση -Σε εδαφικό υπόστρωμα Κόβουμε ένα υγιές μόσχευμα από το μητρικό φυτό και το φυτεύουμε σε μείγμα τύρφης και περλίτη σε ίσα μέρη ή εναλλακτικά σε μείγμα από καστανόχωμα και άμμο σε αναλογία 4 προς 1. Για καλύτερα αποτελέσματα τα μοσχεύματα που κόβουμε είναι από κορυφές βλαστών μήκους 15 εκατοστών περίπου και μάλιστα με μπουμπούκι. Αφαιρούμε τα χαμηλότερα φύλλα αφήνοντας τα δύο κορυφαία. Γεμίζουμε ένα καθαρό γλαστράκι με το εδαφικό μείγμα, αφού καλύψουμε την τρύπα του με σπασμένα κεραμίδια ή χαλίκια. Τοποθετούμε το μόσχευμα μέσα στο χώμα και το πιέζουμε καλά με τα δάχτυλά μας για να έρθει σε επαφή το μόσχευμα με το χώμα. Αν χρησιμοποιήσουμε ορμόνη ριζοβολής, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Ποτίζουμε και καλύπτουμε το γλαστράκι με ένα διάφανο ποτήρι ή μια σακούλα. Για να ριζοβολήσει, είναι απαραίτητο να βρίσκεται σε ατμοσφαιρα ζεστή και υγρή. Αν κάποια φορα σηκώσουμε το ποτήρι, θα πρέπει να ποτίσουμε για ...
Πηγή econews.gr >>>
Δημιουργία Σελίδας: 02/01/2017